Karja v mem omezenem okruhu znamych vsichni ucitele voli Babise. I zena naseho domaciho. Za doby vlady ano se jim hodne zvysily platy. A kdyz vezmu priklad z rodiny, tak oni se meli i za covidu skvele. Nijak to neohrozilo jejich praci, plat jim v nezmenene podobe chodil stale na ucet, ac nemuseli denne do prace fyzicky, jen si dali hodinku az tri online vyuky. Deti maj dospele, takze distancni vyuku jeste doma neresili. Spoustu volneho casu pri prvnim lockdownu vyuzili na rekontrukci domu, chodili jim tam nacerno remeslnici, kteri jinak nemeli do ceho pichnout. Objizdeli okres a nakupovali u farmaru potraviny a libovali si, ze jak nemaj odbyt v restauracich, co jsou zavrene, tak si aspon od nich muzou vsechno nakoupit za par korun. Oni se proste meli skvele a to skoncilo ted s Fialou a Ukrajinou.
Já jsem úředík a pracuju v docela velkém kolektivu úřednickém. Ruku na srdce - za covidu jsme se měli taky skvěle, finančně nás to nezasáhlo a home office neobtěžoval. Já osobně jsem teda žádnej barák neopravila a nakupovala jsem tak nějak normálně. Ale co chci říct - celý ten náš velký kolektiv, ve kterém já pracuju, Babiše nevolí, resp. skoro všichni volí Pavla, pár osob je, který neřekli mezi ostatními, koho volí. Zároveń tu nikdo Babiše nevelebí teda, ani ti, co "mlčí".