Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 19:26
Reakce na barbucha:

Jitka77 

Přeju si totéž, přičemž pevně doufám, že až po těch pěti letech lidi zjistěj, že se jim nic nestalo, že nemusej na frontu a ani jim nikdo nezrekvíroval kravku či selátko... tak že se jim (některejm) konečně trochu rozsvítí...

​Já jsem teda nabyla dojmu, že těm lidem se nerozsvítí nikdy - když to nepochopili doteď. Nedovedu si představit, co by se jim muselo ještě říct, aby prohlédli. 

Offline barbucha blogger
35861 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 19:29

Sweet Potato 

Von je to hroznej křivák. Tak snad teda ne...

A možná se mu dneska kapku přitížilo (je to již stařec ) anžto do naší volební místnosti zavítal i mladej pán, takto zloduch z povolání... vyšel zpoza plenty, vhodil obálku do schránky, bezradně se rozhlédl a zeptal se pléna kam teď s tím Andrejem?

Offline barbucha blogger
35861 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 19:31

Lenka22 

Říct nic. Však sami uviděj.

Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 19:52

barbucha a nedával on třeba ten Babišův lístek navrch? u nás dávali nahoru PP

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 19:54

RoSa To je logické, ne? Pavel má číslo 4, Babiš 7

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 19:55

RoSa já se dneska celkem "bavila" že u nás dávají nahoru Babiše

Offline barbucha blogger
35861 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 19:56

RoSa 

Nevim, já k němu nešla, nepatřila jsem pod něj. Ale fakt mě to kapku znejistilo, dyk ty prevíti jsou všeho schopný.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 20:01

CML kde je nejlepsi sledovat prubeh a vysledky, celkove info? 14:00 odpoledne mam 5 rano tak at vim kam po probuzeni nejlepe kouknout. Ted se divam kde se namane, plus Twitter. Diky!

Volit bohuzel nevolim, protoze bych musela do Ottawy nebo Toronta, chjo. 

Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 20:02

brrr ... no a vidíš, někde to dávali jinak

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 20:04

Taky mám z dneška zvláštní zážitek. Jak jsem tady zmiňovala tu sestřičku, tak dnes jsem zrovna byla u ní kvůli ukončení pracovní neschopnosti. Vylezla do čekárny a viděla, že jsem tam jen já. Domlouvala jsem se s ní na objednání, na kolikátou mám přijít. Pak až po deváté dorazila další pacientka a po ní ještě jedna starší paní. Pak nás tedy vyzvala, ať jdeme už k ní si tzv. sednout, než půjdeme přímo k doktorovi do ordinace a rozdala nám karty. Když od doktora vylezla předcházející pacientka, tak jsem se lehce nadzvedla, že teda půjdu a ona pokynula té starší paní, která přišla až jako poslední. Tak si říkám O.K. je starší, proto jí dala přednost. Jenže když ta starší paní vyšla a já se už štelovala, že teda konečně, pokynula i té mladé paní, co přišla po mně.

Pochopitelně ani ta se neozvala, že já byla v čekárně dřív a šla.

Mezitím zavolala dalšího mladíka dovnitř k ní si sednout. Mladá paní mezitím taky byla vyřízená a mladík si to napochodoval už směrem ke mně, že jako jestli nejdu, tak půjde on. Tak jsem se zvedla a slušně jsem odvětila, že čekám na pokyn od sestřičky a teprve řekla, že můžu.

Tohle se mi s ní ještě nikdy za ty roky nestalo.

Tak nevím, jestli to byla náhoda anebo že jsou ty volby, tak jestli si třeba nevzpomněla, že jsem jí na tu její poznámku před komunálními volbami, vychvalující "schopnosti" našeho současného starosty za ANO, opravdu slušně s úsměvem odvětila, že má asi jinou zkušenost než já...

Jako měla jsem samozřejmě čas na neschopence, ale zarazilo mě to dost jak s ohledem na to, že jednak věděla, že mě objednávala na konkrétní čas, tak i že viděla, že jsem přišla dřív. No nic no.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 20:08

marieu heh tak kamarad se me zeptal, jetli pry chci aby muj syn narukoval? vs vzdelany kamarad..

​tohle je tak debilni konstrukce, ze kdyz ji slysim, ani nevim jak reagovat, protoze mi to prijde tak absurdni!

Offline barbucha blogger
35861 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 20:12

Offline Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 20:32

Jak nejsem pověrčivá, tak jsem si netroufla koupit žádné speciální víno na oslavu. Normálně se bojím, že bych to tím zakřikla! Ale samozřejmě věřím, že budu zítra přehrabávat vinotéku, abych našla něco důstojného na oslavu. Už aby to bylo za námi, jsem z toho už na nervy! 

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 20:33

barbucha u nas meli " na Andreje" velikej cernej pytel. Hodila jsem to tam se stejnym gustem jako obalku do urny.

Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 20:37

Kokoska já ne, mám ho v kapse... co když bude zejtra v Jeep-baru párty a vstupenkou bude Babišův lístek, kde ho pak budu shánět?

Online Sweet Potato
40386 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 20:44

V tramvaji jsem dnes potkala spoustu milých a hovorných lidí, s plackou i bez. A u mnohých byste to vůbec nehádali. Dobře to dopadne!

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 20:51

razorblade Me se teda na to v my socialni bubline nikdo nepta, ale ja bych jen suse odvetila, ze pro svy deti jsem mela vojenskou stredni skolu i VS vybranou uz pred pocetim, takze s nejakym narukovanim pocitam.

U nas byl ten odpadkovej kos taky plnej Babisu, ale to neni vypovidajici, tady by druhy kolo nebylo.

Pinot Noir Ja jsem pripravena na obe varianty, v lednici chladim sekt na oslavu a bar mam narvanej tvrdym na zal, pac na tohle by vino nestacilo.

Offline barbucha blogger
35861 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 20:56

Kokoska RoSa 

Já jsem ten lístek roztrhala a kousky připíchla na naši domovní nástěnku, abych předsedovi (a asi nejen jemu) zpříjemnila následující hodiny...

Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 21:01

barbucha

no je fakt, že v naší kolátoře by bylo divný volit AB, takže lístek ani chtít nebudou

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 27. ledna 2023 21:06

Pinot Noir Já taky dělalm, že ten Perrier-Jouët v lednici nevidím...