marieu
Vyborny je i telovy olej No. 5 - da se pouzivat i samotny pro jemnou vuni. Je to 250 ml a je k nevypotrebovani.
Dobré vědět ![]()
marieu
Vyborny je i telovy olej No. 5 - da se pouzivat i samotny pro jemnou vuni. Je to 250 ml a je k nevypotrebovani.
Dobré vědět ![]()
Koupila jsem si novinku od Hermès Barénia. Porušila jsem přitom veškerá svá předsevzetí (už nebudu kupovat žádný flakón, dokud nespotřebuji jiný o stejném objemu; konec nákupů naslepo a bez předchozího odsouhlasení manželem, který můj parfémový koníček snáší se zaťatými nosními dírkami
).
Těšila jsem se na ni od okamžiku, kdy jsem se dozvěděla, že Christine Nagel bude vytvářet novou vůni a že to bude chypre.
Navnadil mě i rozhovor s Christine Nagel, v němž uvedla, že inspirací pro jednu z klíčových složek jí byl pohádkový příběh o kouzelném červeném plodu, který ona sama nalezla v ghanském "zázračném ovoci", v plodech keře Synsepalum dulcificum.
Když jsem pak dorazila do Notina, kam jsem mířila pro dárek kamarádce, a zjistila, že vůni sice mají, ovšem tester nikoliv, úplně jsem se utrhla a pořídila naslepo rovnou šedesátkový flakón
.
Do aktuálních veder se opravdu moc nehodí, ale na podzim bude Barénia nádherná
.
Nechybelo moc a taky jsem ji malem koupila naslepo (protoze Hermes a Christine Nagel), ale zabrzdily me na posledni chvili lilie ve slozeni.
Ale tvoje recenze me zase pomalu odbrzduje![]()
jerry Nebudu předstírat, že tam lilie není. Ale zdá se mi, že je zastoupena opravdu velmi decentně, ne v nějaké omamné výrazné poloze, spíš jako taková transparentní pudrová koncovka. Určitě vůni vyzkoušej, ale radši si počkej, až se ochladí.
...ha!, až nyní jsem přečetla Tvou recenzí a trefila jsem to...
Miru Ty se hlavně nezdržuj zkoušením, pro tebe to bude příliš EE (= éterické, efemérní)
.
...jak já bych chtěla nějakou novou vůni, kterou jsem ještě neměla, a takovou, "jakousvetnevidel"...
![]()
Miru No, to je těžké zadání
!
Těch, co jsem neměla (a líbily by se mi), je pořád ještě celá řada, ale to druhé kritérium jsem dávno vypustila. Já chci takovou, abych se v ní cítila dobře, vždy a všude.
...jo noo, to já taky...![]()
...jak já bych chtěla nějakou novou vůni, kterou jsem ještě neměla, a takovou, "jakousvetnevidel"...
Proc jen mi to pripomina "jdi tam, nevim kam, prines to, nevim co".
To je ukol vyslovene pro pohadkoveho hrdinu.![]()
...
jo, a nedám pokoj, dokud to nedostanu![]()
![]()
Ale jo, věděla bych..., chtěla bych vůní Thundra Profumum Roma
(ale tam mám blok s cenou...)
...nechceš zajít do parfumerie a vyzkoušet nový L'Interdit Intense Absolu?
(složení má pěkné...)
Jo jo, k mý smůle je to jedna z mála, které na mě fakt voní. To se nemělo stát... A má celkem - na rozdíl od Galopu - sílu a výdrž... ten se mi líbil taky, ani na mně špatně nevoněl, ale jinak slabota za ty prachy, to nemělo cenu... Teď teda nevím. Mám prodat ledvinu nebo nějakýho haranta? Všiml by si mladej pán kdyby mu jedno z dvojčat zmizelo? ![]()
barbucha Na Notinu mají do pátku slevu 20% na všechno s kódem notino20; to už je ta cena pak přívětivější.
Už jsem si všimla. Zvlášť ta 125 ![]()
Ale stejně, jsou to pořád peníze který v podstatě vystříkáš oknem
Sec mazec, nemůže Avon udělat něco slušnýho? ![]()
Ale jo, je moc pěkná. Hlodá to, hlodá!
....silnější než Galop.? Ten držel i voněl slušně silně/akorát. Takže žádná efemérnost..?.![]()
![]()
A cena za množství je pěkná![]()
Miru Počkej si, hned v průběhu září bude spousta novinek: nová (koncentrovanější) verze Radical Rose a Crystal Saffron v extraitu, k tomu dvě vůně od Une Nuit Nomade ve verzi čistého parfému, tři gurmánské novinky od Patricie Nicolaï (Macaron, Pavlova, Saint Honoré) založené na tradičním francouzském cukrářství...
Pořád bude co objevovat a zkoušet ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.