Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 10:51

DrowRanger 

ja to taky beru tak, ze ma radost, az tak mi to nevadi

jen si rikam, jestli je to dobre

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 11:47

Karja Ti tři by měli být snad kastrovaní. Ale Maličká je ještě moc maličká. Jestli se ji podaří ochočit a odchytit, zjistíme nejdřív, jestli je to holka nebo kluk a pak bych ji kastrovat taky dala.

Nejdřív si, ovšem, ochočí oni nás. Manžel na ně pořád nadává a vzápětí jim jde dělat svačinu. Už scvhovává odřezky nejen pro psy, ale už se podělují i kocouři. A já mám zase trauma z toho, že pod stříškou jsou sice v suchu, ale táhne jim tam. Chci rychle už jaro!!!

Online RoSa
10068 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 11:58
Reakce na Ounz:

můj kocour ožírá dracenu..(není jedovatá, žene??!)

​čoveče u tý dracény bych si tak jistá nebyla...

edit: ale prej né prudce (info z Blesku teda...)

http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-volny-cas-bydleni/300395/10-nejjedovatejsich-pokojovek-ohrozuji-deti-i-domaci-mazlicky.html#240142

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 12:07

RoSa 

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 12:10

Dadoo Tak to máš velký štěstí:-D. Přece jen u těch kocourů by to v rámci nějaký doby ochočování tolik nevadilo, ale představa, že máš z toho dvě kočky, no to by byl na podzim gang. Nebo ty odchytový práce:-D. Určitě ochočíte, ono s gangem to půjde pomaleji než se samostatnou kočkou. My jsme takto ochočili, i když ze začátku před námi utíkala a skočila i z 10 m balkonu, když se lekla. No nicméně za čas si zvykla a přitáhla s sebou ještě tři koťata a jedno nám zůstalo. Byla mazaná.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 12:54

Karja sou mazaný, tady jedna taky mazaně upíchla svýho oranžovýho synáčka

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 13:48

Potrefenáhusa no ještě řekni, že ti to vadí.... 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 13:50

nolita nevadí!!!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 13:50

Ounz Kočka ožírá též dracenu už 9 let a žije, dokonce nemá ani žádné problémy. I když má na každém okně svoji trávu, stejně chodí žrát co nemá. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 13:54

Potrefenáhusa no tak 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 13:57

nolita (eště, že přitáhla jenom jednoho :-D)

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 14:18

Potrefenáhusa a tak tomu zase jako rozumím 

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 15:17

Renusatko  

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 15:24

Kocour ožral papyrus, a vyblil se pěkně doprostřed chlupaté bundičky mimina,  která byla připravená k oblékání  

Jinak u nás to teď většinou vypadá tak, že mimino se plazí po bytě a kocour leží v dětské ohrádce, dobře ví, že tam na něj ječidlo nemůže. Na dítě teda nesyčí, ale já moc dobře vím, že umí útočit bez varování, tak hlídám...hlídám...

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 15:46

baltik @DrowRanger  za najcarovnejsi povel, ktory Zuna ovlada, povazujem "vypadni", ehm. Vacsinou je to sprevadzane tym, ze jej prstom ukazem smer, ktorym ma "vypadnut" a ona sklopi usi a odchadza - sice odchadza pomaly a zazera na mna poza chrbat, ale neotravuje - napr. v momentoch, kedy si vydobija pozornost alebo v situacii, ak vidim potencialny konflikt niekde vonku - naozaj je to najoblubenejsi povel  Zuna sice nastastie pri hre nehryzie, ale od radosti vzdy vyskakuje a uz som zufala, ako ju to odnaucit, pretoze na tot mi zazracne "vypadni" nefunguje...

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 15:55

Zina ako si opisovala to hlidanie smecky pocas vasej nepritomnosti a co vsetko sa im "podarilo"' - to mi pripomina nase Vianoce, takmer podobny scenar... A ozaj, zazila si uz psa, ktory by presuval nabytok doma? Prisla som na to, ze Zuna chodi po dome s taburetkou a prisuva si ju tam, kam nedociahne. Nekecam. Keby som to nevidela, neuverim - a to som sa tvarila, ze spim, pretoze pri mne tieto veci nikdy nerobi. Takze teraz musim pred odchodom z domu zamykat taburetku v kupelni, aby sa mi Zuna nehrabala v kniznici!!!

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 16:14

palahniukowa jako chápu. že to s tím nábytkem může někdy trochu naštvat ale to je tak milé 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 16:35

palahniukowa Toť, ještě aby si přečetla něco o psychologii člověka 

Offline Ginevra
909 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 17:12

dynda viktorka_od splavu 

Nám bylo i doporučeno, aby kočka měla možnost úniku a dostatek prostoru pro ukrytí se před "vetřelcem". Ta naše tohle všechno má, ale místo toho stále setrvává s námi, aby byla v centru dění a nic jí neuniklo. Na jednu stranu je na dítě zvědavá, snaží se přiblížit a čuchat, ale pak syčí, vrčí a při bližším kontaktu je schopná se ohnat packou. No je to o nervy. 

Jak dítě odejde, je to největší miláček. 

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 17:32

Ginevra Kocour má k dispozici celý dům, zahradu a přilehlé pozemky, ale stejně se nejvíc zdržuje u mě, ať jdu kam jdu