barbucha kup mu malinký leopardí kožich
ať to má grády. nějakej tvíd, prosimvás.
Chlpáči a iné
Uvidíme, co se bude nosit příští sezónu!
KoraKora to je mi moc líto...
KoraKora Je mi to líto!
Hodně síly!
KoraKora To je mi líto. Je to smutné.
Držte se. ![]()
KoraKora ach jo...![]()
KoraKora To je mi moc líto... Vím přesně jak vám je, my tím samým prošli před dvěma měsíci...
paktofonika jeej, to je super, že obaja na barfe prospievajú :) Kľudne im potom skús dať aj napr. hovädziu harfu alebo veľké kĺbové kosti, Riki to úplne miluje (veľké kĺbové kosti mu ale musím brať, on je schopný ju ohlodať a rozhrýzť úplne celú, čo sa mi nezdá úplne dobré práve kvôli vylučovaniu a potom sa nezľakni, bude mať cca deň také suché, tvrdé a bledé bobky) - len Percymu ich asi budeš musieť zozačiatku pridržiavať. Čo môžem porovnať s predchádzajúcim psom u rodičov, tak jednak menšie kôpky a presne ako píše Zina , tak skoro nulová plynatosť, náš starý pes trpel na neskutočné plyny, dokázal tým vyhnať celú rodinu z miestnosti, u Rikiho je toto úplne minimálne, skoro nulové.
Inak Riki odmieta akurát králičie, netuším prečo, chovateľka mi vravela, že ako malým šteniatkam im dávala celého králika a vždy ho žrali, mne nepomohlo, ani keď som mäso nechala 3 dni odležať a spojila to s hladovkou. Ryby mu kupujem v ľudskej kvalite, tie z Barfshopov mi odmietal žrať, tak mu kupujem ryby z obchodu, keď sú akcie, alebo mrazenú aljašskú tresku, tá nie je tak drahá.
Už si skúšala kŕmiť nepraými zelenými držkami? ![]()
KoraKora Ach jo, tohle je vždycky smutné. Ona asi netuší, tak ať si ten zbytek užije. Vy se držte.
KoraKora moc mi to mrzí..soucítím
KoraKora: To me mrzi, vzdycky vsem preju, aby to zvladli...
Jinak jsem rada, ze je mala skromna, nosi cervenou bundu se svetle modrym medvedem, co jsem ji usila - ma v ni dokonce vyrez na ocasek <3
KoraKora Ještě si to pamatuji s Dadoo. Hodně ji ted rozmazlujte, samé dobrotky, a až to nepůjde, bude čas nechat ji odejít. ![]()
Drž se.
KoraKora Ach, je mi to naozaj veľmi ľúto ![]()
![]()
KoraKora to je mi ľúto ![]()
barbucha našej Lily,keď som dala takú bundu,čo mala akože rukávy,tak sa v tom ani nepohla.Presne ako Otíček.Tak som sa na to vykašľala a nosí len niečo,ako si mu dala ty (teda nie tvídové) a pohoda.
KoraKora to je mi líto, držte se
KoraKora To mě moc mrzí, moc jsme vám přála těch druhých 50 %. Tak se držte a kupte prosím za nás Mimi nějakou superlahůdku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.