Pinot Noir No tak to seš hustá! Já jsem teda na telefonu tak třikrát pomalejší a i mám hroznou chybovost a mnohem horší styl. Možná je to tím, že nenosim brejle, prostě na to nevidím, jo určitě to bude tím:D
Aktuální česká politická situace
. Jednak mi obecně vadí snižování kultury psaného projevu. Diakritika je zbytečná, interpunkce je zbytečná, velká písmena jsou zbytečná...
toto je z části pozůstatek dávných internetových dob. Kdysi to s tou diakritikou opravdu nešlo. Bylo dobrym zvykem psát třeba emaily bez diakritiky, někdy prakticky nutnost, protože protějšku přišel rozsypaný čaj.
Dodnes třeba interní firemní email bez diakritiky napíšu a často i na klienta, když si nedávám pozor.
Pinot Noir ja píšu na počítači všemi deseti, tak rychle to na mobilu nedám.
Přesně to jsem měla na mysli tou zdržovačkou. Na PC zvládám taky všemi deseti, že to mám za chviličku, ale muset psát příspěvek na mobilu o několika odstavcích, aby byl správně s veškerou diakritikou, tak to takhle rychle nedám ani omylem.
Karja já už jsem teď bohužel taky rychlejší na mobilu než na PC:( A to píšu jen jedním prstem. Když píšu na počítači, připadám si jak idiot občas.
Naši řemeslníci si prý na sobotu koupili ohňostroj, že prej to budou slavit ve velkém! To je takové milé, hrozně mě to potěšilo.
Máš papír a tužku? Ano? Tak začni![]()
jerry dneska se tam můžou dávat i podmínky, žejo?
jerry Piš, honem! Všechno mý ženě Filoméně! (Dařbuján a Pandrhola)
RoSa Generála, mají to vytapetovaný v dílně, tak to je dobrý, ono možná když to takhle rovnou vylepíš na dveře, tak si to možná dost uhlehčíš v těch mezilidskejch vztazích:-D
Dodnes třeba interní firemní email bez diakritiky napíšu a často i na klienta, když si nedávám pozor.
Na počítači? Proč proboha, jako nostalgickou vzpomínku? Vždyť to přece není rychlejší?
Karja tak u nás ve čtvrti to naštěstí lepit nemusim, tady by 2.kolo vůbec nemuselo bejt ![]()
continuity jo, na to si taky pamatuju, ale to byly doby, kdy mělo internet/mail v Praze pětset lidí ![]()
Sweet Potato Kan na tabletu pisu bez diakritiky, protoze me desne otravuje to nabizeni slov k pouziti, ve kterych by to ty hacky carky dopsalo za me. Takze jsem to vypnula. Pridrzeni pismenka a vyber je taky dost zdrzovacka, navic mi tam obcas diky nesikovnosti skoci neco jineho a musim znovu. Kdyz v textu bez diakritiky ji prece jen obcas pouziju, je to kvuli srozumitelnosti. Na pocitaci samozrejme pisu s ceskymi znaky.
Tady mi nevadi, kdyz nekdo pise bez hacku a carek, v nejakem oficialnejsim pisemnem styku by mi to prislo divne.
Sweet Potato pisu vsema 10, klidne poslepu. A ver, ze bez diakririky jsem o hodne rychlejsi. A sem zobu vetsinu z mobilu a jsem rada, ze na to jaktak vidim, tak se rovnou omlouvam..
Kokoska mně vadí ten mix, to je takový nedbalý... jakože "spěchám a seru na vás!"
buď s diakritikou, nebo bez
RoSaNo, ale ten mix se právě dělá úplně sám!
Karja tak seš taky insta-kikina, no! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.