Dala jsem zas jednou průchod své impulzivitě. Asi jako když kupuju plavky v zimě a vlněný utíkáček uprostřed letních veder:

Dala jsem zas jednou průchod své impulzivitě. Asi jako když kupuju plavky v zimě a vlněný utíkáček uprostřed letních veder:

marieu Krásná vůně a zima je tu za chvíli ![]()
daniela jen to ne! Nemám nic proti adventu, vánocům, svařáku a podobně, ale slunci od jara do barevného podzimu se nic nevyrovná. Jsem tým slunce-barvy-bosý nohy-prosecco. Budu rozhodně potřebovat ještě jednu letničku.
marieu Tak to chce další nákup ![]()
daniela když já vůbec nevím co bych- na léto.
Miru Tá je krásna, tiež si na ňu brúsim zuby, mala som vzorku, ale za tie peniaze sa mi zdá slabá výdrž. ![]()
Miru asi jsem ji taky měla v hledáčku, ale koupila jsem si Mantes La Jolie- ta je krásně zeleně bylinková, nebrčálová s trochou citrusu a nějakou květinou. Zvažuju, že si objednám nějaké vzorky, vždycky jsem chtěla zkusit Poème de Sagano- u té bych hrozně ráda cítila ten bambus a eukalyptus. A pak taky uvidím, jestli budu mít letos náladu na Philosykos- ze začátku velká láska, ale poslední dvě léta jsem na něj neměla zas tak chuť.
Děkuji
marieu Co nějakou zahradu od Hermès? Nil? Mediterrannée?
marieu Poeme de Sagano - pocitej spis s matou nez s eukalyptem, ta vetrovost je nasladla a jemnejsi, ale spis je jen v pozadi. Na leto velmi osvezujici, ale v extra vedrech kolem 30 stupnu nevydrzi.
andry no- toho jsem se bála- při té ceně bych to opravdu nechtěla jako polívačku. Musím říct, že mě nadmíru zklamal i En Passant, co jsem si koupila na letošní jaro- slabučká voděnka bez výdrže. Prvně jsem ho zkoušela před lety- jestli to je jednou z těch reformulací, o které se tady hodně psalo...
marieu ono to neni polivacka, jen neni delana do velkych veder, jako ostatne vetsina evropskych vuni. Kolem 25 stupnu v pohode. Ale nevim, jak v tech novejsich 100 ml balenich.
En Passant bych prisuzovala reformulaci, u Malleho to zabili hodne.
...souhlasím s tím, že reformulace vůní u F. Malleho jsou děsný. Před pár dny jsem porovnávala na ruce jejich Portrait of a Lady a Radical Rose. No, "Dáma" byla nijaká voděnka, jak pleťová voda, s bídou vydržela pár minut.
A to si vůně FM pamatuji jako plné, syté, osobité...
Riskla jsem slepaka, ale velmi prijemne me prekvapil: Krasna nesladka osvezujici ruze s cernym rybizem a vetiverem. Na leto bude skvela a to male baleni je uplne roztomile
Recenze na fragrantice me presvedcily![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.