Taky rozkošná.
Jak to ty kočky dokážou, tahle chrupkat?
Ostudná asociace, vím... ale když mě tu Goliáš připadá jak husa na pekáči... včetně té vytrčené nohy. ![]()
Potrefenáhusa mne tady pripada jako strasny pantata ![]()
jinx to je ztělesněná roztomilost!![]()
Dneska je to je to tady jedna fotka lepší než druhá, jsem sem nakoukla během pracovní porady a dost mi to zlepšilo náladu :-D.
jinx Zvláštní díky za pankáče, proč má ale chůdě dietu?
Zina ehm....protoze ma (mela) sracku jak bic
ale uz dostala na vecer trochu granuli, takze kdyby neco vykladala o tyranem zvireti, tak keca...
Ellen úplně s přehledem a bez problémů ![]()
Potrefenáhusa a tady ma trosku kocovinku? ![]()
jinx myslíš kočovinu? ![]()
Bojim bojim.
Potrefenáhusa S tou vytrčenou haxnou Goliášek vypadá, že přemítá, jestli by stál přesun do druhého pelechu za pohnutí chlupem. Jako možná to tam je i lepší, ale je to strašně daleko a co kdyby se tam nakonec neleželo o mnoho líp! Nemohl by ho tam někdo přenést a pak případně zase vrátit zpátky? Je to problém, když poddaní jsou tak strašně nepružní a nespolupracují, myšlénky kočičce neodečítají z očí...
Ounz tak ![]()

Potrefenáhusa samozřejmě děsně roztomile spinká..známe taky ![]()

Zina co by kocour neudělal pro obveselení ostatních..do postele si mi lehne, na zádíčka..a vydrží to dlouho!
jinx Su je tak rozkošná. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.