euridike miluju Londýn![]()
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
Korsičanka tak to jsem s tvým synkem podobná krevní skupina
paříž je krásná, ale cizí. londýn je prostě jako vrátit se po dlouhé době domů. asi holt brno smrdí podobně![]()
alibi .
Anatolia by se podle mě už mohla líbit i tobě
.
viktorka_od splavu Ale on se i v Paříži vyznal - vzal tam 2 dívčiny a normálně s nimi chodil po svých stopách (když tam byl se mnou v 11 letech) a i bez mapy vůbec nebloudil:)
A pro mě je domov právě Paříž - určitě jsem tam žila v některém z minulých životů:)
Korsičanka o bloudění nejde, to já jsem schopná zamotat se i sto metrů od baráku, mám orientační nesmysl:-) spíš o ten pocit, že tam ne/patříš
viktorka_od splavu Já vím, já su holt Pařížanka a ty Londýňanka![]()
Korsičanka viktorka_od splavu a já teda asi Španělka, páč jsem se tam cítila taky jako doma (a španělština je sexy) ;)
alibi To jsme ale mezinárodní kumpanie![]()
...kouzelné...
...tak já hlásím Itálii![]()
Přitahuje mě od malička - vždy navoněná teta už z dob hlubokého totáče, songy, řeč, móda, design, jídlo...
Byla jsem tam na pár místech, ale jen jednou v životě. Ale pocity - jako bych tam už byla, obvzláště ty uličky, vnitřky chrámů a kostelů... Pořád mám silnou touhu jet tam znovu...
Miru Takhle to mám s Oxfordem
To je moje město. Navíc jak bloudím úplně všude včetně tady, kde žiju devátým rokem, v Oxfordu jsem věděla kam jít a našla všechno napoprvé. A potom Skotsko, tam toužím, ale už léta mi život hází do cesty různé překážky...
...je to zvláštní, co a jak kolikrát člověk cítí...![]()
![]()
Evanilla Jsme to ale kosmopoliti![]()
alibi wendulka Korsičanka Biely kvet teena-s Miru viktorka_od splavu
Všem ze
děkuju - mám vás ráda... ![]()
Už se zase nemůžu prokopat do soukromých zpráv, už jsem to řešila s Wendulkou, ale asi je to někde mezi nebem a zemí, zkusím to později //jen aby bylo jasné, že jsem nezapomněla odpovědět
//.
euridike Děkuji, to je milé!
Aurum Al Kimiya
...růže, citron, bergamot zasypané čoko hoblinami a zahřívané nad plamenem, až se vše spojí v kompaktní hmotu, v níž ale snadno vnímáte jednotlivé ingredience,
a k tomu delikátní hebká oudová nakyslost.
...měkkost vláčně prachového labdana i s jeho hustou pryskyřičnou objímající nasládlostí
Malátný, z kůže tlumeně horce sálající orient s jahodovou dochutí na patře.
V chladu bude působit odtažitě, ve vyšších teplotách se, podle mě, naopak krásně a zajímavě rozvine...

Blood oranges (Shay&Blue)
Mám slabost pro anglické značky, i ty napůl mainstreamové jako Shay&Blue nebo Molton Brown. Obě umí takové ty příjemné vůně italského typu: svěží, hladké, nekonfliktní (nikoho nepohorší) a přitom s dobrou výdrží. Vkusem mainstream, ale ne líbivý. Kvalitou o něco lepší, ale trénovaný nos pozná, že neměly neomezený budget.
A ty pomeranče? Jde spíše o sladký španělský či floridský pomeranč, bez štiplavosti kůry. Velmi autentický. Příjemný, slaďoučký. Cítite i bílou část slupky. Ale blood orange je odrůda s grepovou hořkostí a do červena zbarvenou dužinou. Bere si z obou světů - pomeranče i grepu - to nej, co se týče chuti. Tato vůně postrádá jakoukoli hořkost. Je zaoblená, příjemná a v později na pozadí doplněná jemnou nappa kůží. Drydown? Jen pižmo na světlém dřevě (obojí jen u těla, cedr jen fixuje výdrž). Neruší a snad ani nestojí za zmínku.
Přijemný průvodce na léto s výdrží kolem 6 hodin na kůži.
Skvělá volba na dovolenou i do kanceláře.
Privé Musc Shamal Giorgio Armani
...delikátně olejovitá vzdušnost delikátně květinové delikátní aldehydovosti.
Bělostný závoj z mýdlových bublin, křídová běloba měkosti ženských paží, něžné teplo, záplava výšivek a krajkoví jak, nejen pro arabskou, princeznu...
(Muscio Bianco + Junoon EdP + No.5 v mega éterickém provedení)
Kouzelné, lahodné
...tak tím jsi mě, Korsičanka dostala...![]()

Edit:
...škoda, že se to po chvíli jaksi rozpadne... Nevím, jak to nejlépe popsat.?., prostě hledám tam tu krásu a kvalitu za ty prachy...
Miru ...škoda, že se to po chvíli jaksi rozpadne...
Právě![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje