Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 12:03

martek01 taky chladíme na zitra Moet (doufám, že vítězný!). Za dvě hodiny si jdu sednout do komise, očekávám velkou účast. Uf, už aby bylo zítra odpoledne!!!

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 12:08

GarfieMám od cca roku 2000 stejnou e-mailovou adresu, s podtržítkem, protože mám asi jedno z nejčastějších jmen a všechno, co jsem vymyslela, bylo obsazené. Dneska to proklínám, když třeba v prodejně diktuju svůj e-mail. No, měnit to už nebudu.

Mimochodem jsem dnes kolegovi pochválila pěknou kostkovanou košili, zarazil se a já si uvědomila, že ji nosí furt, že to asi není na podporu PP

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 12:48

martek01 Hele, mně včera napsal kamarád, že neví, co všechno Babis udělal, ale že jemu za něj bylo prostě nejlíp. Kamarád je živnostník, dělá odbornou manuální práci, dobře ohodnocenou, pracoval covid necovid, beze změny prostě dál jezdil po firmách, kde tu práci dělá, tak já nevím asi měl máslo levnější? No je hrozně blbej:-D

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 13:05
Reakce na Karja:

martek01 Hele, mně včera napsal kamarád, že neví, co všechno Babis udělal, ale že jemu za něj bylo prostě nejlíp. Kamarád je živnostník, dělá odbornou manuální práci, dobře ohodnocenou, pracoval covid necovid, beze změny prostě dál jezdil po firmách, kde tu práci dělá, tak já nevím asi měl máslo levnější? No je hrozně blbej:-D

​Jj, tohle se marketingovému týmu kolem AB povedlo skvěle, že se zaměřili hlavně na voliče s omezeným rozhledem a manipulativně je přesvědčili, že to, že se v té době mají nejlépe, je zásluhou AB. To, že na to, že se ekonomice tehdy dařilo měly vliv úplně jiné faktory než AB, jim nevysvětlíš a vlastně je to ani zajímá.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 13:06

rysamona ja jsem s ni mluvila jednou a prisla mi moc mila. Jen bohuzel se jeji manzel rozhodl dat na politiku :)

Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 13:33

razorblade Bohužel pro nás všechny :-) Ale je pravda, že jsem z ní nikdy neměla pocit, že by si tu roli nějak užívala....

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 13:35

wendulka to hlavně ekonomická opatření mají dlouhy dojezd. Dobrá důchodová reforma, reforma školství se projeví za desítky let. Proto je ten populizmus tak strašné blbě.  

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 13:39

https://podcasts.apple.com/cz/podcast/5-59/id1617454674?i=1000596651745

stačí vydržet k učitelce v mateřské školce. už tehdy si je koupil

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 13:49

continuity 

Já vím no. Jako nedělám si iluze, že i když to zítra odpoledne dopadne, minimálně si ten ukňučený skřet udělal solidní populistickou přípravu 2,5 roku dopředu.

Náš současný starosta z jeho spolku je v něm taky přeborník.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 14:19

LadyMary ja si taky myslim, ze ji byl prijemnejsi zivot pred politikou. Doma s detma, nskupy a dovolene s kamoskama, easy life, kterej si sama vybrala a byla s nim spokojena.

Offline barbucha blogger
35860 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 14:22

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 14:24
Reakce na wendulka:

​Jj, tohle se marketingovému týmu kolem AB povedlo skvěle, že se zaměřili hlavně na voliče s omezeným rozhledem a manipulativně je přesvědčili, že to, že se v té době mají nejlépe, je zásluhou AB. To, že na to, že se ekonomice tehdy dařilo měly vliv úplně jiné faktory než AB, jim nevysvětlíš a vlastně je to ani zajímá.

​Přesně, přesně. Za to by měli Máru do nějakýho spolku naopak přijmout.

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 14:26

PP v debatě na Čro: jediný kolář na Hradě bude protokolář

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 14:27

wendulka Jj, já myslim, že oni něco jako ekonomický růst a propad nedokážou moc pochopit.

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 14:32
Reakce na razorblade:

rysamona ja jsem s ni mluvila jednou a prisla mi moc mila. Jen bohuzel se jeji manzel rozhodl dat na politiku :)

​Já právě četla Bartovského a měl tam poznámku že si první dámy rozuměly a smály se sebe...tak jsem si uvědomila že o ní jako člověku vůbec nic nevím.

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 14:35

A teď tedy zásek od volební komise: pan už v létech : A co teď s tím. My: lístek kandidáta co chcete dáte do obálky. Pán: já chci volit komunistu.... To nás tedy odbouralo. Pán neviděl na lístky tak mu šla jiná paní pomoct. Masakr. A už máme 80 lidí. Okrsek s 600 voliči 

Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 16:07

odvoleno! děj se vůle Boží...

(zejtra bych si to zopakovala klidně)

někde teď na mě vyskočil záznam duelu z čro: "dnes máme výročí obětí holokoustu..."

nééé, já nechci takový hovado za prezidenta!!!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 16:18

rysamona Jestliže jsi člen volební komise, nesmíš nikomu vkládat volební lístek do obálky a už vůbec chodit s někým za plentu, ale to asi víš. Já rodiče raději vždycky zavezu, protože sousedka třeba ztratila OP někde u voleb.

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 16:46

U nás teda počasí přeje, celý den je taková megaledovka, že nejenže ti senioři asi nevyšli ale ani mladí nevyjeli na hory. Fakt to za celý den neslezlo.

Offline EDITH4B
2130 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 16:53

Vilemina @martek taky chladíme Champagne.To dobře dopadne, musí