Fleur
...tak to je "pošahaný", taky nic pro mě.
Jako vůně 50ml za pět tisíc je pro mě asi pomyslná hranice, ale to musí být fakt ku*****y dobrá. Takhle jsem od doby vzniku toužila, přemýšlela o Patchouli Magnetik. Opakovaně jsem si kupovala vzorek a koupala se blaženě v jeho odéru a vnitřně se přesvědčovala, že ho nepotřebuji. Chtěla jsem ho fakt moc, fakt pro mě veliká kvalita, výdrž, originalita, prostě nehorázně dobrý. Jenže s mojí potřebou se přivoňovat(protože požitek), přestože vůně drží velmi dobře, bych ji měla při "ovládání se" tak na dva měsíce, při jeho výlučném používání každodenním tak na jeden. A to mě pořád brzdilo...
No, a najednou, po letech, jsem zjistila, že se bez ně obejdu, že už jsem zase někde jinde...
Jako jo, dostat ho, slastím si. Ale není to už otázka života a smrti...
Třeba - zkusila jsem v Ingredients ty vůně 50tka za cca 6 a víc tisíc. Jako pěkný, ale přestřelený. Ta hodnota/kvalita je max 4 tisíce, a někdy ani to ne...
Ale chápu, proč to tak je. Protože v kamenných parfumeriích nakupuje už kde kdo, a dřív to bylo "něco", mít vůni z parfumerie a ne z drogerky.
Tak museli uměle vytvořit zase jakousi "exklusivitu".
Dají se za rozumný prachy najít kvalitní vůně a dají se za nechutný prachy najít shity.
Jsem se nějak rozkecala...