Kokoska Ano.
Aktuální česká politická situace
Bartkovský. Asi ho miluju.
Miluju ho od reportáže z předvolební seance v Ústí, kde byl jako novináž na zapřenou a lovil plundru pod sedadlem![]()
Mne prijde usmevny, jak rychle Babis zapomnel, ze po volbach 2017 zadonil u ODS o koalici. Kdyz ted jsou to takovi satani. Nebo jsou proto, ze s nim nechteli mit nic spolecneho?
A ze jsme de facto ve valce rekl i Zeman.
To se fakt neda poslouchat.
být Pavlem rvu si vlasy proti tomu kolovrátku co jede Babiš
Já vidím Pavla poprvé se srdečně smát ![]()

![]()
Hele už to, že bychom mohli mít asi nejhezčího prezidenta. Minimálne v Evropě, ale možná i na světě ![]()
andulka01 Chudák paní podplukovnice, bude jezdit na každou cestu radsi
Sweet Potato kdyz tim minuel nekdo argumentoval u Zemana, tak mi to prislo uplne zvrhle, ze jako volim radsi neco hrozneho, co uz znam misto neceho, co neznam a uz to prakticky nemuze byt horsi?? A ted je to hodne podobne.
Mimochodem ted jsem sledovala zpetne debatu u Kovyho a zaznel tam zajimavy argument, ze pokud by Babis vyhral a pristi parlamentni volby by vyhralo ANO (coz si priznejme, neni az tak nerealne), tak by to bylo pro Babise neuveritelne koncentrovani moci - parlament, vlada, prezident, media, nejvetsi firmy v republice...
Tohle mě děsí už od sobotnich výsledků.
Edit: a mám za to, že to bylo motivem jednání o nedůvěře vlády
barbucha spíš bráchu, Cruise je jen o rok mladší. ![]()
Mě teď hrozně uklidňuje ten sotický klid Pavla, na začátku to působilo až lhostejně, tak jako volby, kandiduju no a? Spíš mi začínají vadit vyšilovači, vím, že nám jde o dost a je tam sposta sovislostí.
Viatori ze se o tom ale nemluvi v mediich vice
Koukla jsem se na tu debatu deník.cz a málem jsem chcípla. Prej "podívajtě se na tu fotku, von tam dělal zapisovače"!
To je snad nějaká parodie na samotnýho Bureše ![]()

Hele už to, že bychom mohli mít asi nejhezčího prezidenta. Minimálne v Evropě, ale možná i na světě
Já k němu normálně poslední dny začala mít citovej vztah. To se mi hned tak nestává.
Mulen To je takovej LHÁŘ! Zlovolnej podrazáckej dement... to se fakt nedá.
Marbuša JJ, koš řízků bych napekla ![]()
Tak daleko bych asi nezašla, ale fakt je že ostudu nám neudělá. Jen bych přerazila vobě pazoury maskérovi, kterej mu furt fouká tu patku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje