moora Ale nemá na něj číslo!
Aktuální česká politická situace
moora
Ale to je na nic, kdyz na nej nema mobil!
Sweet Potato
fakt jsem neopisovala!
Kokoska no prý v následující hodině po té výzvě výrazně narostl počet sázejících, navíc sázeli i hodně vysoké částky.
Mě těch lidí celkem líto je. Jako jasně, asi nejsou z nejchytřejších, ale vůbec se nedivím, že se cítí zneužití.
Evaeva ja vim, taky jsem to cetla, ale s kudlou v zadech je tam holt nikdo nedotah.
Kokoska sázková kancelář na to o samozrejme postupy má, že nějakých případech přestane přijímat sázky. Ale tady asi žádný treshold nepreskocili, tak nic neudelali.
![]()
Aby PP neodstřihoval Bureše jako já ještě za svobodna mému budoucímu jeho bejvalku:))
Kokoska sázkovky bych z ničeho nevinila, ale Babiše...![]()
Mně za tu Řehákovou bylo hlavně strašně trapně. A není mi sympatická už z průběhu kampaně. Zděšení chápu, ale uvidíme, třeba nás ještě mile překvapí...
Evaeva v tom se shodnem.
Tak jsem konečně měla čas hledat svůj okrsek :-).

Proč si proboha za ty prachy nenechá ušít sedící hadry? Vždycky vypadá, jakože si to na poslední chvíli od někoho půjčil. ![]()
999 u nás 85,6%
U nás 81,27%
Vy se máte
Já si ještě při 60% sečtených hlasů říkala, že se přestěhuju: 1. kolo vyhrál Bureš a po sečtení 2. kola zaplať Pánbůh jsme je o 59 hlasů přehlasovali![]()
Ale z 1647 volících![]()
JanieB Tak všechno při starém, ne? Kampaň nezvládl marketér, který udělal blbý billboard, měli se držet hesla, že pomáhá lidem. A volby se vlastně ani nedaly vyhrát, protože média jsou proti němu. Ale jinak famózní výsledek, kterého dosáhl jako kandidát Ano.
moora Chachá, to se povedlo! ![]()
moora tak to jako pozor...vcera byl na seznamu clanek o jejich stylu a obleceni a makak je tam oznacen jako italsky elegan![]()
moora Já předpokládám, že Babiš má děsně drahý obleky. Proč teda v tom vypadá jak mistr Bean? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.