Potrefenáhusa nefalšovanou...![]()
Chlpáči a iné
Friga Friga? v klidu a Potrefenáhusa Rufík v akci. Nevídané.
![]()
Bledule musí, no ![]()
![]()

Potrefenáhusa paráda. Tešil sa z toho alebo bol skôr nervózny? A ako si sem dala to video?
paktofonika je to gif, odkaz přes giphy
on tak něco mezi, ona takhle vypadá celá procházka, nedá mu pokoj a je jak lokomotiva, takže ke konci už byl celej oslintanej, pošlapanej a trochu otrávenej :-)
Potrefenáhusa když vidím Rufíka ve sněhu, tak ani nemám takovou depku, že je pořád zima ![]()
a všichni ostatní zdejší povaleči krásní
barbucha To byla nejspíš nějaká paní zamindrákovaná. Vykašli se na ni.
Jo, přesně. Akorát mě to nějak rozhodilo... že si to musí vylejvat zrovna na mě - a na Otíčkovi ![]()
Tak moje další odpověď už moc suchá nebyla
čímž jsem se s hanbou zařadila mezi podobný domovnice ![]()
A jinak závidím všem, jejichž miláčkové bez námitek nosej kabátky. Otík prostě okamžitě zkamení a musela bych ho vynést ven jak sádrovou sochu, i s těma nataženejma nožičkama... pročež samozřejmě nastydnul a má kašlíček! Pitomec!
Potrefenáhusa Je zlatý v novom oblečku.
Giphy musím skúsiť pretože sem nemôžem dať dlhšie a kvalitnejšie gify. Nieže by som chcela spamovať.
Ja som dnes kúpila ananásový postroj pre Percyho a rybaci pre Amy ![]()
barbucha Moje Jolla také obleček nechce. Je sice chlupatější než Tvůj Otík, ale přece jenom je zvyklá na teplo v bytě. Už jsem se minulý týden chystala na stříhání, ale vzhledem k mrazivé předpovědi jsem to odsunula na později.
Docela závidím všem, kteří své psy nemusí stříhat. To jediné mě na bišoncích štve. A vůbec péče o srst ...
Ať vyčesávám sebepoctivěji, stejně se srst zadreduje a mnohdy už pomohou jen nůžky.
barbucha no Rufík v tom doma vypadal, že neudělá krok, fakt zoufalství, pak vylezl ven a uplně na to zapomněl, hele, moc se s nim nemaž, za chvíli si zvykne a přestane prudit!
Ona je to teda pláštěnka, není proti zimě, já ji pořídila hlavně na výlety, když prší, i proti blátu a bordelu, fakt kvalitou bych to doporučila, akorát cena pomalu jak lidská bunda. Ale přijde mi, že mu to dobře sedí, nikam se to neposouvá, ani když to neměl zapnutý pod ocáskem, tak se mu to nikam nehrnulo.
Fakt v ní běhal celou procházku jakoby na sobě nic neměl.
Zina DrowRanger Musím povedať, že po mesiaci na barfe sú moje skúsenosti len pozitívne. Nestretla som sa s ničím čo by nechceli potvory zjesť, ani prechod nebol problematický, surové mäso ako keby jedli odjakživa. S kosťami zatiaľ takisto nebol problém. Mám teraz pocit že majú pestrejšiu stravu ako ja :D Zarazilo ma ako sa im zmenšil odpad, keď sme prechádzali na Orijen z menej kvalitných granúl tak sa odpad zmenšil ale netušila som že sa na Barfe ešte viac zmenší a keď to preženiem tak zbieram králičie bobky :D Povedala by som že to Amy pomohlo hlavne s žľazami, za posledný polrok jej ich čistili 3x a predtým nikdy a tesne pred prechodom už začala znovu smrdieť ale myslím že tou stravou sa to zlepšilo a postupne vyčistilo. Začala jej rásť srsť, som z toho nadšená a pokiaľ to je zásluha barfu tak si ťukám na čelo prečo som nezačala skôr. Museli si trochu zvyknúť že ráno kosť a plná miska až poobede. Stále sa bojím aby som im dala všetko no ale idem podľa knihy tak hádam to je ok. Ďakujem za rady!![]()
S chlupama bišonka bych se tak nebála, to je jak svetřík ![]()
Nepřestane prudit. Táhla jsem ho v tom ven smykem, fakt jako by byl vycpanej a na kolečkách, prostě byl úplně štajf... a venku to samý! Ani se nehnul, jen stál a čučel, žádný čuchání, čůrání, nic!
Mám pro něj něco podobnýho jak nosí Rufík, zvenku šusťák (nebo tak něco) jako i proti dešti, a podšitej flískou - že by ho to hřálo i na zádíčka jsem myslela. A prd! ![]()
Jaký jim dáváš ty kosti? Otík by třeba mohl mít králíka - ale ty kostičky se mi zdají strašně ostrý
Už pár kousků teda sežral a nic se nestalo, ale pokaždý mám divnej pocit...
barbucha Dávam zatiaľ kuracie chrbty ako radila Zina. Tak sedím pri nich zakaždým a trpnem ale zatiaľ sa nič nestalo. Percymu to musím držať on ešte stále jedáva hltavo. Amy sa už zkludnila a kosť zje pekne pomaly. Zatiaľ som na začiatok príliš neexperimentovala
Otík kuřecí nesmí kvůli potenciální alergii... tak jsem právě zkusila toho králíka, že je to (velikostně) podobný ty kosti. Chroupe to teda pěkně, ale taky pokaždý trnu.
paktofonika Super, děkuju za zprávu, fakt mě potěšilo. Srst se na barfu většinou zlepší, jak kvalita, tak vzhled, kluci na sluníčku hážou až takový kovově modrý odlesky. Na žlázky je to taky dobré, jak je trus pevnější, tak se toho psi dokážou zbavit při vyměšování, bobky jsou o dost menší, no, to je příjemný :-). Belise to pomohlo i od věčného plynování, to se nepovedlo žádným granulím.
ale jako štve ho to neustálý voždibování, to jako jo

Potrefenáhusa Jakou má bundičku :-].
Josífek zpětně děkuje za projevenou lítost, v tlamě mu vyrostly 4 montblanský masivy a prozatím je klid. A našel si na den stejně starýho čv kámoše a čv nevěstu :D

ice josifek
a ma super kumpany...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.