Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 02. února 2021 21:00

euridike miluju Londýn

49101 příspěvků moje polička 02. února 2021 21:03

Korsičanka tak to jsem s tvým synkem podobná krevní skupina paříž je krásná, ale cizí. londýn je prostě jako vrátit se po dlouhé době domů. asi holt brno smrdí podobně

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 02. února 2021 21:13

alibi .

Anatolia by se podle mě už mohla líbit i tobě.

Offline Korsičanka blogger
13410 příspěvků moje polička 02. února 2021 21:23

viktorka_od splavu Ale on se i v Paříži vyznal - vzal tam 2 dívčiny a normálně s  nimi chodil po svých stopách (když tam byl se mnou v 11 letech) a i bez mapy vůbec nebloudil:)

A pro mě je domov právě Paříž - určitě jsem tam žila v některém z minulých životů:)

49101 příspěvků moje polička 02. února 2021 21:26

Korsičanka o bloudění nejde, to já jsem schopná zamotat se i sto metrů od baráku, mám orientační nesmysl:-) spíš o ten pocit, že tam ne/patříš

13410 příspěvků moje polička 02. února 2021 21:35

viktorka_od splavu Já vím, já su holt Pařížanka a ty Londýňanka

49101 příspěvků moje polička 02. února 2021 21:36
Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 02. února 2021 22:32

Korsičanka viktorka_od splavu a já teda asi Španělka, páč jsem se tam cítila taky jako doma (a španělština je sexy) ;)

13410 příspěvků moje polička 02. února 2021 22:33

alibi To jsme ale mezinárodní kumpanie

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 03. února 2021 06:00

wendulka 

...kouzelné...

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 03. února 2021 06:03

Korsičanka 

...tak já hlásím Itálii

Přitahuje mě od malička - vždy  navoněná teta už  z dob hlubokého totáče, songy, řeč, móda, design, jídlo...

Byla jsem tam na pár místech, ale jen jednou v životě. Ale pocity - jako bych tam už byla, obvzláště ty uličky, vnitřky chrámů a kostelů... Pořád mám silnou touhu jet tam znovu...

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 03. února 2021 07:21

Miru Takhle to mám s Oxfordem To je moje město. Navíc jak bloudím úplně všude včetně tady, kde žiju devátým rokem, v Oxfordu jsem věděla kam jít a našla všechno napoprvé. A potom Skotsko, tam toužím, ale už léta mi život hází do cesty různé překážky...

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 03. února 2021 07:40

Evanilla 

...je to zvláštní, co a jak kolikrát člověk cítí...

13410 příspěvků moje polička 03. února 2021 09:15

Evanilla Jsme to ale kosmopoliti

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 03. února 2021 09:44

alibi wendulka Korsičanka Biely kvet teena-s Miru viktorka_od splavu 

Všem ze děkuju - mám vás ráda...

svěženkář 

Už se zase nemůžu prokopat do soukromých zpráv, už jsem to řešila s Wendulkou, ale asi je to někde mezi nebem a zemí, zkusím to později //jen aby bylo jasné, že jsem nezapomněla odpovědět//.

Offline svěženkář blogger
722 příspěvků moje polička 03. února 2021 09:46

euridike Děkuji, to je milé! 

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 03. února 2021 09:54

Aurum Al Kimiya

...růže, citron, bergamot zasypané čoko hoblinami a zahřívané nad plamenem, až se vše spojí v kompaktní hmotu, v níž ale snadno vnímáte jednotlivé ingredience,

a k tomu delikátní hebká oudová nakyslost.

...měkkost vláčně prachového labdana i s jeho hustou pryskyřičnou objímající nasládlostí

Malátný, z kůže tlumeně horce sálající orient s jahodovou dochutí na patře.

V chladu bude působit odtažitě, ve vyšších teplotách se, podle mě, naopak krásně a zajímavě rozvine...

Offline svěženkář blogger
722 příspěvků moje polička 03. února 2021 10:06

Blood oranges (Shay&Blue)

Mám slabost pro anglické značky, i ty napůl mainstreamové jako Shay&Blue nebo Molton Brown. Obě umí takové ty příjemné vůně italského typu: svěží, hladké, nekonfliktní (nikoho nepohorší) a přitom s dobrou výdrží. Vkusem mainstream, ale ne líbivý. Kvalitou o něco lepší, ale trénovaný nos pozná, že neměly neomezený budget.

A ty pomeranče? Jde spíše o sladký španělský či floridský pomeranč, bez štiplavosti kůry. Velmi autentický. Příjemný, slaďoučký. Cítite i bílou část slupky. Ale blood orange je odrůda s grepovou hořkostí a do červena zbarvenou dužinou. Bere si z obou světů - pomeranče i grepu - to nej, co se týče chuti. Tato vůně postrádá jakoukoli hořkost. Je zaoblená, příjemná a v později na pozadí doplněná jemnou nappa kůží. Drydown? Jen pižmo na světlém dřevě (obojí jen u těla, cedr jen fixuje výdrž). Neruší a snad ani nestojí za zmínku.

Přijemný průvodce na léto s výdrží kolem 6 hodin na kůži. 
Skvělá volba na dovolenou i do kanceláře.

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 03. února 2021 10:17

Privé Musc Shamal Giorgio Armani

...delikátně olejovitá vzdušnost delikátně květinové delikátní aldehydovosti.

Bělostný závoj z mýdlových bublin, křídová běloba měkosti ženských paží, něžné teplo, záplava výšivek a krajkoví jak, nejen pro arabskou, princeznu...

(Muscio Bianco + Junoon EdP + No.5 v mega éterickém provedení)

Kouzelné, lahodné

...tak tím jsi mě, Korsičanka dostala...

Edit:

...škoda, že se to po chvíli jaksi rozpadne... Nevím, jak to nejlépe popsat.?., prostě hledám tam tu krásu a kvalitu za ty prachy...

13410 příspěvků moje polička 03. února 2021 10:40

Miru ...škoda, že se to po chvíli jaksi rozpadne... 

Právě