jak to tu píšete, tak jsem si uvědomila, jak mám vzorový zvířata na veterině.
pup ještě doktora i oblízne, kočko je celý zcepenělý a všechno si nechá udělat, minule dokonce i vytlačování zhnisané packy. a navíc žere antibiotika skoro jako lentilky, úplně v pohodě. i uši si nechá vyplachovat bez větších prostestů.
U nás to je tak, že psy jsem měla a mám poseroutky, ale udělat si nechají všechno, nakonec. Ale fenka Bára, to byla tedy statečná bojovnice. Měla po operaci obě mléčné lišty, plný tekutiny, ve stoje ji to doktor vpichem doslova vypouštěl. To jsem šla málem na zem. Klidně stála. Byla moc hodná.
Pak ji odebral celý pysk kvuli nádoru a stehy ji tahal z huby bez oblbováku, ani se nehnula. Obličej dva cm od jeho hlavy.
Dám si ještě jednu ze dneška. Medvěd měl nějakou separovací náladu a pořád se cpal k vedlejšímu stolečku místních chlapíků.
Asi mi chtěl někoho nabalit nebo co, hehe.... Ale teda volba padla na největšího medvěda z města 
Pořád se k němu mačkal, ležel u něj a vzhlížel.
Pán má nohu jako celý pes a židle mu nestačí, Thonet má sotva na čtvrtině zadku...musím si s Jurášem promluvit a stanovit nějaká pravidla sakra.