vanilka Dík.
Aktuální česká politická situace
mně se dneska zdálo, že pracuju ve volebním štábu Petra Pavla. Strašnej stres to byl. Začínám z toho taky blbnout, asi vypnu všechny zprávy a budu sledovat jen outfity.
Flégr na twitteru:
Je vhodné, aby člověk vyhoštěný z Maroka kvůli pedofilii navštěvoval zrovna kostel Pražského Jezulátka? V Praze je přeci mnoho jiných kostelů. (Nikoho takového neznám, ale zeptat se snad mohu, ne?)
Myslím, že není jediný. V minulé volbě takových bylo moc. Letos doufám ne.

Sweet Potato kdyz tim minuel nekdo argumentoval u Zemana, tak mi to prislo uplne zvrhle, ze jako volim radsi neco hrozneho, co uz znam misto neceho, co neznam a uz to prakticky nemuze byt horsi?? A ted je to hodne podobne.
Mimochodem ted jsem sledovala zpetne debatu u Kovyho a zaznel tam zajimavy argument, ze pokud by Babis vyhral a pristi parlamentni volby by vyhralo ANO (coz si priznejme, neni az tak nerealne), tak by to bylo pro Babise neuveritelne koncentrovani moci - parlament, vlada, prezident, media, nejvetsi firmy v republice...
baltik "Lepší známý ďábel než neznámý anděl"
To není nic nového.
Do rána se mi zdálo, že pražím kávu a pořád to nebylo ono a až těsně před vstáváním mi řekla sestřenice, že to dělám blbě a můžu to vyhodit. Blbej pocit z toho mám ještě teď. Doma se o politice bavíme, máme stejný názor. Odpoledne u kávy si předčítáme „názory" z diskuzí, zábava to je! Nejhůř ty internety nese můj táta, on má na fb moc lidí který spojuje koníček a politicky je tam mix.
Tak jsem se právě od jednoho Babišova příznivce dozvěděla, že kdo nekrade okrádá rodinu
.
Odposlechnuté v místni MHD.
Já to slovo fakt z duše nenávidím, ale tady konkrétně bohužel ta lůza sedí jak prdel na hrnec
.
Sweet Potato To je neuvěřitelný...
baltik No, oligarchizace jak vyšitá. By člověk neřek jak rychlý by to mohlo být.
Sweet Potato teď sem s tím jdu "Najs!" ![]()
Panebože, to je hrůza, hrůza!
Viděl jste někdo tu debatu na deník.cz?!
barbucha teď jsem s tím jdu. Jsem na začátku a uáááááá
Nemám slov pro Babiše
barbucha to je ta, co z ní je odkaz od Sweet Potato ?
https://www.denik.cz/prezidentsky-souboj/petr-pavel-andrej-babis-debata-20230117.html
já ji poslouchám odtud
Nemám na to nervy, zatím jsem poslechla pár minut, ale zdá se, že ta moderátorka byla dobrá.
jestli bude většina pro Babiše, tak nám fakt není pomoci...
být Pavlem rvu si vlasy proti tomu kolovrátku co jede Babiš
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje