Ségře se v červenci odstěhovali její půjčovací kocouři (nakonec zjistila, komu patří) a měsíc na to začal chodit novej :-).

Chlpáči a iné
Hele a není vaše kočka trochu exot? O některých kočkách s divokou krví se říká, že loví nebo prohánějí menší členy domácnosti, jako jsou zvířata a malé děti. Tak jestli by třeba nepomohlo ji víc utahat jinou hrou než je hon na miminko.
Zina To je nádhernej kocour, takovýho bych asi unesla, bych se neudržela.
Zina To je krasavec![]()
Mám podezření, že s někým sdílíme jednu z našich bonsaicats. doma se objeví tak na max. hoďku dvě denně, kolikrát ani to ne a je celá kulatá a tlusťoučká (je kastrovaná, takže koťatama to není)
moora No i kdyby půl dne prospala, tak takhle stihne až 6 domácností ![]()
dynda možná bych jí mohla na krk připevnit malý zápisníček s poznámkou, ať se všichni, koho navštíví, podepíšou? ![]()
moora Jó!
baltik mužovi sa stalo niečo podobné, šiel na bežky, náš pes (cairn) na vodítku, zrazu s vynoril cudzí pes veľkosť asi ako mohutný doberman) navoľno, dobehol k nášmu a chytil mu hlavu do papule a nechcel pustiť. Jeho panička tam len stála a muž nedokázal donútiť cudzieho psa aby Rikiho pustil, normálne mu boxoval do hlavy a pes nič. Nakoniec ho pustil, našťastie náš má veľmi, veľmi hustú srsť, mal len škrabance.
Neskutočne im nadal, vravel, mi že sa potom až za ten výstup hanbil, ale že sa strašne bál, že máme po psovi.
A hádajte čo, o 1 km ich stretol zas a pes bol opäť navoľno...
DrowRanger když mi rotvajler napadl dobrmanku, jeho majitel ho odtrhnul za .. no za koule. jinak by ji asi zakousl. taky jim utíkal opakovaně. mě tohle vždycky rozpálí do běla i když psa nemám a mít ho tak nevím co bych dělala
moora a přípíšou, co u nich dostala k jídlu ![]()
Ginevra
Hele a není vaše kočka trochu exot? O některých kočkách s divokou krví se říká, že loví nebo prohánějí menší členy domácnosti, jako jsou zvířata a malé děti. Tak jestli by třeba nepomohlo ji víc utahat jinou hrou než je hon na miminko.
no že kočka pro srandu loví běhající batole si živě umím představit, ale ležícího kojence teda ne
dynda možná bych jí mohla na krk připevnit malý zápisníček s poznámkou, ať se všichni, koho navštíví, podepíšou?
![]()
viktorka_od splavu ja tiež netuším, čo by som robila, pred cudzím veľkým psom mám rešpekt, muž je zvyknutý veľké psi pri bitke oddeľovať, ja si na to netrúfam a páničkovia tohto sa tiež nemali k tomu, aby si psa odvolali/oddelili.
DrowRanger do hlavy to fakt nemá žádný efekt, chce to zaměřit se na ty slabiny no. ale já teda měla strach, já bych mezi ně nešahla. dobrmanka měla pochopitelně náhubek, rotvajler nic ani obojek![]()
DrowRanger Nám se stalo předevčírem něco podobného taky. S naším desetitýdenním Viníčkem jsme šli na procházku (na vodítku) a z ničeho nic se vyřítil zpoza roku pes jako tele, byl mi skoro po prsa... a samozřejmě ani obojek, ani vodítko... a hned za tím naším štěňátkem. Než jsme ho stihli vzít do náručí (šlo to hrozně rychle), tak se chudák malý strachem počural. A pak úplně v klídku vylezl i majitel a volal na nás: "On je ještě mladý..." a furt to opakoval. Že prý je mu jen osm měsíců. Ale to je mně úplně jedno, že je mladý. Cožpak by osmiměsíční pes navolno neuměl kousnout? Pes jako tele? Měla jsem strach já i naše štěně a nechápu, že majiteli nevadí takto obtěžovat jiné lidi i psy... Hlavně že ten náš je "Listenhund", musí na něj být zbroják a furt vodítko a náhubek... a takové třikrát větší psy nikdo nekontroluje a běhají si uprostřed bytovek navolno... :/ Vinny se klepal ještě deset minut po tom...
tak hlavně, že neměl zážitek ve smyslu útoku - to se pak hrozně blbě napravuje, a teda kór ve vaší situaci si na to musíte dát velkej pozor! nezodpovědnej idiot vám psa jednou zkazí, ale vy s ním pak budete muset celej zbytek jeho života existovat ![]()
JanieB já si teda nejsem úplně jistá, ale to braní do náruče bych konzultovala s tou vaší poradkyní. moc se mi to nezdá
JanieB tak ciste teoreticky by pry takhle male stene neml dospely pes napadnout, ze pozna, ze je to stene, ale kdo to ma riskovat, ze?
viktorka_od splavu Tady chodí nějaká asi chovatelka, vždycky se smečkou psů velikosti asi knírače, ale co to je za plemeno, nevím. Když se jejích 5 bastardů vrhlo na štěně na vodítku, se kterým jsem tehdy šla já, taky jsem ho zvedla, nějaká rada zaštítit tělem byla k ničemu, ta zvěř byla všude a pejsek roztřesený strachy. A baba na mě volá "To nic, oni se ho bojí!" Asi mi skákali až k pasu teda ze strachu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje