Miru Přesně. Krásný začátek a pak se to najednou rozpadne
.
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
Mortel Cire Trudon
...balzamicky husté ale zásluhou pepře nadýchané/provzdušněné kadidlo, hedvábně proslazené měkkou myrhou, s podprahovými jakoby ovocně šťavnatými tóny...
- měkké
- teplé
- průtahově hebce pryskyřičnaté
- vonné hedvábí
...láskyplné a uklidňující...
Simply and Beautiful

Baraonda Nasomatto
...chlast.
...alkoholová tinktura z whiskey a koňaku hladce navinulá luxusní mléčnou čokoládou, s hedvábnými pryskyřicemi, se změklými delikátními dřevy.
Relax in gentleman´s club

A zatímco čekám na vyřízení reklamace u Divine, vyřizuji si se značkou své recenzní dluhy
.
L´Infante Divine
Naskakují mi jenom samé stereotypy blonďatých nevěst v krajkových šatech s dokulata vázanou kyticí, v níž se dnes díky nizozemské květinové burze mohou bez ohledu na roční období a počasí potkat ledově chladné konvalinky s těžkými hlavičkami růžových pivoněk a exoticky banánovým ylang-ylangem. A panna nevěstinka je tak trošku stará mladá. Vůně má střih poctivých květinovek z 80. let, ale obejde se bez jejich sebevědomé prostorovosti a říznosti. Vyznívá něžněji, tlumeněji, ovšem je předvídatelná jako film na námět Rosamunde Pilcher.
Miru jojo, na kůži pracuje neobvykle. Ale na oblečení drží jako přibitá. Mám ji na rukávech bundy, provoněla z té látky celou předsíň, a to je tam od včera... zajímavé...
jinak luxusní popis a ještě lešpí foto, budu jí mít ještě radši.
...kterou vůni myslíš.?![]()
...fakt škoda...
díky![]()
...aha. No, fakt jsem byla ze začátku u vytržení, opravdu krásné, takové obláčkové, andělské..!
Divila jsem se, že dámy psaly, že konec nic moc... Jenže i na mně pak, bohužel, došlo k rozpadu...![]()
Korsičanka tak to jsem s tvým synkem podobná krevní skupina
paříž je krásná, ale cizí. londýn je prostě jako vrátit se po dlouhé době domů. asi holt brno smrdí podobně
Tak to mám přesně obráceně. Londýn se mi líbil, ale pro mě cizí město. V Paříži jsem měla pocit, že už jsem tam byla, i když to bylo poprvé. Později jsme se tam vrátili mockrát a doufám, že ještě vrátíme. Londýn mi jednou stačil ![]()
Moc času poslední dobou nemám, ale všechny recenze pročítám a všechny jsou zajímavé a spoustu parfémů potřebuju vyzkoušet. Potřebuju ty srazy.
Petya Charmite
...aha. No, fakt jsem byla ze začátku u vytržení, opravdu krásné, takové obláčkové, andělské..!
Divila jsem se, že dámy psaly, že konec nic moc... Jenže i na mně pak, bohužel, došlo k rozpadu...
Schválně jsem si ho dala na předloktí a fyzikálně měřím poločas rozpadu
zatím dobrý a dokonce se na mě rozvoněl dneska hodně výrazně a ovocně-sladce... jindy ho mám hodně do krémově prachova, pižmova, bíla... on fakt vážně velmi zajímavě pracuje.... chameleon. Dneska mě velmi potěšil. Taky by to chtělo zkoumat i v rozmezí 28 denního cyklu, nebo nevím...
Renusatko Potřebuju ty srazy.
Já taky![]()
viktorka_od splavu Jak se trochu oteplí, dáme to!![]()
Příští sraz může být třeba v Teplicích...tam je možné i nemožné
(ani není potřeba čekat na oteplení - ostatně lihu na desinfekci bývají na srazech plné flakony).
Jo, taky mi srazy chybí![]()
jerry :D
Dnes přišly vzorky od Wolf Brothers z Polska, jsem uchvácena! Jednak přišly do dvou dnů a to balení... áách![]()

Seno je čerstvé a krásně voní ![]()
Edit: První jsem se vrhla na medvěda - BEAR - je sice pánská, ale klidně se jí občas navoním. Osobně vnímám nejvíc kouř s intenzivním tónem tabáku. Tak nějak jsem si představovala Le Lion a on místo lva mi to splnil medvěd
. Skořici tam sice mám jen nepatrně, ale vůně je čím dál tím jemnější. Mám ji na ruce asi dvě hodiny, vystupuje i jemný kosatec, tohle se mi líbí, kupodivu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje