Spletla jsem to, promiň, je to v Řepích. http://www.jaggypraha.cz/
Chlpáči a iné
Ach Belissa. ![]()
Otíčkovi, chudáčikovi malinkému držím palce aby sa čo najskôr vyliečil. Ale verím ze vy sa o neho veľmi dobre postaráte. Ešte že ste sa našli ![]()
Tak moment, u nás v ulici bydlí buldoček Kvído a u lesa Bruno. Kamarádí spolu, prej někdy až moc nebo co. To vypadá na hodně profláklý jména.
Pravdou je, že taky znám jednoho buldočka Huga, potom Eduarda a opodál žije Mareš+Koblížková a Manny..no i ty mainstreamový tak ňák oproti našemu Fanouškovi zněj noblesnějc![]()
No my jsme s Garfieldem taky moc invence nepředvedli....
Budu se snažit! Už mám nastudovanou dietu, koupenou krůtu a králíka... snad mu i ta strava pomůže. Já o tom neměla ani tušení, že by to vedlo zrovna k zánětu uší, nějaká alergie. Mohl mít už dva měsíce k dobru, kdybych to věděla.
Jo to jsou profláklý jména, žádnou invenci ty lidi nemaj!
Tak mu říkej aspoň Franzi, nebo ještě lépe Francois! jestli chceš bejt světová ![]()
Tiež sme mali alergického buldočka, začalo to svrbením paciek a neskôr sa pridali aj zápálené ušká - nekonečné trápenie
Veterinár liečil stále dokola kvasinky, no nepomáhalo. Tak sme zmenili veterinu, nová doktorka povedala hneď, že psík bude alergik, čo sa aj potvrdilo. Problémy robila hovädzina a kuracina, keď sme ju vysadili, stav sa mu celkom upravil.
Snáď už teraz bude mať Otík s ušiskami pokoj. Pri tom všetkom trápení má aj kus šťastia, že sa dostal práve k vám![]()
Tak jak jsem se tu bavili o těch vzorných a míň vzorných pacientech, tak Terk se dneska na veterině rozklepal tak, že rozdrnčel i ten stůl, na kterém stál
. Při odběru pak byl věren svému "krve by se v něm nedořezal", čili si to na tom stole ještě prodloužil.
Výsledky by měly být zítra, tak snad to bude ok. A vzpomněla jsme si na Žížalku od Solathis, jak na tom je?
No dúfam že nieje aj Terk maród. Držíme palce aby boli výsledky v najlepšom poriadku.
A aj mňa by zaujímalo ako sa ma Zizina.
Nestiham to tu čítať,tak to zhrniem v skratke:všetci chlpáči na fotkách krásni.Maródom prajem skoré uzdravenie a posielam poškriabkanie na brušku/ušku.
Tak jeden náš známý má Huga syna. Myslím jako dítě. ![]()
U nás začali lítat nějaký divný ptáci.

Další namátková kontrola pračky

Že prý bych s tím Calgonem měla přidat teda.

Ježiš já ty fotky pořád zmenšuju a zůstává to furt velký.
Kontrolu sušičky sem vůbec nedávám, tam jsem vůbec neprošla.
ale už je aspoň nevidím naležato
velikost je pro tak krásnou kočičku optimální.
Terk je na tom tak nějak stejnej jako posledního zhruba 3/4 roku - žádná hitparáda, ale jsme rádi za to, jak to je - a má nasazený léky na štítnou žlázu, tak jsme byli na kontrolním odběru. A když už z něj nakonec tu krev vydolovali, nechala jsem udělat i nějaký základní rozbor, tak snad tam nic nevyskočí. Co vy a Amy, víš něco nového?
Chci byt ma vlastni kocka!!! Okamzite!!

Jn, to já si říkám furt, že chci bejt svůj vlastní pes. Už jen ty dárečky, co jsme jí vybrali, bude mít nejštědřejšího ježíška ![]()
Porad neskutecne krasna
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje