Fotím, fotíš, fotíme
"Hlavně jsem tam zjistila, že jsem měla úplně špatnou představu o rámci streetu ( a fakt to není o tom, co mají lidé na sobě). A vlastně ani ty mé uvedené fotky do této kategorie až tak nepatří."
Souhlasím. Tvoje fotky, deklarované jako z ranku street photo působí spíš reportážně (až na kuřáky) ... reportáž o "mladé lásce", reportáž o "totálním nevkusu" (ta rodinka)
atd... Chybí tam pár atributů, které street fotky jasně charakterizují, jakkoli jsou ty hranice mezi žánry rozmazané.
Na druhou stranu, já si pořád myslím, nebo aspoň to tak vnímám, že primární je udělat pěknou, zajímavou fotku. To, jestli patří do té které škatulky (street photo, repotáž, portrét), a to, kam ji kdo zařadí, je vedlejší. Když je talent, nápad a štěstí... tak je jistá naděje na skvělou nebo aspoň zajímavou fotku.
Proč ty fotky do street nepatří?
No nepatří, ony ty hranice jsou ne zcela přesné.... pěknou definici street fota jsem dala pár příspěvků vpředu. Ty moje ... některé ...měly spíš blíž k portrétům.. těžko se to vysvětluje, ale čím víc koukám na dobré street fotky, tím víc ten rozdíl vnímám... prostě chybami se člověk učí...
Mně se ty tvoje fotky líbí, mám z nich takový příjemný pocit, ať už je to kategorie jaká chce.
Těším se na tvůj další vývoj a moc ti fandím. ![]()
Vám tu naruším černobílou :)

Asi bych měla zaostřit víc na lidi, ale je to focené telefonem a s ním to nedokážu. :-)

A jedna aktuální-když se podzim mění v zimu.....:-)

Na mě je to příliš stylizované...ale to byl určitě záměr...možná by stálo za to napsat, za jakým účelem to bylo focené. Ale oceňuji velmi příjemné barevné ladění... paráda.
Asi bych měla zaostřit víc na lidi, ale je to focené telefonem a s ním to nedokážu. :-)

Mně vůbec nevadí ty lidi tam jen tušit...naopak, takto se mně to líbí

Ani ne. Je to pěkné právě takhle, zarámované. Má to příjemnou náladu.
Ja bych rada fotila jen stylizovane veci :)
Je to serie vil, tohle je podzimni, na reedit ceka ta ruzova sedici (jaro) a na edit letni zeleno oranzova. Jeste se chystam v zime udelat zimni, ta by mela mit kridla ze snehove vlocky, kdyz se zadari.
stylizované věci nemusí být špatné, ale tohle na mě působí hrozně amatérsky. promiň
Na horizonte para z Dukovan, ten efekt na pozadí západu Slnka mi prišiel zaujímavý...

A ešte jedna náladovka, pracovný názov Mesiac nad kolchozom
... všetko mobilom teda

měsíc nad kolchozem je geniální!:-)
Z výletu - připomínka včerejšího krásného počasí. Možná kýčovitá.

Moc pěkné
. I když i mně se ta barevná líbí trošku víc.
Misanek
.
Tak nějaké nové pokusy streetu.. jde to ztuha ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje