999 Kočky mají víc možností barev, takže na každou barevnou variantu připadá míň kusů, ale já teda taky automaticky házím všechny zrzavý do kocouřího pytle. Myslím, že trojbarevní kocouři taky můžou být, ale jsou neplodní.
Chlpáči a iné
Sweet Potato Goliasek prej měl oranžovou maminku...on je teda zrzavej fest a pod bradickou má bílou skvrnu

Včera to byla zábava

dzizisketa
Ako ste dopadli?
paktofonika Já jsme si všimla, že když si můžou vybrat, z čeho budou pít, tak vždycky upřednostní plast před tou nerez, podle mě z toho chytá voda trochu pachuť. Takže na žrádlo mám taky plastový a myju je v myčce, i když možná u toho žrádla by jim to tak nevadilo, to mají hned zhltnutý.
Keramika je asi dobrá volba, ale ne pro moje příšery, ty by to při první příležitosti o tu terasu nadšením roztloukly.
No oni radi pijú zo svojich misiek len to čistenie kameňa bolo doteraz o ničom ale dala som ich do umývačky a sú ako nové. Ale na to mäso predsa len by som rada niečo iné a skúsim keramiku. A kúpila som šungit a tú vodu vodu majú radšej ako obyč. Či to naozaj filtruje tak ako píšu neviem ale ak im to chuti tak budem používať aj ďalej.
Nic moc, 28. z 35 v naší kategorii
Ale je fakt, že v té naší běhají ty echt závodnice, co 4,5 km dají za 13 minut, my to měly za 23
Ale i tak to byl náš nejlepší výkon!
dzizisketa super, hlavne aby ste sa zabsvili. ![]()
tak na dotaz o zrzavosti koček strýček Google nabídl odborné vysvětlení. Závěr: kočka může být zrzavá, ale s menší pravděpodobností, kocour tříbarevný být nemůže.
dzizisketa No to nevadí, hlavne ze ste si zabehali. Obe vyzeráte na fotke šťastne ![]()
Sweet Potato Rozinka je krasna.![]()
![]()

dynda Ano, je to dost vzácné, genetická vada (XXY) a jsou neplodní.
dzizisketa Krásná fotka, úplně na plakát.
paktofonika chystáš drobcom večeru? ;)
Jojo, já vždycky zapomenu na XXY a zbyde mi jen torzo informace, díky.

chtělo se mu pózovat
Sweet Potato prej želvovinovej kocour je taky teoreticky vyloučenej, ale velmi vzácně to možný je
Bowle to je sympatickej kocour ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.