daniela Dobře dcerku vedeš, Dani![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
jerry Love Chopard je opravdu povedená ![]()
Korsičanka Děkuju, je velice nadějná ![]()
Koupila jsem si Al Haramain Maze a k němu žluté lněné kalhoty. Přišlo mi to jako dobrý komplet:)
Vítej do klubu milovnic Maze![]()
Maze ke lněným šatům nosím často a nemá chybu!
Verte envolée od Yves Rocher. Velmi příjemná letní polívačka. Černý čaj, bergamot, kytičky.
Rosenrot - už skoro nesehnatelná první vůně Rammstein, jedna z nejkrásnějších růží, které znám.
Vůbec nechápu, proč se přestala dělat a místo toho značka chrlí vůně s provokativními názvy, ale s velmi rozdílnou kvalitou.
jerry A že jich znáš dost
Jsem ráda, že jsem ji zkusila:)
Granado Perfumes Infusão Botânica
Pro mě osobně naplňuje význam "Comfort scent"- na léto. V úvodu jiskra citrusového závanu, svěžest podpírá neštiplavý pepř a nehřejivý kardamom (tak trochu protimluv), následně se objeví tóny zeleně s trochou květin, vůně je hladce spletená, jednotlivé složky se nenuceně prolínají, aby se nakonec usadily na nadýchaném pižmovém polštářku. Jako projít chladivým botanickým skleníkem k vodopádu průzračné vody. Ve vzduchu zeleň, květy a svěží vodní mlha.
marieu To zní krásně!
Fleur akorát sedí na kůži. Myslím, že o ní vím jen já.
marieu Tak to je škoda. Já chodím ráda alespoň v malém obláčku.
Dorazilo velké balení Rrose Sélavy, bude mít v parfémové zásuvce už zřejmě trvalý pobyt
.
Fleur Gratuluju, to bude tedy velký oblak![]()
Korsičanka Ano, s tím malým balením jsem docela šetřila
.
Včera jsem naslepo, jen podle složení koupila Caron Rose Ébène v edici z r. 2021, tak to snad nebude "velký špatný". Přeci jen není z nejlevnějších a já se nepoučím a nepoučím a ...
V náročném odbobí, zcela impulzivně Après L' Ondée. Dost jí to teď v tom chladnějším deštivém počasí sluší.
V náročném odbobí, zcela impulzivně Après L' Ondée. Dost jí to teď v tom chladnějším deštivém počasí sluší.
![]()
Tak jo, můžem letět

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje