pecka Ale nie to sa doobedu opaľovali.![]()
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa Tam jsou zřejmě taky ty tři barvy, akorát smíchaný dohromady.
dzizisketa Super nadšení na obou stranách vodítka, škoda že já jsem na běhání taková lemra.
Jinak Goliáš, bostonci a vůbec všechny zvířat tady zas
.
dynda SunEclipse Díky :-).
paktofonika Krásný :-).
Sweet Potato asi jo, taky jak kocouři maj tu barvu vždycky po matce, tak želvovinový kočky maj buď černý nebo zrzavý synáčky
Jako já bych to taky sama od sebe nedělala, ale když vidíš, jak to tomu psovi jde, a po doběhu se na tebe doslova šťastně směje, tak se překonáš ![]()
A v neděli jsme si užili úplné jaro, normálně jsem byla jen v triku s krátkým rukávem!

dzizisketa já taky!!!
Ten puller všichni hrozně chválej, když Rufíček neaportuje a venku si nehraje :-(
dzizisketa Já už jsem začínala běhat asi 5x, se psem i bez něj, a prostě jsme marná a neudýchám to, možná v příštím životě. Flety naštěstí baví hodně i věci, kde se běhat nemusí, tak jim to vynaharazuju jinde. Ale po běžcích pořád pokukuju.
Nepotkali jste na trati nějaké fleťáky? Podle fotek ve flatí skupině tam nejmíň dva byli (jestli se teda ta akce nekoná na víc místech současně).
Potrefenáhusa Nam puller vydržal asi 3 dni? Ako je mäkký tak to Amy nedalo utiekla s nim preč a vytrhla diery.
Ale loptičky a tanier od Beco bude nosiť furt v kuse. Percy sa vonku zatiaľ nechce hrať, hm. Trochu ma to trápi, Amy už dávno behala za loptou.
paktofonika a Beco má taky ale takovou trochu obdobu pulleru, to ale máte, že jo?
Rufíček nejradši jde a něco si vypráví :-)

paktofonika Není to tím, že s Amy jsi bývala venku sama a Percy tam má Amy? Já jsme třeba Cida musela na hračky a míčky a aport naučit, on vyrůstal krom sourozencců ještě se 4 dospělými psy a přišlo mi, že byl zvyklý jim to nechávat.
Učila jsme ho na to tak, že jsme ho vzala ven samotného (abych odfiltrovala Terka) a udělala z těch hraček kořist, utíkala mu s tím, blbnula, navázala je na vodítko a tahala po zemi... Rufík by si o tom asi už myslel svoje, ale štěně by se chytnout mohlo :-).
Potrefenáhusa Rufíček je pes snov. Pokecáte si, prejdete sa, neotravuje s hraním,.........
Potrefenáhusa Náš pes taky neaportuje. Jednou ještě jako štěně nesl nějaký klacek a poškrábal si tlamičku na patře, od té doby nechce nic nosit.
Potrefenáhusa Áno, väčší a menší. Radi sa s tým naťahujú a ten zelený máme vlastne už rok a pol a nič mu nieje

A ak by niekto potreboval fakt odolnú hračku tak doporučujem toto. Je to skvelé pre dvoch psov alebo na naťahovanie sa so psom. Dostala som to z US ale zistila som že Westpaw hračky sa dajú kúpiť aj tu. Fakt na tom po 3 mesiacoch žúvania a naťahovania nieje vidno žiadne poškodenie a dajú sa dat do umývačky. Som nadšená. Sú síce drahšie ako bežné hračky ale vydrží to.

Zina venku to nějak nejde, doma si hraje a tahá se a i nosí, ale venku jsou tyhle aktivity fakt naprd. Ono se s ním ani nedá venku moc něco cvičit a se přiznám, že už na to kašlu, je to vopruz i pro mě. Fakt leda úplný základy typu pocem, sedni a zůstaň. On na tohle prostě neni :-)
Janulik03 no ale doma teda taky umí bejt votravník votravnej, hlavně když chce furt na klín a furt drbat a furt vydává nějaký nespokojený zvuky a šroubuje mi tu svoji palici pod ruku...

paktofonika to je skvělý video...
Zina Na tom niečo bude. Chodíme s nimi aj zvlášť ale na veľkú prechádzku ideme vždy spolu. Asi sa budeme musieť rozdeliť. Amy by sa s ním rada hrala a naháňala ale akosi sa mu nechce. Skúsim venčiť na veľkej prechádzke oddelene a poreferujem
Janulik03 jo a teda Rufíček je dost hlučnej, on nějaký zvuky vydává prakticky pořád a taky celkem hlídá, mně to nepřijde tragický, jako není to tak, že by štěkal pořád, ale párkrát za den teda štěkne, i korigování kočky není vždycky úplně tichý, a občas někdo s něštěkavým psem se trochu podivuje.
On i tak ruzně bručí a brumlá, dělal to i Čenda, já to mám ráda, ale jsou lidi, co jim to trochu leze na nervy :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.