razorblade Tak jo :-).
Aktuální česká politická situace
Takze pan prezident ma novou kulturni poradkyni 999 !
Kokoska Mně by to teda bavilo, ale on má ten tým dost mladý :-). A to je super.
999 Ty seš mladá duchem, to je víc než věkem, to nestárne. Měla bys jim napsat.
Další novej. Ale tamten je lepčejší!
https://twitter.com/usembassyprague/status/1621420781665243136?s=46&t=ruAr0Jzck_T6Nrpt3hTmhA
Svině. To už není ani Mariánskej příkop tvl!
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zeman-zadal-od-fialy-podepsani-abolici-40421974#
barbucha A to je taky divný, proč to ten Fiala neřekne? Přece trestní čin, nemůže být utajovanou záležitostí.
No nemůže když to dali do tajnýho režimu! To je právě ta největší sviňárna!
Hlavně že někteří novináři píšou, že to PP přehání s akčností
Jen ať se na Hradě bojí!
Sweet Potato Pane jo, jak dlouho se v tom bude ještě nimrat. Tak si stojím trošku za svým, ne? Z televize opravdu působila zmateně, ale už to vysvětlila jednou, tak popojedem. Zbytečně se lituje.
Sweet Potato ten rozhovor je desnej... hlavne pasaz, kdy ji redaktorka rika, jestli neji tak zkusenyho cloveka na post mluvci skoda a ona ji pritakava... cimz vlastne poserou hlavu vsem mluvcim tim, ze z nich udelaji zacatecnicky nymandy, abychom se pak dozvedeli, ze MŘ delala tri roky juniorni redaktorku a pak sla nekde neco vystudovat a do nejaky neziskovky.![]()
Miloš zas urazil... slovenskou novinářku i slovenskou prezidentku. Uffff. Pípáte jako kanárek. Uffff.
razorblade No! ![]()
Miloš zas urazil... slovenskou novinářku i slovenskou prezidentku. Uffff. Pípáte jako kanárek. Uffff.
Dobytek hnusnej
včera jsem na twitteru četla, že už jen jeden menstruační cyklus a zlodědek bude pryč ![]()
Ta osoba mi začíná bejt sympatická asi jako Ovčáček.
Řekla bych, že Pavel se jí zastává a hodlá si ji nechat i proto, že mu neustále tak pilně pochlebuje a obdivně k němu vzhlíží - málo platný, je to přece jenom chlap jako každej jinej.
Vypadá to, že dlouho už tento svět zasmraďovat nebude. Nemělo vono to mrtvičku? ![]()
barbucha Někdy asi jo, ale tohle vypadá, že už mu hradní parta nevěnuje skoro žádnou péči. Už ho nepotřebujou, tak co by se s ním patlali. Fuj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY