barbucha Vůbec si nedokážu představit, že bych s partnerem neměla stejné politické názory. O jídle, hudbě, sportu se můžeme dohadovat, to mi nevadí. S přes politiku nejede vlak.
Aktuální česká politická situace
andulka01 v práci to moc neřeším. Přijde mi,že z pozice nadřízeného to nemůžu těm lidem vymlouvat. Když jsme měli manazerskydychanek, přesvědčila jsem jednoho nerozhodnutého a jednoho, který nechtěl jít volit vůbec (babisovolici 0) . Ale u těch podřízených je to přes čáru.
RoSa 60 lidí neukočíruju, jsou dospělí. Budu se snažit nevidět a neslyšet.
No jo, mikrosvět... to mi přijde holt málo. Nežijem ve vzduchoprázdnu ani na opuštěným ostrově, a za dveřma kvartýru nebo dvorku existuje ještě celej velkej svět ![]()
My se teda o politice bavili odjakživa doma, tak já jsem zvyklá to sledovat i vo tom mluvit.
Jo, milostpán taky volí jiný lidi, ale jak říkáš, tak nějak taky na tý správný straně. A já jedu do Milána v pátek! Pečlivě jsem si vybrala termín co nevadí... nechtělo se mi lítat po ambasádách, v neděli mažu zpátky - škoda že se tam nesejdem! To teda ve Stockholmu, kde bývám delší dobu, jsem už volila určitě aspoň dvakrát...
999 tak kdybys ty volila Nerudovou a on Pavla, asi se s tím nějak zrovnate, ale ted to není volba jiného relevantního politického názoru.
Podle mě je tohle hodně o morálce. A to se můžu rovnou ptát, jestli bych byla se zlodějem. No nebyla.
RoSa dá si panáka nějakého hnusu, doporučuji řepák. ![]()
continuity Sobecky mi jde o mou iluzi/deziluzi, já se s nima hádat nebudu, ale ovlivní to pohled na ně. Ale třaskavé téma to být může, máme tam pár horkých hlav.
andulka01 No tak se opij hned na začátku a nebudeš vidět ani slyšet.
barbucha Jo, já jsem samozřejmě moc ráda, že se doma shodneme a můžeme se v klidu bavit, vo tom žádná. Jen jsem chtěla kontrovat ten tvůj předobraz voliče Babiše,kterej je průřezem toho nejhoršího, kde ani ty zprávy se nedaj zapnout a máslo dát do ledničky.
Můj muž volil Nerudovou a teď prohlásil, že volit nepůjde, protože Pavel komunista. Že se přes to neprenese.
No že jo!
A přesně, na hudbu máme úplně odlišný názory (von je milostpán bejvalá mánička, takže hrůza děs
), o sportu se mnou diskutovat je naprosto marný, to je zoufalství... o jídle si pokecáme rádi a nemusíme spolu souhlasit... i o hadrech jsme se už pohádali, a mnohokrát... ale hergot přijít mi s chválou nedejbože volbou Bureše tak bere igelitku a zastaví se až na Václaváku!
Ale možná je to věkem, náš život politika ovlivňovala dost dlouho... možná to mají mladý páry jinak. Ani vlastně nevím, jestli mladej pán doma něco takovýho řeší
Ale volit chodí, jinak bych ho zabila ![]()
continuity No jasně, Nerudovou jsem byla případně schopna akceptovat. Babiše nikdy.
barbucha no tyjo, mikrosraz ve volební místnosti v Miláně
no není nutno, hlavně když to dobře dopadne. Po dnešku jsem optimistická.
Do Milána pojedeme z Verony nebo odněkud z kopců z lyží, bude to daleko, ale celá výprava si je jistá, že to za to stojí.
Můj muž volil Nerudovou a teď prohlásil, že volit nepůjde, protože Pavel komunista. Že se přes to neprenese.
Na tohle mám jedinej argument, jediný jméno: Vlasta Chramostová.
![]()
Já tam ještě nebyla, tak jedu jen tak cvičně na procházku
Optimistická jsem velice opatrně... spíš ještě moc ne. Hele vod toho hovada se ještě můžem nadít všeho.
barbucha Tak asi znáš syna i snachu, tak asi tušíš, že to řešit nemusí;-).
Karja Ty hele, já to organizuju, pořádám týmové hry, počítám výsledky, píšu diplomy, vyhlašuji vítěze, jsem dj v záloze... Prvního panáka si dám možná v jedenáct, opít nepadá v úvahu, druhý den je organizovaně odvádím na lodičky na Punkvě a pak řídím firemní dodávku zpět do Prahy. Chudák já, žejo ![]()
barbucha nojo, ja se s ním nemůžu dohadovat, když má tu angínu pectoris . Na to už jsme starý.
Karja hele, já jsem se teď po 1.kole bavila s kolegyní z firmy, ona je starostka nějaký prdele, kde se všichni znaj... a řikala, že nikdo, s kym se baví, nevolí Babiše... a pak mi vyjmenovala počty hlasů... no vyhrál tam, no... ty lidi se normálně styděj to říct!
To je podle mě strašná křivárna! Protože oni vědí že volej svini, jinak by se za to nemuseli stydět... ale buď jsou tak tupí a myslej si že jim jako prezident bude dávat ty úplatky jako když byl premiér (no, nebude) a nebo to dělaj natruc ("elitám", Pražákům)... nevím co je horší.
Tak Betty třeba se nemusíš dohadovat.Ale nějakej argument by neuškodil.Jde o budoucnost...A myslím že Chramostová jako příklad je ![]()
barbucha nojo, ja se s ním nemůžu dohadovat, když má tu angínu pectoris . Na to už jsme starý.
Milostpán má kardiostimulátor a u srdcařky je jako doma, ale to neznamená, že s ním budu ve všem souhlasit
nebo snad nedejbože mlčet! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje