Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline blackviolet
3453 příspěvků moje polička 03. února 2021 14:37

Miru Přesně. Krásný začátek a pak se to najednou rozpadne .

Offline teena-s
870 příspěvků moje polička 03. února 2021 15:31
@Miru ta fotka k Aurum zase <3 nádhera
Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 03. února 2021 15:42

Mortel Cire Trudon

...balzamicky husté ale zásluhou pepře nadýchané/provzdušněné kadidlo, hedvábně proslazené měkkou myrhou, s podprahovými jakoby ovocně šťavnatými tóny...

- měkké

- teplé

- průtahově hebce pryskyřičnaté

- vonné hedvábí

...láskyplné a uklidňující...

Simply and Beautiful

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 03. února 2021 15:49

Baraonda Nasomatto

...chlast.

...alkoholová tinktura z whiskey a koňaku hladce navinulá luxusní mléčnou čokoládou, s hedvábnými pryskyřicemi, se změklými delikátními dřevy.

Relax in gentleman´s club

Offline Fleur blogger
6816 příspěvků moje polička 03. února 2021 18:53

A zatímco čekám na vyřízení reklamace u Divine, vyřizuji si se značkou své recenzní dluhy .

L´Infante Divine

Naskakují mi jenom samé stereotypy blonďatých nevěst v krajkových šatech s dokulata vázanou kyticí, v níž se dnes díky nizozemské květinové burze mohou bez ohledu na roční období a počasí potkat ledově chladné konvalinky s těžkými hlavičkami růžových pivoněk a exoticky banánovým ylang-ylangem. A panna nevěstinka je tak trošku stará mladá. Vůně má střih poctivých květinovek z 80. let, ale obejde se bez jejich sebevědomé prostorovosti a říznosti. Vyznívá něžněji, tlumeněji, ovšem je předvídatelná jako film na námět Rosamunde Pilcher.

Offline Petya Charmite
229 příspěvků moje polička 03. února 2021 19:19

Miru jojo, na kůži pracuje neobvykle. Ale na oblečení drží jako přibitá. Mám ji na rukávech bundy, provoněla z té látky celou předsíň, a to je tam od včera... zajímavé...

jinak luxusní popis a ještě lešpí foto, budu jí mít ještě radši.

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 03. února 2021 19:39

Petya Charmite 

...kterou vůni myslíš.?

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 03. února 2021 19:40

Korsičanka blackviolet 

...fakt škoda...

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 03. února 2021 19:40

teena-s 

díky

Offline Petya Charmite
229 příspěvků moje polička 03. února 2021 19:41
Reakce na Miru:

Petya Charmite 

...kterou vůni myslíš.?

​Musc Shamal :-)

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 03. února 2021 19:43

Petya Charmite 

...aha. No, fakt jsem byla ze začátku u vytržení, opravdu krásné, takové obláčkové, andělské..!

Divila jsem se, že dámy psaly, že konec nic moc... Jenže i na mně pak, bohužel, došlo k rozpadu...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. února 2021 19:47

Korsičanka tak to jsem s tvým synkem podobná krevní skupina paříž je krásná, ale cizí. londýn je prostě jako vrátit se po dlouhé době domů. asi holt brno smrdí podobně

​Tak to mám přesně obráceně. Londýn se mi líbil, ale pro mě cizí město. V Paříži jsem měla pocit, že už jsem tam byla, i když to bylo poprvé. Později jsme se tam vrátili mockrát a doufám, že ještě vrátíme. Londýn mi jednou stačil

Moc času poslední dobou nemám, ale všechny recenze pročítám a všechny jsou zajímavé a spoustu parfémů potřebuju vyzkoušet. Potřebuju ty srazy. 

Offline Petya Charmite
229 příspěvků moje polička 03. února 2021 19:48
Reakce na Miru:

Petya Charmite 

...aha. No, fakt jsem byla ze začátku u vytržení, opravdu krásné, takové obláčkové, andělské..!

Divila jsem se, že dámy psaly, že konec nic moc... Jenže i na mně pak, bohužel, došlo k rozpadu...

​Schválně jsem si ho dala na předloktí a fyzikálně měřím poločas rozpadu zatím dobrý a dokonce se na mě rozvoněl dneska hodně výrazně a ovocně-sladce... jindy ho mám hodně do krémově prachova, pižmova, bíla... on fakt vážně velmi zajímavě pracuje.... chameleon. Dneska mě velmi potěšil. Taky by to chtělo zkoumat i v rozmezí 28 denního cyklu, nebo nevím...  

Offline Korsičanka blogger
13410 příspěvků moje polička 03. února 2021 20:18

Renusatko  Potřebuju ty srazy. 

Já taky

Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 03. února 2021 20:23
Offline Korsičanka blogger
13410 příspěvků moje polička 03. února 2021 20:24

viktorka_od splavu Jak se trochu oteplí, dáme to!

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 03. února 2021 22:05
Reakce na Korsičanka:

viktorka_od splavu Jak se trochu oteplí, dáme to!

Offline jerry
11034 příspěvků moje polička 04. února 2021 09:33

Korsičanka alibi 

Příští sraz může být třeba v Teplicích...tam je možné i nemožné (ani není potřeba čekat na oteplení - ostatně lihu na desinfekci bývají na srazech plné flakony).

Jo, taky mi srazy chybí

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 04. února 2021 10:51

jerry :D

Offline Stinvlka
příspěvků moje polička 04. února 2021 12:06

Dnes přišly vzorky od Wolf Brothers z Polska, jsem uchvácena! Jednak přišly do dvou dnů a to balení... áách

Seno je čerstvé a krásně voní

Edit: První jsem se vrhla na medvěda - BEAR - je sice pánská, ale klidně se jí občas navoním. Osobně vnímám nejvíc kouř s intenzivním tónem tabáku. Tak nějak jsem si představovala Le Lion a on místo lva mi to splnil medvěd . Skořici tam sice mám jen nepatrně, ale vůně je čím dál tím jemnější. Mám ji na ruce asi dvě hodiny, vystupuje i jemný kosatec, tohle se mi líbí, kupodivu.