V domovské obci je zjevně velmi oblíben
(v 1. kole vyhrál generál).
Aktuální česká politická situace
Ale dobrej charakter už je něco jiného než být milý a veselý. A rovněž dobrý charakter se podle nevylučuje s tím, zda člověk nepodléhá manipulaci.
Každopádně souhlasím, jak od toho pingla, tak mojí doktorky a té sestry je to známka neprofesionality vyjadřovat před zákazníkem/pacientem svůj politický názor obzvlášť, je- li odlišný a ještě víc, pokud se ho na to dotyčný neptal.
Ano, a když se víc lidí zachová jako Kocáb, tak vyhraje Babiš a může se stát, že Kocábovi vnuci budou muset ty rusáky vyhánět znovu. Protože Babiš nás klidně prodá, jde mu jen o jeho prachy.
![]()
wendulka no, lékaři někdy trpí podobným syndromem jako ta učitelka. Celou dobu v práci potkávají lidí, kteří vědí o tématu méně než on. A to občas u disponovaných jedinců zklouzne do představy, že vědí víc o všem. cítí se pak oprávnění svoje názory šírit do světa, protože jsou jediné správné. Týká se to i úspěšných manažerů nebo podnikatelů.
barbucha
Ale dobrej charakter už je něco jiného než být milý a veselý. A rovněž dobrý charakter se podle nevylučuje s tím, zda člověk nepodléhá manipulaci.
No jo... to by moh říct každej Babišův volič, že podlehl manipulaci (to jest že sám od sebe by krysu nevolil protože on sám má přece dobrej charakter), podle mě je to minimálně u poloviny z nich jen výmluva (nebo byla-by). Ne, žádná manipulace - kromě těch mentálně znevýhodněných. Volej ho, protože jim imponuje! ![]()
https://twitter.com/milosbajer/status/1618293138401169409?t=9Bc-cqJG2HKsINe4fJEKOg&s=19
![]()
Ty to furt pausalizujes..Každej by to určitě říct nemohl. Ti s odlišnými morálními hranicemi než ty a já by to říct nemohli.![]()
To snad už není možné. Mě normálně dochází fantazie.

Uff, ono to pokračuje. ![]()

Ty to furt pausalizujes..Každej by to určitě říct nemohl. Ti s odlišnými morálními hranicemi než ty a já by to říct nemohli.![]()
continuity To není možný, to je pravý??
Tak hlavně, jestli si na sebe vsadil...
Ja jsem asi nejaka pomala, ale porad nechapu k cemu ma slouzit sireni dezinformace o tom, ze jeden z kandidatu zemrel. Vzdyt musi byt jasny, ze se to v radu minut vyvrati, kor kdyz jeste probihaji debaty...
mirajo já jsem na první pohled taky myslela, že to je některý z těch fejkovych účtu. Občas se to fakt blbě rozlisuje. A ne, je to pravý. ![]()
Sweet Potato já vím, ale než to policie vyšetří, spousta lidí přijde o peníze.
Že je Babiš definitivně magor už víme, nechápe spoustu věcí a loterijní zákon není výjimka. ale překvapilo mě a to dost, že se od toho Fortuna nedistancuje. Místo toho to sdílí. ![]()

moora tak to je boží ![]()
Dvě úderná videa, ani nevím, které je lepší..
https://twitter.com/martin_mikyska/status/1618306974864789506?t=ujyBnIjrRC9cjcRVNTjb9g&s=19
https://twitter.com/martin_mikyska/status/1618492260177567745?t=nELEtO9lKe95_4l38sYrsg&s=19
continuity este jeden :)

Já tomu nějak nerozumim. Jak má Pavla poškodit to, že si někdo vsadí na Babiše? Jestli je někdo takovej magor, tak ať klidně přijde i o víc než litr...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.