Aktuální česká politická situace
barbucha víš co,nemusíme zas rozumět úplně všemu.
Tady se opět ukazuje, že Nýdrle strká neustále Prchala do kapsy (tak napadlo mě ještě jiné místo, ale jsem dáma, žejo
).
barbucha Když si vsadíš, určitě půjdeš volit. Lov na nevoliče.
A mimochodem, vyzývat k sázkám na svou osobu taky neni zrovna košer.
Ten apel na sázení má podle mě za cíl přilákat k volbám lidi, kteří by jinak zůstali doma, příslibem finanční odměny - vsaďte si A přijďte volit. Rozdávat z cizího, joo, to mu vždycky šlo.
Tvl to je ale lstivý!
No ale už vidim, jak Burešův volič radostně vyhazuje tisíce z okna... osobně bych se vsadila, že do toho na tu výzvu nepůjdou. Jo, dost lidí si vsadilo, ale dobrovolně - párkrát jsem slyšela zdůvoděnní, že kdyby náhodou Bureš vyhrál, tak jim aspoň ty prachy udělaj radost... no nevim. Ty výhry zas nebudou tak velký, aby tu mizérii nějak extra vylepšily ![]()
A čím vyšší kurz, tím víc dobroděj
To je spíš s... než hráč.
Přesná definice![]()
wendulka no, lékaři někdy trpí podobným syndromem jako ta učitelka. Celou dobu v práci potkávají lidí, kteří vědí o tématu méně než on. A to občas u disponovaných jedinců zklouzne do představy, že vědí víc o všem. cítí se pak oprávnění svoje názory šírit do světa, protože jsou jediné správné. Týká se to i úspěšných manažerů nebo podnikatelů.
ten syndrom ma i odborny nazev, vedela bys?
viktorka_od splavu nevím, já jsem to jen vypozorovala. Kolem mě je několik lidí, kteří tím trpí, a je to chvílemi dost hrůza. Zajímavé je, dva z nich se vzájemně velice dobře znesou a umí na gauči v obýváku vyřešit i třetí světovou. Oba dva si svorně myslí, že za válku na Ukrajině může víc, či méně i NATO, bezprostředně hrozí jaderný konflikt, případně alespoň ekonomický kolaps a dokud neonemocní, že léky jsou hlavně zájem pharmalobby (očkovaní jsou oba dva). Vysoka skola, být, auto,chata, ekonomicky vyšší střední třída. Proto mě nepřekvapuje už nic, natož oční někde v okresním městě.
Doma tomu pracovne říkáme syndróm nejmoudřejší osoby v místnosti.
continuity ja o tom celkem nedavno cetla, zkreslene vnimani u lidi, kteri jsou excelentni odbornici ciste ve svem oboru podlehnou dojmu, ze vi excelentne i veci, o kterych vedi prd![]()
viktorka_od splavu jj, to bylo během COVIDu dost vidět.
Bohužel se mi zda, že k tomu teď zklouzava třeba Hule z človeka v tísni. Ten ma už taky recept na všechno.
viktorka_od splavu u nás doma tomu říkáme (omlouvám se za vulgarismy), že to je člověk, co si myslí, že sežral Šalamounovo hovno
Tady máte pěkně zhrnutí předvolebního dezinfa od českých elfů.
https://cesti-elfove.cz/special-prezidentske-volby-2023-2-kolo-ii/
Musím říct, že i když mi z Babiše naskakuje žíla na čele pokaždé, když ho vidím, bude mi tahle reality show docela chybět. Takovou politickou satiru nikdo jiný neumí :-)
viktorka_od splavu možná narcismus?
LadyMary Jj já si taky myslím, že až se z toho vyhrabeme a na ten hnůj zapomeneme, jako z toho budou díla, ty knihy, ty divadelní hry, vždyť ono je to neskutečná prdel, když se člověk podívá jen na tu formu nikoliv na důsledky co to nese.
Teď jsem tu měla mámu, která ráda imituje okoli, tak jako se zdálo že toho Babiše snad i bude volit, jak sázela ty jeho hesla a řeči a ještě pěkně v ichforme. Jako ono je to tak zapamatovatelný ty kecy a tak absurdní.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.