neumím to zmenšit
zítra to smažu
ale máme to za sebou, pak jsme šli na jazzový koncert, dali si prosecco a je mi teď fajn
věřím, že pravda zvítězí!
tož holky, dobrou noc! a zítra bude náš den! ![]()
![]()
ps: lístky AB mám v kabelce a nevím, co s nima

neumím to zmenšit
zítra to smažu
ale máme to za sebou, pak jsme šli na jazzový koncert, dali si prosecco a je mi teď fajn
věřím, že pravda zvítězí!
tož holky, dobrou noc! a zítra bude náš den! ![]()
![]()
ps: lístky AB mám v kabelce a nevím, co s nima

barbucha určitě ne!
barbucha jak píšu, člověk se bojí z tý bubliny vystrčit nos. Já jsem teda přestala sledovat i zpravodajství, abych nezahlídla ani kus tiskovky, nebo vyjádření...
martek01 Babiše přece do koše, ne?
Tam skončil ihned za volební komisí zmačkaný ten můj![]()
martek01 jak řekl syn, když jsem ho chtěla vyhodit: Ne mami, můžeš na něj třeba kreslit ![]()
martek01 Dani decor za Babišův lístek dává 10% slevu a kafe ![]()
Vari mně se taky nikdo neptá, druhé kolo v mém okolí vůbec není k diskuzi. Aspoň se nikdo nepřiznal. Ale v baráku nějaké zarputilého odpůrce PP máme, ve sběru byl rozcupovaný leták, mám podezření, že je to ten samý, kdo tu za covidu vyvěšoval ty konspirační letáky. Ale kdo to je, nevím.
Anema když to porovnam s tím nešťastným Lojzou, co je chudák celej strachy zcepenělej ...nebe a dudy
Volit bohuzel nevolim, protoze bych musela do Ottawy nebo Toronta, chjo.
Seš houby vlastenec ![]()
barbucha posli 23k na letenku a jdu do toho! ![]()
Anema Není to koňak?
Pinot Noir Hele, Pavel s vínem! (Ale teda zase se psem
)
Je to z tohodle videa: https://mobile.twitter.com/general_pavel/status/1619061014997405699. Pán vlevo je velitel té francouzské jednotky, kterou zachránili v Jugoslávii.
Neni to spíš nějakej koňak? ![]()
TMBK Zeman volí (Víme koho)

Já ti budu platit tvoji občanskou povinnost?! No toto! ![]()
Počkej zejtra jestli bude chybět hlas!!!
Ja vam drzim palce a verim, ze to dobre dopadne!
Flanelky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.