KoraKora drzim palce, at jste prave ten pripad.
Chlpáči a iné
KoraKora Stávají se i věci málo pravděpodobné, tak držím palce, ať je to i váš případ.
Bledule jo jo chudacik, keby som dokazala zachytit aka je zla na nich pri jedle. Normalne ju musime strazit, inak by im pojedla vsetko. Pasomnica a smetny kos v jednom je to.
jinx Bu je super, správně sebevědomá
My jsme kdysi měli taky želvovinovou kočku a byla to nejlepší kočka ze všech. Byla chytrá, úžasnej lovec, hrozně zvědavá, ale ne otravná, no prostě stále na ni vzpomínám. Oskar je samozřejmě fajn, ale takovej bulik, prostě kocour no ![]()
Otíčka je prakticky nemožný vyfotit v jiný poloze... 
... až na chvíle, kdy se připravuje večeře!

barbucha oticek je teda nenarocny na pohyb? Na tej druhej fotke trosku pripomina prasiatko. ![]()
To ocicko ![]()
Jednak je skutečně na pohyb nenáročnej - doma... a pak taky nesnáší focení, takže jediný nerozmazaný fotky mám, když spí
S tou večeří jsem na něj dneska vyzrála, napadlo mě připravit si foťák ![]()
barbucha Však taky Otík zahlíží, jako kdyby za to focení chystal krutou odvetu ![]()
barbucha lol ten pohled:) no ale je sladkej![]()
barbucha rozkosny ![]()
barbucha Otíček je podarený :D Ten pohľad: Rýchlo, rýchlo už pol minúty meškáš. ![]()
KoraKora Držím palce aj naďalej. ![]()
Ťuťuňu, další zdejší krasavec, pro kterého mám slabost. Už jsem si říkala, co s ním je. ![]()
Dalia Já jsem úplně brečela, když jsem o tom četla. Snad už to bude teď fyzicky lepší, snad se brzo uzdraví, ale ještě prý není jisté, jestli psíka dají jiné rodině nebo jestli ho nevrátí původnímu majiteli. To prý záleží na rozhodnutí veterinární správy. To by byl horor, kdyby ho vrátili. Ach jooo....
JanieB Já jsem nebrečela, já jsem na toho zmetka měla neuvěřitelný vztek. A mám stále, když na to pomyslím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.