martek01 taky chladíme na zitra Moet (doufám, že vítězný!). Za dvě hodiny si jdu sednout do komise, očekávám velkou účast. Uf, už aby bylo zítra odpoledne!!!
Aktuální česká politická situace
GarfieMám od cca roku 2000 stejnou e-mailovou adresu, s podtržítkem, protože mám asi jedno z nejčastějších jmen a všechno, co jsem vymyslela, bylo obsazené. Dneska to proklínám, když třeba v prodejně diktuju svůj e-mail. No, měnit to už nebudu.
Mimochodem jsem dnes kolegovi pochválila pěknou kostkovanou košili, zarazil se a já si uvědomila, že ji nosí furt, že to asi není na podporu PP ![]()
martek01 Hele, mně včera napsal kamarád, že neví, co všechno Babis udělal, ale že jemu za něj bylo prostě nejlíp. Kamarád je živnostník, dělá odbornou manuální práci, dobře ohodnocenou, pracoval covid necovid, beze změny prostě dál jezdil po firmách, kde tu práci dělá, tak já nevím asi měl máslo levnější? No je hrozně blbej:-D
martek01 Hele, mně včera napsal kamarád, že neví, co všechno Babis udělal, ale že jemu za něj bylo prostě nejlíp. Kamarád je živnostník, dělá odbornou manuální práci, dobře ohodnocenou, pracoval covid necovid, beze změny prostě dál jezdil po firmách, kde tu práci dělá, tak já nevím asi měl máslo levnější? No je hrozně blbej:-D
Jj, tohle se marketingovému týmu kolem AB povedlo skvěle, že se zaměřili hlavně na voliče s omezeným rozhledem a manipulativně je přesvědčili, že to, že se v té době mají nejlépe, je zásluhou AB. To, že na to, že se ekonomice tehdy dařilo měly vliv úplně jiné faktory než AB, jim nevysvětlíš a vlastně je to ani zajímá.
rysamona ja jsem s ni mluvila jednou a prisla mi moc mila. Jen bohuzel se jeji manzel rozhodl dat na politiku :)
razorblade Bohužel pro nás všechny :-) Ale je pravda, že jsem z ní nikdy neměla pocit, že by si tu roli nějak užívala....
wendulka to hlavně ekonomická opatření mají dlouhy dojezd. Dobrá důchodová reforma, reforma školství se projeví za desítky let. Proto je ten populizmus tak strašné blbě.
https://podcasts.apple.com/cz/podcast/5-59/id1617454674?i=1000596651745
stačí vydržet k učitelce v mateřské školce. už tehdy si je koupil
Já vím no. Jako nedělám si iluze, že i když to zítra odpoledne dopadne, minimálně si ten ukňučený skřet udělal solidní populistickou přípravu 2,5 roku dopředu.
Náš současný starosta z jeho spolku je v něm taky přeborník.
LadyMary ja si taky myslim, ze ji byl prijemnejsi zivot pred politikou. Doma s detma, nskupy a dovolene s kamoskama, easy life, kterej si sama vybrala a byla s nim spokojena.

Jj, tohle se marketingovému týmu kolem AB povedlo skvěle, že se zaměřili hlavně na voliče s omezeným rozhledem a manipulativně je přesvědčili, že to, že se v té době mají nejlépe, je zásluhou AB. To, že na to, že se ekonomice tehdy dařilo měly vliv úplně jiné faktory než AB, jim nevysvětlíš a vlastně je to ani zajímá.
Přesně, přesně. Za to by měli Máru do nějakýho spolku naopak přijmout. ![]()
PP v debatě na Čro: jediný kolář na Hradě bude protokolář![]()
wendulka Jj, já myslim, že oni něco jako ekonomický růst a propad nedokážou moc pochopit.
rysamona ja jsem s ni mluvila jednou a prisla mi moc mila. Jen bohuzel se jeji manzel rozhodl dat na politiku :)
Já právě četla Bartovského a měl tam poznámku že si první dámy rozuměly a smály se sebe...tak jsem si uvědomila že o ní jako člověku vůbec nic nevím.
A teď tedy zásek od volební komise: pan už v létech : A co teď s tím. My: lístek kandidáta co chcete dáte do obálky. Pán: já chci volit komunistu.... To nás tedy odbouralo. Pán neviděl na lístky tak mu šla jiná paní pomoct. Masakr. A už máme 80 lidí. Okrsek s 600 voliči
odvoleno! děj se vůle Boží...
(zejtra bych si to zopakovala klidně)
někde teď na mě vyskočil záznam duelu z čro: "dnes máme výročí obětí holokoustu..."
nééé, já nechci takový hovado za prezidenta!!!
rysamona Jestliže jsi člen volební komise, nesmíš nikomu vkládat volební lístek do obálky a už vůbec chodit s někým za plentu, ale to asi víš. Já rodiče raději vždycky zavezu, protože sousedka třeba ztratila OP někde u voleb.
U nás teda počasí přeje, celý den je taková megaledovka, že nejenže ti senioři asi nevyšli ale ani mladí nevyjeli na hory. Fakt to za celý den neslezlo.
Vilemina @martek taky chladíme Champagne.To dobře dopadne, musí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.