Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?

10. srpna 2014 12:35
Offline vanilka
2158 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 16:18
Reakce na jerry:

marieu

Vyborny je i telovy olej No. 5 - da se pouzivat i samotny pro jemnou vuni. Je to 250 ml  a je k nevypotrebovani.

​Dobré vědět

Offline Fleur blogger
6816 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 09:10

Koupila jsem si novinku od Hermès Barénia. Porušila jsem přitom veškerá svá předsevzetí (už nebudu kupovat žádný flakón, dokud nespotřebuji jiný o stejném objemu; konec nákupů naslepo a bez předchozího odsouhlasení manželem, který můj parfémový koníček snáší se zaťatými nosními dírkami ).

Těšila jsem se na ni od okamžiku, kdy jsem se dozvěděla, že Christine Nagel bude vytvářet novou vůni a že to bude chypre.

Navnadil mě i rozhovor s Christine Nagel, v němž uvedla, že inspirací pro jednu z klíčových složek jí byl pohádkový příběh o kouzelném červeném plodu, který ona sama nalezla v ghanském "zázračném ovoci", v plodech keře Synsepalum dulcificum.

Když jsem pak dorazila do Notina, kam jsem mířila pro dárek kamarádce, a zjistila, že vůni sice mají, ovšem tester nikoliv, úplně jsem se utrhla a pořídila naslepo rovnou šedesátkový flakón .

Do aktuálních veder se opravdu moc nehodí, ale na podzim bude Barénia nádherná .

Offline jerry
11033 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 09:20

Fleur

Nechybelo moc a taky jsem ji malem koupila naslepo (protoze Hermes a Christine Nagel), ale zabrzdily me na posledni chvili lilie ve slozeni.

Ale tvoje recenze me zase pomalu odbrzduje

Offline Fleur blogger
6816 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 09:26

jerry Nebudu předstírat, že tam lilie není. Ale zdá se mi, že je zastoupena opravdu velmi decentně, ne v nějaké omamné výrazné poloze, spíš jako taková transparentní pudrová koncovka. Určitě vůni vyzkoušej, ale radši si počkej, až se ochladí.

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 10:13

Fleur 

...tak jsem kukla na složení a naskočil mi Galop a vůně My Burberry.

Vypadá to dobře 

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 10:14

Fleur 

...ha!, až nyní jsem přečetla Tvou recenzí a trefila jsem to...

Offline Fleur blogger
6816 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 11:01

Miru Ty se hlavně nezdržuj zkoušením, pro tebe to bude příliš EE (= éterické, efemérní) .

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 11:15

Fleur 

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 11:16

...jak já bych chtěla nějakou novou vůni, kterou jsem ještě neměla, a takovou, "jakousvetnevidel"...

Offline Fleur blogger
6816 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 11:22

Miru No, to je těžké zadání

Těch, co jsem neměla (a líbily by se mi), je pořád ještě celá řada, ale to druhé kritérium jsem dávno vypustila. Já chci takovou, abych se v ní cítila dobře, vždy a všude.

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 11:23

Fleur 

...jo noo, to já taky...

Offline jerry
11033 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 11:33
Reakce na Miru:

...jak já bych chtěla nějakou novou vůni, kterou jsem ještě neměla, a takovou, "jakousvetnevidel"...

​Proc jen mi to pripomina "jdi tam, nevim kam, prines to, nevim co".

To je ukol vyslovene pro pohadkoveho hrdinu.

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 11:39

jerry 

...jo, a nedám pokoj, dokud to nedostanu

Ale jo, věděla bych..., chtěla bych vůní Thundra Profumum Roma

(ale tam mám blok s cenou...)

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 14:03

Luna 

...nechceš zajít do parfumerie a vyzkoušet nový L'Interdit Intense Absolu?

(složení má pěkné...)

Offline jerry
11033 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 19:22
Reakce na Fleur:

Koupila jsem si novinku od Hermès Barénia. 

​Pred dnesnim srazem ji zkousela barbucha a na ni  prekrasne vonela. 

Brzke vyzkouseni vidim jako nutnost, vedro nevedro.

Offline barbucha blogger
35439 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 20:22

Fleur jerry 

Jo jo, k mý smůle je to jedna z mála, které na mě fakt voní. To se nemělo stát... A má celkem - na rozdíl od Galopu - sílu a výdrž... ten se mi líbil taky, ani na mně špatně nevoněl, ale jinak slabota za ty prachy, to nemělo cenu... Teď teda nevím. Mám prodat ledvinu nebo nějakýho haranta? Všiml by si mladej pán kdyby mu jedno z dvojčat zmizelo?

Offline Fleur blogger
6816 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 21:43

barbucha Na Notinu mají do pátku slevu 20% na všechno s kódem notino20; to už je ta cena pak přívětivější.

Offline barbucha blogger
35439 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 21:52

Fleur 

Už jsem si všimla. Zvlášť ta 125

Ale stejně, jsou to pořád peníze který v podstatě vystříkáš oknem  Sec mazec, nemůže Avon udělat něco slušnýho?

Ale jo, je moc pěkná. Hlodá to, hlodá!

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 03:01

barbucha 

....silnější než Galop.? Ten držel i voněl slušně silně/akorát. Takže žádná efemérnost..?.

A cena za množství je pěkná

Offline Fleur blogger
6816 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 06:56

Miru Počkej si, hned v průběhu září bude spousta novinek: nová (koncentrovanější) verze Radical Rose a Crystal Saffron v extraitu, k tomu dvě vůně od Une Nuit Nomade ve verzi čistého parfému, tři gurmánské novinky od Patricie Nicolaï (Macaron, Pavlova, Saint Honoré) založené na tradičním francouzském cukrářství...

Pořád bude co objevovat a zkoušet