marieu Krása![]()
Potřebuju poradit
: Došly mi najednou dvě stálé vůně! Eau d'Iparie a L'Interdit Intense. Obě teď nezvládnu koupit, tak kterou...?![]()
marieu Krása![]()
Potřebuju poradit
: Došly mi najednou dvě stálé vůně! Eau d'Iparie a L'Interdit Intense. Obě teď nezvládnu koupit, tak kterou...?![]()
Miru
jee diky
marieu to je nádherný flakon ![]()
marieu Krásný flakón i vůně!
Sweet Potato ať slouží! vanilka Fleur Jsem z ní nadšená, má "pětkovou" DNA a její aldedhydy ještě víc jiskří citrusy. Letní záležitost.
marieu A krásný flakón jako bonus.
Sweet Potato odpustila jsem mu i ne úplně šikovné otevírání..
marieu krasnou ( zaslouzenou ) dovolenou, na kterem letisti jsi kupovala?
Antje v Praze, byl to dost impulz. Což mám s vůněmi ve většině případů..
Jsem z ní nadšená, má "pětkovou" DNA a její aldedhydy ještě víc jiskří citrusy. Letní záležitost.
ano, je to moje nejoblíbenější verze pětky.
Sweet Potato Ano, vůně neřvavá, křehká, ale přesto sebevědomá.
Miru jasně, máš pravdu. Koupila jsem ji i tak- povrchně se mi líbí flakon a nanáším ji na oblečení a vlasy . Teď ve vedru mi stačí jemný závan svěžesti ze lněné košile, z vlasů za uchem... období, kdy budu chtít obláček teprve přijde.
Vyborny je i telovy olej No. 5 - da se pouzivat i samotny pro jemnou vuni. Je to 250 ml a je k nevypotrebovani.
Když jsme u závanů z košile v horku, nesmírně mě překvapilo, jak se ve velmi tepém počasí chová Sun Bleached od Une Nuit Nomade. Koupila jsem si jen 20 ml a půlka je pryč, nosila jsem ji v největším vedru na střídačku se Shalimarem EdP, ten tedy taky umí rozkvést.
...olej mám v plánu ![]()
(tělové mléko už mám, no, skoro lepší je krém Muschio Bianco Tesori d Orientě, je sladší...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.