...krásná fotka!.![]()
(a jak vnímáš vůni.?)
Miru děkuji. Zatím jen první dojmy (a musím předeslat, že původní This Is Her neznám). Jsem překvapená, že se mi líbí. Je tam takový suchý oblý santal, který mám ráda a bílé pižmo, které se na mě nezvrhne. A pomerančový květ se zázvorem. Trochu jako kombinace Nothing but Sea and Sky a Twilly, ale mnohem hladší a jemnější a řidší. Takové kombiné z bílého hedvábí s oranžovými odlesky. Dívče dospělá vůně.
Tak konečně.![]()
Asi budu muset napsat oslavnou ódu, protože tohle je vůně, která mě vystihuje na 100%.
Stručně je to to nejlepší z Insolence a Intrigant Patchouli v jednom. I'm in heaven.![]()
![]()
![]()

Luna ...napiš., jsem moc zvědavá!
Luna napiš, těším se a gratuluju!
Luna Sice nechápu, jak může něco, co se jmenuje Musc, obsahovat fialky a pačuli, ale věřím ti
a hlavně ti přeju, že jsi objevila svůj poklad.
...tak Ligno Jeroboam má také poměrně těžké ingredience(a celkem podobné Molinardu) a je to pižmová/musková(temně hutná) vůně![]()
Fleur No nazev je totalne mimo, ja musk nejak zvlast nevyhledavam. Fialky tam nejsou, ale paculi samozrejme ano
Je nadherna, voni jak takove ty etnoshopy v 90. letech.
Dnes som si spravila radosť ![]()

sisa.b Gratuluju, už jsem ji jednou porcovala:) A jsem ráda, že ses tu zas objevila![]()
Korsičanka ďakujem. Ja som tu takmer denne, ale iba čítam, neprispievam ![]()
A veru flakón je dosť veľký na delenie.
sisa.b Tak ta je hezká, pamatuju si ji jako měkce pryskyřičnou růži.
janejane áno, dnes už sa v nej kúpem ![]()
sisa.b Podle složení by se mi určitě líbila
. Odkud jsi ji, prosím, pořizovala?
Před 15ti minutami jsem si koupila Ganymede edp v Ingredients, měla jsem pocit, že si rozhodně zasloužím takovou pozornost (nejen) za dnešek v práci. To už jsem měla v tašce džíny z COSu zpoza rohu a s obojím mířím někam na dobrý jídlo a pak za mužem, poněvadž jsme bez dětí (!) a chceme si užilt zítřek v Praze..
Fleur noblas.sk ![]()
marieu Ke Ganymede vřele gratuluji, mám vůni moc ráda.![]()
sisa.b Děkuji za odpověď!
Korsičanka děkuju! Byla to rychlá akce, upoutala mě hned, od pátku jsem z ní nevystoupila- voním se na krku, ale každý den si stříknu i do kubity a užívám si jí...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.