Luna Tak ta by mě zajímala.Pod názvem Baie de Cassis bych růži nehledala![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Korsičanka Nazev je bozi, jako tajne prazdninove misto.![]()
https://www.fragrantica.com/perfume/Les-Nereides/Baie-De-Cassis-69666.html
Luna Popisy na fragrantice jsou opravdu podmanivé![]()
Korsičanka Luna Někdo tady říkal růže ![]()
?
Na fragrantice ji hodne prirovnavaji ke Gucci Guilty Absolute, kterou mas na policce![]()
Jen ja si ji ted presne nevybavim, abych posoudila nakolik jsou si podobne.![]()
Luna Ta Gucci Guilty Abs. je pěkná růže. Já zas četla přirovnání k některé Sì od Armaniho.
Luna Podle složení by to odpovídalo, to je také růže s rybízem.
Fleur Tak tahle ale bohuzel moc nedrzi. Je moc pekna, ale slaba. ![]()
Luna Děkuji za varování, už se mi nějak podezřele motaly prsty po klávesnici
.
Posílám pozdrav a poděkování pokušitelce Miru , vyřešila mi léto s Fleur de Portofino od Forda. Koupila jsem k němu průvodce Lisabonem, na cestě mám nový klobouk. A končím.
jerryjá děkuju . Když mi nevyšlo sehnání vzorku, riskla jsem na slepáka Toy to Pearl a jsem spokojená ![]()
Není samozřejmě zač. Flakonek je jak pro školačku, ale obsah je ve své kategorii opravdu povedený.
jerry líbí se mi i flakonek, je takový ulítlý, jak z Alenky v říši divů od Tima Burtona
jerryjá byla na té výstavě TB v Praze, tak se mi to propojilo
Ne sobě, ale dceři jsem koupila Happy Chopard Felicia Roses (přála si ji po vyzkoušení vzorku).
Mile mě překvapilo, že víčko je těžké, skleněné

Dcera má dobrý vkus...inu, geny![]()
jerry Děkuju ![]()
To zkoušení vzorků se ale moc nevyplatí, asi si budu muset taky objednat (ne tuhle, ta je na mě moc "mladistvá", ale tu další růži, Love Chopard...) ![]()
![]()
Love Chopard je fakt povedená - mám ji v záloze, až budu potřebovat zase nějakou pořádnou růži.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje