Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 10:34
Reakce na Potrefenáhusa:

chudák Otíček, ten už si za svuj život teda musel pěkně užít, ještě, že má teď konečně někoho, kdo ho z toho svrabu vytáhne 

A přitom má úplně andělskou povahu, i se svojí minulostí... No to víš, dělám co můžu. Snad ho to už nebude tolik zlobit ty ušiska.

Včera jak se ještě i doma kapku motal, tak si ale dokonce řek vo vyvenčení - přišel a fňuknul! Nejdřív jsem myslela že kvůli těm uším, že mu to přišlo k sobě, ale pak mi seplo a vzala jsem ho rychle ven, a tam okamžitě udělal hromádku. Fakt zlatíčko... já počítala s tím že jak je voblblej tak že se doma může stát i nehoda, ale vohlídal si to!

Teď teda eště změníme ten jídelníček, že prej ty záněty bejvaj průvodníkem znakem alergie. To by v tom byl čert, abych ho nedostala do rychtyku!

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 10:34
Reakce na barbucha:

Ono už to tu párkrát padlo, ale stejně to zopakuju - Otíček má fakt štěstí, že se dostal k vám.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 10:36
Reakce na Zina:

Dík, ale je to přesně naopak, štěstí mám já! 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 10:40
Reakce na Mutziputzi:

Fáňa je fešák, a na jméno si nestěžuj - cos chtěla? Něco vznešenějšího jako Cézar třeba? 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 10:43
Reakce na barbucha:

Shodneme se na tom, že by to mohlo být vzájemný? :-)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 10:48
Reakce na barbucha:

Hugo, Bruno, Barney, Dexter, Tony...sem to tehdá sypala a teď musim mezi lidma Pocem!

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 11:06
Reakce na Mutziputzi:

Pocem je dobrý a (ne)slyší na něj věšina psů. 

(Terk je Caracas.)

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 11:12
Reakce na Mutziputzi:

pocem je stejnak nejlepší :-)

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 11:23

Corinu jsem na kastraci vezla na devátou, oholení packy a kanyla na rozbor krve byly v podstatě bezproblémové, jen si chuděra myslela že tím ta sranda končí, jenže nemá udělanou genetiku na MDR1 (léky nebezpečné pro australáky, šeltie a kolie celkově), takže navrhli sice dražší, ale bezpečnější uspání. Skočila jsem ji vyvenčit, pak už nás volali na řadu. Musím říct, že když ji napíchli tím oblbovákem, a já jsem viděla že ten pes zhasíná jak svíčka přímo před očima, nebylo mi vůbec dobře. A doktor říká: panička už může jít a já tam stála jak přimražená, tak mě sestra vyvedla :D hlavně jsme ten den pracovali na pankráci a kastrace proběhla ve vetcentru na stodůlkách, takže jsem tam rovnou počkala, až mi čudlu vydají. Celkem jsme tam strávili asi 3 hodiny, vydali mi oblblého psa, v pohodě si nastoupila do auta, v práci dostala deku a jak jí to začalo přicházet k sobě, začlo rodeo. Chuděra nevěděla čí je, seděli jsme s mužem u ní, hladili, uklidňovali, nabízeli vodu, cesta do řevnice byl boj, na každém hrbu vyčítavé písknutí :D doma se vyvenčila, zalezla do pelechu, a ráno se tvářila, že jí nic není, prohnala by kočičku kdyby nešla na vodítku. Prostě truhla :D

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 11:40
Reakce na Zina:

Shodneme 

Mutziputzi 

Hugo je fajn, ale takový už znám dva! Evidentně pro buldočky velmi oblíbený jméno. Pak se tady motá jeden Kvído... a Bruno... 

Kdyby Otík nebyl Otík, tak já bych bejvala byla pro Bohouška 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 11:44
Reakce na rasaNori:

Musím říct, že když ji napíchli tím oblbovákem, a já jsem viděla že ten pes zhasíná jak svíčka přímo před očima, nebylo mi vůbec dobře. A doktor říká: panička už může jít a já tam stála jak přimražená, tak mě sestra vyvedla

Mně taky museli říct třikrát, abych vypadla  A taky mi nebylo dvakrát, celou hodinu jsem si říkala že se tam vrátím a voni mi řeknou sorry, neprobral se... a co já pak budu dělat! 

Ale anesteziolog byl takovej milej a veselej, tak jsem mu zkusila věřit...

20970 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 11:45
Reakce na barbucha:

Můj milý Marek má bostonteriéra Huga, to je ten jak po něm pláče, když musí bručet zrovna, jak se mu tady holky posmívaly

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 11:48
Reakce na Mutziputzi:

No vidiš to, samej Hugo. Eště jsem si vzpomněla vlastně na třetího!

Jo vono je blbý pořídit si psa a vrhnout se na dráhu zločince. Se psem musíš vést příkladnej život prostě! 

Offline Janulik03
20004 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 11:49
Reakce na Zina:

Mačku na okne. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 11:51
Reakce na barbucha:

Když uspávali Terka, tak jsem jim tam prošlapala marmoleum, sobě marteny a ještě jsem jim snědla asi 10 bonbónů z recepce.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 11:52
Reakce na Zina:

Psích? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 12:19
Reakce na barbucha:

toho si v tom stresu vůbec nevšimla. 

(ale je fakt, že na všech veterinách, kde tedy něco dobrého měli, tak to bylo vždy pro psy, pro lidi nic )

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 12:39
Reakce na Jiná Realita:

V Jinonicích rozdávají horké nápoje, ale vzhledem k cenám tam je to asi nejdražší kafe na světě.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 12:48
Reakce na barbucha:

Vím já, mají tam obojí :-D. Jiná Realita Přesně! 

A něco jsme hledala na starém PC a vykoukla na mě:

Ach jo.

20970 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 12:49
Reakce na Sweet Potato:

V Jinonicích rozdávají horké nápoje, ale vzhledem k cenám tam je to asi nejdražší kafe na světě.

Kde je tady veterina eště? Mně nikdy nic nenabízeli?!