barbucha Verim, ze nebude! :)
No a kde je teda nejlepsi sledovat? Na Seznamu?
barbucha Verim, ze nebude! :)
No a kde je teda nejlepsi sledovat? Na Seznamu?
Těžko říct. Vono to bude všude, snad.
barbucha k, rozhodim site.
0zero7 Ja vsechny volby sleduju vzdycky na seznamu.
0zero7 já na čt24... Augustová ![]()
anžto do naší volební místnosti zavítal i mladý pán, takto zloduch z povolání... vyšel zpoza hojnosti, vhodil obálku do schránky, bezradně se rozhlédl a zeptal se, jak teď s tím Andrejem?
Synek je škodolibej řízek (žeby geny
)...dědkovi komoušovi ze SVJ musela prasknout žilku....
My byly volit s dcerou a mrňousem spícím v kočárku a před námi byla jiná maminka s větším mrňousem ve sporťáku - hodila obálku do urny a synkovi podala zbylý lístek se slovy "Vem si Babiše". A povídá, že je to moc hezký papír pro děti na hraní. A dcera je taky pěkná jezinka, protože se nahlas pochlubila, že náš mlaďas bude mít Babiše na hraní dva
(no taky je doma s gustem zmačkal, roztrhal, strčil do pusy a pak vypllivl...i tomu děcku přišel Bureš nechutný
).
Velký černý pes s oranžovým obojkem, který si myslí, že návštěva přišla aby ho hladila? Kde já už jsem to jenom...![]()
Pinot Noir taky nejsem pověrčivá a ano! už aby to bylo za námi!
jerry Šiš, chcete to nevinné robě otrávit?!
0zero7 Já koukam taky vždycky na Seznamu, nebo na Idnes. Ale jestli vstanes třeba v 7, tj. v 16 našeho, tak už to bude fakt všude :)
No ono to nevinné robě je rychlé jako blesk - ale málokdy něco vyplivne dobrovolně![]()
Výborně. Potomkové vyslovený zloduši, co si víc přát? ![]()
Dobře vychovaní zloduši![]()
Já jsem Babise rituálně spalila.
A ještě jsem stačila udělat matce přednášku o Pavlovi, protože o něm pravdivé informace v řetězový mailech důchodcům nechodí.
A dcera včera manželovi prohrávali xkrin aby našla košili aspoň trochu podobnou flanelce.
A dneska byla druhá, hned po velvyslankyně, kdo na ambasádě volil.
Zase posílala fotky fronty před ambasádu. Zájem je enormní.
Tak snad.. ![]()
Dadoo To je super, ze mohli odvolit, tady zavreli Konzulat ve Vancouveru, tam bych urcite jela, pres kontinent to bohuzel nedam.
0zero7 No Augustova je samozrejme nej, ale v Kanade ti asi Ceska televize nejde, ne?
0zero7 A bud v klidu, muj tata nevolil 40 let, v CR nemuze a do Madarska kvuli volbam nikdy nejel, ambasadu ma taky hodne daleko. Coz je asi dobre, asi bych tezko rozdejchavala, kdyby to hodil Orbanovi.
Nedelala Augustova kdysi davno neco pro deti? Matne si pamatuju.
Pamatuješ si dobře - Vlaštovku a televizní klub mladých![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.