Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline OliveOyl
1956 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 23:08
Reakce na 999:

Každé ráno se teď budím s tím, že nebudu sledovat média, nebudu se koukat na sociální sítě, prostě si těch 14 dní dám detox. Můj názor nic neovlivní, půjdu a hodím to Pavlovi. Ale realita je jiná, nemůžu to vydržet, twitter projíždím ještě v posteli. Odjakživa Homo politicus prostě.

​mám to úplně stejně :)

Online Karja
43940 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 23:10

barbucha Já bych spíš řekla, že si to neříkají nějak jako mimo ty svoje tábory. Já to taky řeknu kamarádce, ale u lidí, co jsou mi tak nějak blízcí ale ne zase moc, a tuším, že budou názorově trochu mimo, to taky neříkám. Mám třeba jednu známou, holka s VŠ, strašně empatická vůči dětem, vzdělaná ve svém oboru, člověk jí rád potká, je milá, hrozně fajn, ale nějak se chytla do těch covid sítí a už je v háji, tak jí taky neřeknu, hele ty Lenko,tak já volim Pavla:-D. 

Bože, já tady hájim furt ty voliče, ale já už jsem takovej typ, já mám prostě pro všechny pochopení:-D, prostě oni za to nemůžou, že jsou trochu blbí!

Offline barbucha blogger
35293 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 23:18

Karja 

No ale fakt, taky jsem měla pocit že Babišovi voliči prakticky neexistujou. A hle

Na potkání nebo "jen známýmu" taky nikomu nic nevykládám, nakonec předpokládám že je to nezajímá, ale kdyby se mě někdo zeptal/projevil zájem, tak to řeknu, proč ne. Ale tahle zvláštní sorta lidí buď mlží nebo lže... nakonec se k tomu Babišovi hoděj vlastně.

Offline Tak Betty
5995 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 23:18

barbucha nesouhlasím, nemlčím, ale nepřesvědčuju. On komunistickou minulost neodpousti.  I kdyby to bylo z mladicke nerozvaznosti. 

Offline Tak Betty
5995 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 23:20

Karja jo, já jsem asi jako ty.

Offline andulka01
12725 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 23:20

barbucha taky jsem tam ještě nebyla, radši bych si Milano užila úplně jinak než honičku mezi stavbou expozice na motoveletrhu a lyžováním, ale tohle je prostě nezbytný.

Offline dzizisketa
8822 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 23:24

Já bych taky nemohla být s někým, kdo volí TOP09 nebo ODS.

Offline barbucha blogger
35293 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 23:33

Tak Betty 

Škoda. Já jsem nekompromisní až běda a komouše nenávidím jako mor, ale tady jsem byla ochotná přivřít voko a uznat pozdější zásluhy. Ačkoliv, jak jsem už mnohokrát psala, lidi v mojí rodině radši na svoje postavení/kariéru (i u vojáků) rezignovali, než by si s tou chamradí zadali. 

A navíc, taktická volba, no. Teď to stojí tak, že i ten zásadový nevolič volí Babiše, sorry jako.

Offline barbucha blogger
35293 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 23:38
Reakce na dzizisketa:

Já bych taky nemohla být s někým, kdo volí TOP09 nebo ODS.

Zas jedna naděje zmařená. By sis mě nevzala? A může za to Kalousek!

Offline dzizisketa
8822 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 23:54
Reakce na barbucha:

Zas jedna naděje zmařená. By sis mě nevzala? A může za to Kalousek!

​No nevzala, manželství pro stejnopohlavní páry totiž v agendě nemají!

Offline barbucha blogger
35293 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 23:57
Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 18. ledna 2023 00:05

dzizisketa zasah! 

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 18. ledna 2023 07:38

zase se mi zdálo o volbách....

fakt už na to seru a nic nesleduju

Offline continuity
42033 příspěvků moje polička 18. ledna 2023 07:54

martek01 mě se zdálo o zakládání květinové louky. Řešila se tady na sídlišti nějaká ekologická dotace.

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 18. ledna 2023 08:11

continuity květinovou louku miluju a mám místo předzahrádky! ať už je jaro

Online Karja
43940 příspěvků moje polička 18. ledna 2023 08:34
Reakce na dzizisketa:

​No nevzala, manželství pro stejnopohlavní páry totiž v agendě nemají!

​Cože fakt nemaj? Tak kdo to jako má? Já myslela, že to brzděj jenom už fakt ty nejvíc zaostalý strany typu SPD, ANO,lidovci a sem tam pár troubou napříč spektrem a jinak už žijou všichni ve třetím tisíciletí.

Online Karja
43940 příspěvků moje polička 18. ledna 2023 08:35

Mě se zdálo, že nešla dlouhodobě elektrika, a sambo mi říkal, že se mám na příští rok snažit přes léto otužit. To asi zlatý volby. 

Offline Sweet Potato
39757 příspěvků moje polička 18. ledna 2023 08:46
Reakce na Karja:

barbucha Já bych spíš řekla, že si to neříkají nějak jako mimo ty svoje tábory. Já to taky řeknu kamarádce, ale u lidí, co jsou mi tak nějak blízcí ale ne zase moc, a tuším, že budou názorově trochu mimo, to taky neříkám. Mám třeba jednu známou, holka s VŠ, strašně empatická vůči dětem, vzdělaná ve svém oboru, člověk jí rád potká, je milá, hrozně fajn, ale nějak se chytla do těch covid sítí a už je v háji, tak jí taky neřeknu, hele ty Lenko,tak já volim Pavla:-D. 

Bože, já tady hájim furt ty voliče, ale já už jsem takovej typ, já mám prostě pro všechny pochopení:-D, prostě oni za to nemůžou, že jsou trochu blbí!

Takhle přesně vzniká to naše "neznám nikoho, kdo..." A taky nepovažuju politiku za téma na small talk s každým na potkání

Ovšem ono to tu nakonec asi vypadá, že mám doma babišovce!

Nemám. Jen si umím představit, že se lidi neshodnou a přesto spolu žijou. Ono je taky jiná věc si s někým opačného názoru vůbec nezačít a druhá, když se životní partner během let změní. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. ledna 2023 08:50

Karja on to v agendě nemá snad nikdo, asi jen piráti. 

Offline vanilka
2156 příspěvků moje polička 18. ledna 2023 08:52

Sweet Potato přesně