Potrefenáhusa koupim neco o dvaceti litrech
Chlpáči a iné
jinx To je fakt neuvěřitelná dvojka :-).
999 je s nima sranda a to prakticky denne. A netusim, co ji tak zaujalo

jinx Je krásná
.

Suzettku to vubec nezajimalo, ta se venovala sve oblibene kratochvili - sedela v rohu v loznici a koukala do steny
![]()
![]()
nellielovett
je to takovy truhlik no
Potrefenáhusa Takto za mnou na židli sedává Jolinka, když něco jím a špízuje, jestli na ni něco nezbude. ![]()

Barferi potrebujem pomoc. Aké misky mám kúpiť. Mam teraz misky od Beco ale dosť blbo sa čistia, na suchú stravu fajn ale na Barf ani veľmi nie. Je lepšia keramická alebo kovová. U tej kovovej si niesom istá ci je dobré že to prichádza do styku so zeleninou, ovocím a mäsom...
paktofonika nerezový platí za nejhygienictejsi, co vim
paktofonika ja mam radsi keramicke, ty kovove jsou brzo hnusne
Potrefenáhusa No plastové neprichádzajú v úvahu to určite. S tými Beco som spokojná ale ťažko sa čistia, nemôžu ísť do umývačky...A čo keramické? U kovových mám problém že sa mi žiadna nepáči ale asi budem musieť ustúpiť :D
999 asi tak :-)
Potrefenáhusa To je ale týrání. ![]()
![]()

prý ji nemám fotit během opalování :)
Bowle pusinka ![]()
vyklíčilo ve mně silné podezření, že kocour přebývá v králičích norách ![]()
už jako kotě jsme ho našli bydlet v kanále.
poslední dobou, přestože má luxusní krabici s měkkým senem a okolní stodoly, chodí domů od hlíny, kdysi bílé packy má poněkud černé, kožich má pořád plný hliněného prachu a podezřele často se vyskytuje na stráni, kde zajíci určitě nějaké nory mají ![]()
Jiná Realita Nezačal si myslet, že je myš? ![]()
Tak to počítej s tím, že se tam chodí hlavně občerstvovat. Jestli vám nenosí úlovky domů, je to zlatíčko. Náš loví čím dál větší, sám už to ani nesežere a my náš díl musíme likvidovat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.