ice Smečka vlků na lovu. ![]()
Chlpáči a iné
ice Josífkovi vše nejlepší k svátku ![]()
Magráta díky ![]()
Bledule jj, tady zrovna loví německýho ovčáka
(a ještě jsme potkali vlkodava, to jsem bohužel nestihla vyfotit vlk-vlkodav
)

ice Josef je superskvelý.
To ste len tak stretli dvoch ČSV na prechádzke v lese?
ice josifek je bozi ![]()
ice
Josífek je nádhernej.
Jinak ale... Suzettka a jit ven na mraz? Ne-e
![]()

paktofonika Přesně tak
už minulý víkend jsme je potkali poprvé, to se Josef trochu lekl a zdrhnul mi. Pak se připlížil a asi hodinu vyváděli psí kusy. No a ve skupině na FB pak J. poznali a dali do komentáře nějakou společnou fotku. Tak jsme se zkontaktovali, že je zkusíme zvykat na svou rasu, ono s tím prý bývají potíže. Tak uvidíme, oni až vyrostou a zafungujou hormony, minimálně bude problém boj o fenku (ale je Josífkova že jo, Vincent je její brácha)
jinx tak samozřejmě že ne!! ![]()
ice To je vtipné. Toto plemeno je tak rozšírené alebo náhoda?
My sme stretli za celú dobu (čiže 2 roky) len 2 Bostonov. Z toho jeden je sused a videli sme sa dohromady 2x a druhého sme stretli v BA na dog days kde bolo plno psov a len dvaja bostoni. Ale nechodíme po výstavách teda![]()
A chcem si posťažovať že Amy ma na ďalší týždeň 2 roky a ja neviem ako to zbehlo.
Magráta vyraz:na mraz? Ja? Delate si prdel? ![]()

jinx
To je pohľad!
paktofonika ja teda nazivo bostona nikdy nevidela. pritom jsou tak pekni! a to psu vidam hromady, dokonce jsem zjistila ze ve vedlejsi ulici ma chlapek shibu, jak jsme se tu o ni kdysi bavily:)
jinx to je fakt holčička, taková miloučká ![]()
viktorka_od splavu Najkrajší
Ale sú aj dosť drahý (jeden dôvod prečo ich nieje mnoho) a sú hyperaktivnejsi než Fr. Buldoček. Toho som zvažovala ale nakoniec som kvôli zdravotným problémom buldočka zavrhla. Buldočkovia sú teraz hádam najpopulárnejšie plemeno na svete. A ešte som chcela vipeta. Ale to som nakoniec rada ze mam A&P.
No ale bostonkov sa už chytili mnozitelia takže.... ![]()
paktofonika nooo...čsv potkávám strašně málo, ale potkávám je. S Josefem toto setkání bylo úplně poprvé, kdy viděl jiný čv než rodinu a shodou okolností bydlí kousek od nás, scházíme se v parku co máme napůl cesty. Ale jak to tak momentálně sleduju na FB a IG, je jich všude po světě celkem dost.
ice Ja som prvého ČSV stretla keď som mala 10 rokov. Volal sa Skukam.
Dožil sa tuším 16 rokov. Bol určite väčší ako ja a pôsobil tak majestátne. Chodil s nami stanovať. Odvtedy (20 rokov) až do minulého leta na cvičáku som žiadneho nevidela. Ten z cvičáku bol strašne šiši dokonca mi vyskočil na hlavu ![]()
paktofonika nebyl to Skukum? To byl totiž pes z Rolfa zálesáka od Setona, je tam indián Quanab a má psa Skukuma. Předtím měl Nindaje a toho mu sežrala zlá velká vodní želva Bosikado!
Potrefenáhusa Nie nie. Úplne presne je to Skúkam. Ja neviem presne od čoho je to meno odvodené ale ak si do Google zadáš Skúkam vyhodí ti iba jedného ČSV.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.