paktofonika já mám beco kočičí a naštěstí jsem si nikde neprecetla,ze do myčky nesmí, takže ji tam úspěšně myju asi rok...proč nesmí?
nerezovou misku mám úplně obyc už snad 15 let a je jak nová
paktofonika já mám beco kočičí a naštěstí jsem si nikde neprecetla,ze do myčky nesmí, takže ji tam úspěšně myju asi rok...proč nesmí?
nerezovou misku mám úplně obyc už snad 15 let a je jak nová

Potrefenáhusa No ja som sa práve nikde nedocitala že môže tak som myslela že nemôže. ![]()
paktofonika píšou,ze dishwasher safe
Mam ji minimálně rok,myju ji několikrát do týdne a nepozoruju žádný známky rozkladu
paktofonika já už ty obrázky smažu,ať to tu nestrasi
Potrefenáhusa jj a ďakujem. Mňa to vlastne napadlo sa opýtať po tom čo som videla Goliáška a jeho pyramídu z misiek keď večeral. ![]()
paktofonika má 3, já to odebíram a dávám postupně do myčky :-)

Sweet Potato wow, to je vaše foto?
paktofonika Já jsme si všimla, že když si můžou vybrat, z čeho budou pít, tak vždycky upřednostní plast před tou nerez, podle mě z toho chytá voda trochu pachuť. Takže na žrádlo mám taky plastový a myju je v myčce, i když možná u toho žrádla by jim to tak nevadilo, to mají hned zhltnutý.
Keramika je asi dobrá volba, ale ne pro moje příšery, ty by to při první příležitosti o tu terasu nadšením roztloukly.
Zina já mám na vodu dvě keramický,jednu bílou (to byl teda původně keramickej pekáček odněkud z tesca) a jednu kobaltove modrou - z bílý pijou oba, z modrý,když nemusej, ani jeden...
Jiná Realita Jj, to je naše Rozinka v dobrém světle a režimu “jevištní reflektor.”
Sweet Potato Ta je tak krásná
. Ale vždycky, když ji vidím, tak mě napadne, že jsem si myslela, že zrzavi můžou být jen kocouři...
My máme nerezové když to pravidelně myješ, jsou stále jako nové
999 To je evidentně jen pověra, i když pro mne taky automaticky cokoli zrzavého je kocour.
Ale tříbarevné jsou jen kočky.
Naše kočky obě pijou nejraději z plechové konývky na zalévání kytek, plastové misky s vodou ignorují. Kocour teda pije nejradši že dřezu, ale to dělá jen když si myslí, že ho nikdo nevidí.
Teď mě tedy pěkně naštval - venku sežral myš, přiběhl domů a vyblil myš
Nemluvě o tom, že si zásadně nemyje tlapky a náš světlý gauč začíná být temným gaučem
Sweet Potato Já právě kromě tvojí Rozinky žádnou jinou zrzavou kočku neznám...
999 Já asi taky ne. Ale ona není ech rezavá, spíš medová.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.