Batman spí na supermana

Batman spí na supermana

moora Batman má krásnou barvu! ![]()
moora superman frci i u nas ![]()

jinx To me kreveta křížená se Supermanem. ![]()
moora @jinx Superman 1 i 2 dobrý ![]()
KoraKora Evidentně je na velký holky...
.
furt ten samej program dneska

moora přidáváme se

všichni víkendoví lenoši i aktivci jsou super ![]()
Dalsi povalec

Tak venčím Otíčka, na vodítku samozřejmě. I začuchal se u zdi baráku... Proti nám jde bába skoro prostředkem (pod paží nesoucí jorkširáka) - skočí k tý zdi, zastaví se schválně přímo před Otíkem, chvilku čeká (Otík dál čuchá) a pak, významně na mě hledíc, vyštěkne: Chodí se vpravo! (chodník jinak širokej a liduprázdnej) Já na to že vím, ale že holt ho odervu jen násilím, tak že snad ten jeden úkrok stranou by ji nezabil a zdržel rozhodně míň... Bába začne ječet, že ona mně přece nebude uhejbat! ![]()
Jako co to s těma lidma je?! Normálně když se čokl někomu motá pod nohama, tak se vždycky omluvím, ale tohle byla evidentní schválnost a eště ten komentář
Za chvíli se snad lidi začnou na potkání fackovat nebo co.
barbucha To byla nejspíš nějaká paní zamindrákovaná. Vykašli se na ni. ![]()
barbucha hehe, to sou takový ty báby, co tě zvedne ze sedačky v prázdné šalině že si chce sednout:D tebe už asi ne, ale coby mláděti se mi to x-krát stalo. magorky prostě.
Aspoň někdo má z toho sněhu radost...

viktorka_od splavu To se kdysi jedna taková sápala do tramvaje s narvanou obří taškou na kolečkách, na schůdkách sehrála scénu Pomozte stařence!, následně Parchanti, pusťte stařenku sednout! a když se konečně usadila, hrábla do tý tašky, vytáhla náruč Večrní Prahy, vymrštila se ze sedadla a začala obíhat tramvaj a prodávat ty noviny.
Doufám, že jsi opakovaně suše konstatovala, že chodník je volnej a celej její a ať si laskavě ukročí.
A že Otíček nebyl rván násilím pryč.
Tenhle typ lidí fakt nesnáším.
Kokoska
taky dobrý!
barbucha Tady u nás chodí taková babka, na flexivodítku se jí zmítá šíleně vzteklej pidipudl. Jednou jsem ji potkala s psama, tak jsem si je zarovnala těsně k noze a spořádaně jen pod tím povelem jsme ji míjeli (ještě jsme měli vlkodavku, takže to šlo bez problémů). Načež paní zamířila k nám, ten její poděs dorotoval na metr od nás, to už jsem měla fakt obavy, že ho trefí, a do toho jeho hysterickýho řevu a kotrmelců mi sdělila, že mám mít psy na vodítku, abych je měla pod kontrolou.
Některý lidi si fakt nevidí do pusy.
Jinak zvířata tady zase krásný všechny, povaleči i nepovaleči. Cid si dal v sobotu pár koupelí v Berounce, že prý voda byla akorát, a jak to na něm pak zamrzlo, tak vypadal fakt srandovně, bohužel jsem to neměla čím zdokumentovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.