V zimě je to lepší, ta výdrž, hlavně na svetrech a tak:)
Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?
Mě překvapila - měla jsem (s výjimkou č.p.) zafixovanou tu živočišnost a ejhle - ona fakt pěkná levandulová kolínská (asi tam byla nějaká menší reformulace
).
Právě na zimu mi leží v hlavě - na mně kolínské, vč. citrusovek taky v chladnu drží líp. A taky se mi ty domečkové flakony budou na poličce pěkně vyjímat - takže i estetická potřeba by tady byla
.
A ona se dělá v domečku? Já ji mám ve včelí podobě a už na dně...
A nedělá se naaaaaaahodou v malém domečku, ty jsou moc hezké a asi bych ji potřebovala![]()
Je hezký I velkokapacitní![]()
Nº 15 Mira Rouge (Scent of Stars) - a máme tady další pokus o napodobení BR540. Začátek patří mezi méně povedené díky jisté dávce laciné štiplavosti, ale po rozvonění a zvláště pak v dojezdu je to napodobení hodně povedené, blížící se k BR540 před reformulací.
Dolce Violet (Dolce & Gabbana) - akorát tak sladká svěžejší květinově ovocná pižmovka - v úvodu sladké lehké ostružiny se zelenými fialkami, po rozvonění přepudrovanými vanilkovým prachem (ale svěžest zůstala). Příjemná, povedená a do značné míry i originální (na to, že je to už x-tá odnož Dolce, jev téměř nevídaný).![]()
jerry neviděla jsi někde k vyzkoušení novou Dolce Gabbana Light Blue eau de parfum? Zajímal by mě tvůj dojem z ní, jak se liší od klasické edt. Díky
Já do parfumerií moc nechodím, ale mám na cestě vzorky novinek, tak možná bude mezi nimi.
jerry dobře, díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje