Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline barbucha blogger
35860 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 09:58
Reakce na continuity:

Kan jj, je článek na hospodarkach.

Nechce se mi to odemykat, ale taky uvažuji,že konečně vyrobí etický kodex pro politickou reklamu. 

​No už by bylo na čase. Já to teda stejně moc nechápu - zákon na ochranu protikandidátů resp. zákon o čistým fair play předvolebním boji už dávno máme! A dle mého skromného mínění se do toho Burešovo vytí nevejde ani náhodou! 

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 10:01

Karja v mem omezenem okruhu znamych vsichni ucitele voli Babise. I zena naseho domaciho. Za doby vlady ano se jim hodne zvysily platy. A kdyz vezmu priklad z rodiny, tak oni se meli i za covidu skvele. Nijak to neohrozilo jejich praci, plat jim v nezmenene podobe chodil stale na ucet, ac nemuseli denne do prace fyzicky, jen si dali hodinku az tri online vyuky. Deti maj dospele, takze distancni vyuku jeste doma neresili. Spoustu volneho casu pri prvnim lockdownu vyuzili na rekontrukci domu, chodili jim tam nacerno remeslnici, kteri jinak nemeli do ceho pichnout. Objizdeli okres a nakupovali u farmaru potraviny a libovali si, ze jak nemaj odbyt v restauracich, co jsou zavrene, tak si aspon od nich muzou vsechno nakoupit za par korun. Oni se proste meli dle svych slov skvele a to skoncilo ted s Fialou a Ukrajinou.

Offline Beranka
419 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 10:02
Reakce na barbucha:

​No už by bylo na čase. Já to teda stejně moc nechápu - zákon na ochranu protikandidátů resp. zákon o čistým fair play předvolebním boji už dávno máme! A dle mého skromného mínění se do toho Burešovo vytí nevejde ani náhodou! 

​To si taky říkám. Ale on to snad nikdo nevymáhá! nebo čekají na žalobce, aby byl soudce? Neznám to znění zákona, ale jestli má takovou díru, že nelze vymáhat plnění, tak to ho může Vít Rakušan rovnou přiřadit k těm 10 tis. zbytečným, co teď někdy chce nechat zneplatnit.

Offline Beranka
419 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 10:06
Reakce na Zuzuli:

Karja v mem omezenem okruhu znamych vsichni ucitele voli Babise. I zena naseho domaciho. Za doby vlady ano se jim hodne zvysily platy. A kdyz vezmu priklad z rodiny, tak oni se meli i za covidu skvele. Nijak to neohrozilo jejich praci, plat jim v nezmenene podobe chodil stale na ucet, ac nemuseli denne do prace fyzicky, jen si dali hodinku az tri online vyuky. Deti maj dospele, takze distancni vyuku jeste doma neresili. Spoustu volneho casu pri prvnim lockdownu vyuzili na rekontrukci domu, chodili jim tam nacerno remeslnici, kteri jinak nemeli do ceho pichnout. Objizdeli okres a nakupovali u farmaru potraviny a libovali si, ze jak nemaj odbyt v restauracich, co jsou zavrene, tak si aspon od nich muzou vsechno nakoupit za par korun. Oni se proste meli skvele a to skoncilo ted s Fialou a Ukrajinou.

​Já jsem úředík a pracuju v docela velkém kolektivu úřednickém. Ruku na srdce - za covidu jsme se měli taky skvěle, finančně nás to nezasáhlo a home office neobtěžoval. Já osobně jsem teda žádnej barák neopravila a nakupovala jsem tak nějak normálně. Ale co chci říct - celý ten náš velký kolektiv, ve kterém já pracuju, Babiše nevolí, resp. skoro všichni volí Pavla, pár osob je, který neřekli mezi ostatními, koho volí. Zároveń tu nikdo Babiše nevelebí teda, ani ti, co "mlčí".

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 10:13

Zuzuli upřímně, spíš se tito lidi v tom rychle naučili chodit, co spíš vypovídá o nich jež o ucitelech obecně. 

Moje dcera měla jednu učitelku, která fakt dřela, s dětma komunikovala a druhou, která vyřídila výuku za hodinku a to ještě tak, ze poslala dětem úkoly a nechala je je samostatně za tu hodinu zpracovat. 

Té první se dost ulevilo, když ten COVID skončil a ještě si zoufala, že je to na jejich znalostech dost znát. 

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 10:16

continuity vsak pisu, ze v mem omezenem okruhu, nechci pausalizovat. Jako reakci na Karjino podiveni, ze ucitelka voli Babise. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 10:38

razorblade za chvíli je po volbách, ale toto je dobrý námět na investigaci?

https://twitter.com/danelka_iv/status/1618248951962165249?t=YhPBMI3RYBXWd-rV53BEvw&s=19

Online Karja
44703 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 10:50

Zuzuli No to nemělo být podivení se, že učitelé volí Babiše, spíš jako v tom výčtu všech vlastností těch dotyčných lidí, je jejich volba jedno velký wtf. 

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 11:09
Reakce na continuity:

razorblade za chvíli je po volbách, ale toto je dobrý námět na investigaci?

https://twitter.com/danelka_iv/status/1618248951962165249?t=YhPBMI3RYBXWd-rV53BEvw&s=19

​Tohle jsem včera na Twitteru zaregistrovala. Docela masakr. Doufám že to jen tak nezapadne. 

Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 11:13

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 11:19

continuity ja nejsem investigativec. ale myslim, ze na to uz u nas nekdo koukal :) a mam pocit, ze vcera k tomu nekde mluvila storova... 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 11:22

Dneska do vsech redakci prisel mail, kterej se tvaril jako od mluvci PP s informaci, ze PP zemrel. Vcetne odkazu na webovy stranky, ktery jsou komplet prekopceny ty jeho, jen je tam informace, ze zemrel. To, ze kdyz se rozhliknou detaily, tak se tam v preposilanejch objevuje yandex.ru, je urcite nahoda

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 11:37
Online mirajo
2663 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 11:42
Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 11:43

razorblade to už snad není ani možné, co všechno jsou schopni udělat

Online wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 11:51
Reakce na barbucha:

​Mmchten pingl mě teda zaskočil, předtím bejval milej a veselej, v životě bych neřekla že to je takovej blbec.  

​Tak mila a veselá je moje oční, členka a místní zastupitelka za SPD, stejně tak zdravotní sestra mého PL, která volila ANO do našeho zastupitelstva. Obě vzdělané. To se fakt nedá podle tady těch vlastnosti nijak pausalizovat.

Je to jen o tom, jak má kdo nastavené morální hranice a jak kdo podléhá nebo nepodléhá manipulaci. Jiný společný kritéria v tom podle mě nejsou.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 11:53

razorblade tak nemyslím, že se tím máš zabývat přímo ty. Videla jsem ten článek, ale je to zatím takové ožužlávani tématu, které vyžaduje rotvajlera. 

Online Sweet Potato
40379 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 12:15

Zajímavý rozhovor s psychologem, profesorem Ptáčkem, nejen o psychopatech v politice. (Nejmenuje)

Hned úvod: "Já dlouho pracoval s nejtěžšími zločinci, vrahy, lidmi bez svědomí... ale ty bilbordy, to mne dostalo."

https://plus.rozhlas.cz/psychopat-v-politice-predator-ktery-perfektne-precte-chovani-koristi-a-zautoci-8917158

Offline barbucha blogger
35860 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 12:21

wendulka 

No jo, ale on na nás tak drze spustil hned v první pikosekundě... úplně neuvěřitelný, že mi bude pingl předpisovat, o čem se smím v hospodě bavit!!

Dřív s náma taky vždycky prohodil pár slov a v pohodě. Ale asi jsme zrovna (výjimečně ) nemluvily o politice.

A ne, já nevěřim, že volič ANO/SPD nebo Bureše může mít dobrej charakter. To se prostě vzájemně naprosto vylučuje! Vzdělání jim neupírám, to se dalo vždycky nějak udělat - nakonec i ten Bureš prolez vysokou, a jakej je to debil!

Online Sweet Potato
40379 příspěvků moje polička 26. ledna 2023 12:29

razorblade Hnus strašnej. Pavel psal, že už to řeší policie.

A víte, co se říká - koho předčasně pohřbívají, bude dlouho živ a zdráv!