Taky mám z dneška zvláštní zážitek. Jak jsem tady zmiňovala tu sestřičku, tak dnes jsem zrovna byla u ní kvůli ukončení pracovní neschopnosti. Vylezla do čekárny a viděla, že jsem tam jen já. Domlouvala jsem se s ní na objednání, na kolikátou mám přijít. Pak až po deváté dorazila další pacientka a po ní ještě jedna starší paní. Pak nás tedy vyzvala, ať jdeme už k ní si tzv. sednout, než půjdeme přímo k doktorovi do ordinace a rozdala nám karty. Když od doktora vylezla předcházející pacientka, tak jsem se lehce nadzvedla, že teda půjdu a ona pokynula té starší paní, která přišla až jako poslední. Tak si říkám O.K. je starší, proto jí dala přednost. Jenže když ta starší paní vyšla a já se už štelovala, že teda konečně, pokynula i té mladé paní, co přišla po mně
.
Pochopitelně ani ta se neozvala, že já byla v čekárně dřív a šla.
Mezitím zavolala dalšího mladíka dovnitř k ní si sednout. Mladá paní mezitím taky byla vyřízená a mladík si to napochodoval už směrem ke mně, že jako jestli nejdu, tak půjde on. Tak jsem se zvedla a slušně jsem odvětila, že čekám na pokyn od sestřičky a teprve řekla, že můžu.
Tohle se mi s ní ještě nikdy za ty roky nestalo
.
Tak nevím, jestli to byla náhoda anebo že jsou ty volby, tak jestli si třeba nevzpomněla, že jsem jí na tu její poznámku před komunálními volbami, vychvalující "schopnosti" našeho současného starosty za ANO, opravdu slušně s úsměvem odvětila, že má asi jinou zkušenost než já
...
Jako měla jsem samozřejmě čas na neschopence, ale zarazilo mě to dost jak s ohledem na to, že jednak věděla, že mě objednávala na konkrétní čas, tak i že viděla, že jsem přišla dřív. No nic no.