Já nevím, jestli sem, nebo do stížností. A vím, že bych asi měla mít pochopení a snahu podívat se na situaci jinýma očima a bez předsudků vůči lidem atd atd atd, ale včera jsem před svou oblíbenou ambulantní sestrou žoviálně prohodila, že nevlastním žádnej kostkatej flanel, když jí ztuhnul úsměv, zúžily se oči a zcela vážně, až dotčeně prohlásila, že neví, koho bude volit, protože neví, kdo je menší zlo. Polkla jsem mlčky a vrátily jsme se k počasí a k údivu, jaký nám choděj cytologie z nový laboratoře ![]()
Aktuální česká politická situace
Karja tak ale to je celkem dobrá kombinace, ne? :)
marieu achjo...já si vždycky říkám,že každý má právo na svůj názor,ale takovýhle kecy mě spolehlivě dostanou (nas...)...zažila jsem stejnou situaci tenhle týden a musela jsem se držet a odvedla řeč jinam...ale![]()
![]()
![]()
Maureen zvažovala jsme, že se zkusím neofenzivně poptat na důvod, proč to má tak nastavené, ale nakonec jsme se do toho nechtěla pouštět. Ačkoliv mi to prostě vrtá hlavou.
marieu
Mám dnes stejný zážitek, respektive, já se na nic neptala, rovnou dostala přednášku o tom jaké to mají lidi v těch volbách hrozné, že se musí rozhodovat mezi dvěma zly.
Karja u nás je taky ledovka, ale ne mega. To ovšem neplatí o zbytku Prahy. Potkali jsme jednoho stařečka, u kterého jsem se fakt bála, že tam sebou sekne.
bram No jasne, ale taky mi zatím to generalizovani nevychází, všichni senioři se kterýma jsem se bavila volí Pavla, takže...Jen mi to přišlo zajímavé zmínit;-). Zítra to už asi stejně nevydrží.
marieu Chodim sem tam do soukromeho a vazne uvazuju, ze kvuli tomuhle skoncim. Plasticky chirurg je nejenom prorusky, ale minule zcela vazne prohlasoval, ze Nemci za valky byli lepsi nez Americani. Pokazdy je to prehlidka naprostych nehoraznosti a hadat se nema cenu. O tom, ze mu pred budovou stoji bila audina za kvadrilion mluvit nemusim. Jeste ze ortopedi jsou tam normalni!
marieu heh tak kamarad se me zeptal, jetli pry chci aby muj syn narukoval? vs vzdelany kamarad..
rysamona Jestliže jsi člen volební komise, nesmíš nikomu vkládat volební lístek do obálky a už vůbec chodit s někým za plentu, ale to asi víš. Já rodiče raději vždycky zavezu, protože sousedka třeba ztratila OP někde u voleb.
Samozřejmě
pozadali jsme jinou voličku zda by mohla vypomoci.
Jos viktorka_od splavu já ani nechci hodnotit vzdělání, nejo to ke vzdělání vztahovat. Já jen zkrátka když vystrčím ze svý bubliny svůj (dlouhej) nos, je to jen wtf na samým kroku. A přitom člověk nějak tuší, že by měl vést dialog, nepolarizovat atd.. ale já prostě nemůžu.
viktorka_od splavu Na tohle rika muj manzel, radsi narukovat pod NATO, nez pod Ruskem.
Tohle strašení voličů je od Babiše neodpustitelná prasárna - pro něj je to jen předvolební kalkul, ale v lidech to zůstane.
Já úplně lezla po zdi, když jsem včera na chvíli koukla na (nevím jakou resp. kde) debatu. Bureš tam zrovna fňukal že chce mír a že vůbec neví, proč se furt všichni bavěj vo válce.
Tak von neví!!! ![]()
Kdo to asi doprdele začal tím bilboardem?! Do tý doby po válce pes neštěk!
A dost se divím že mu ten bilboard někdo nevomlátil vo hubu.
Dnes jsem dostala nádhernou lekci politické gramotnosti od našich ukrajinských seniorů. ![]()
Herdek, škoda, že nemužou volit!
Já si strašně přeju, aby vyhrál PP a všechny tyhle podrazácké předpovědi se nenaplnily. To by mohlo tu společnost začít trochu uzdravovat. I když mám dojem, že pro někoho je zaseknutí ve věčném remcání a odporu vůči "těm nahoře" životní program.
Z toho si nic nedělej. Vlezla jsem do vedlejší kanceláře, kde holky (no, holky... takový zvědavý domovnice spíš) zadávaj výsledky do PC. Trvá jim to věky, páč lustrujou pacienta včetně jeho stáří i bydliště (a neváhaj to hlasitě komentovat a la jejda Máňo, hele von bydlí vedle vás! až už jsem párkrát nemohla než upozornit na GDPR).
A jedna má na monitoru nějakej článek a v něm velikou fotku Babiše. Já na to ty máš teda nervy, čumět na tu držku! Domovnice vztekle zavřela stránku a vypráskala se dveřma ven, a dneska už ani neodpověděla na pozdrav ![]()
Přeju si totéž, přičemž pevně doufám, že až po těch pěti letech lidi zjistěj, že se jim nic nestalo, že nemusej na frontu a ani jim nikdo nezrekvíroval kravku či selátko... tak že se jim (některejm) konečně trochu rozsvítí...
S velkou nelibostí jsem dneska zjistila, že ve volební komisi zasedá náš předseda SVJ, strašnej komouš i babišovec, kterej mi neustále strhává štvavé plakáty a letáky, jež věším na naši nástěnku.
Že nemůže některý volební lístky ztopit, že ne?
barbucha Ne!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.