Vidím to úplně stejně.
Já to spíš vidím jako continuity - na ty korporáty bych tedy nesázela. Po mé letité zkušenosti v jednom bych řekla, že u takových, v jakém jsem pracovala, si tedy ani neškrtnou.
Vidím to úplně stejně.
Já to spíš vidím jako continuity - na ty korporáty bych tedy nesázela. Po mé letité zkušenosti v jednom bych řekla, že u takových, v jakém jsem pracovala, si tedy ani neškrtnou.
Tünde se může chytit u Orbána![]()
Sweet Potato Na chvíli se uklidí na nějakou pěknou dovču a pak je korporáty nebo největší zdejší podnikatelé budou platit zlatem. Věřím tomu, že už maj všichni další působení jistý. Jsou schopní a všehoschopní.
Kdepak. Podnik/podnikatel, kterej si zakládá na svý slušný pověsti, se jim vyhne obloukem.
Jako von je někdo zaměstná, vo to nic, ale bude to leda tak někdo jako Janoušek, Mynář/Nejedlý a podobná lůza.
Tünde psala, ze kdyz to nedopadne, tak si s Babisem od sebe odpocinou, neco v tom smyslu. Tak si myslim, ze nejaky plan B mit bude.
continuity No i velká firma potřebuje nějaký ty "zlý" ale schopný na špinavou práci. A o tom, že zrovna Tunde je fakt schopná, nepochybuju. To, že je najme někdo, komu etika taky moc neříká, je asi jasný. A bohužel si myslím, že takových je tady stále ještě dost. Hoděj se na IČ a nebudou tolik vidět, nicméně job to bude lukrativní.
Já netvrdím, že je nezamestnatelnej a zhyne hladem, jen se vymezuji proti tomu, že po něm s radostí hrabne každý korporat, protože to není pravda. bude se to zcela jistě hodně řešit na dost vysokých úrovních, než s ním prípadne začnou spolupracovat.
Jako přednost typu: nemám žádné zábrany je hodně problematická a jestli tohle vyváží jeho marketingové kompetence....
Kokoska no... jelikoz pod podium se nacpali priznivci a mezi ne se nejak museli prodrat novinari (byli tudiz rozptyleni do davu), tak to, ze novinari fandili jak na fotbale, jsou hodne silny slova. Ti, ktery jsem videla kolem sebe, se chovali normalne jako na kterykoliv jiny tiskovce
Můžeme se těšit Elegance na Hradě
razorblade mě je tento hon na novináře, který se rozpoutal z duše protivný. Někde jsem četla: pokud mají být novináři strážní psi demokracie, je nutné, aby mohli kousat v případě, že je demokracie v ohrožení.
Hlavně, že tem samým arbitrům pravdy nevadil stav v Mafre, což je už dost let.
Já chápu, že ty volby jsou takové problematické, ale kdyz někdo šíří lži, dezinformace a nepravdy, novináři mu v tom mají vymáchat čumák a ne mu poskytnout pět minut na obhajobu. Už to bylo za covidu a videli jsme v přímém přenosu,kam nás to dovedlo.
continuity Přesně!
razorblade no prave na tom, co clovek cte nebo vidi v TV, a na tom, co treba rikas ty jako primy ucastnik, versus nekdo dalsi, kdo tam byl a vnimal to jinak z jineho mista, je videt, ze nejake jednoznacne soudy v takove situaci jsou na pendrek.
Ovčáček by potřeboval teplou - studenou a do klece. Proč by se nová mluvčí měla na jeho účtu omlouvat za to, co ON napsal?
Za to se má omluvit on sám...i když v tomto případě ty jeho lži a bláboly omluvitelné fakt nejsou.
Magor, no...
Prima je fakt žumpa.
Pavel prý LAČNÍ po pomstě.
https://cnn.iprima.cz/pavel-se-zacina-podobat-zemanovi-chybi-mu-klid-a-rad-lacni-po-pomste-mini-experti-199737
Zdroj zde, klikat netřeba.
Sweet Potato Na ČT byl taky někdo pohoršen tím, že Petr Pavel PRACUJE! No po deseti letech pyžámkových lánských dní se na to asi těžko zvyká.
A dost se mi líbí, jak po Zemanovi neštěkne ani pes. Teda aspoň v mé bublině.
Stejně jako po Klausovi - tak to "neštěkání" tak začalo dost brzy po jeho odchodu z fukce (u Zemana tedy ještě před ukončením mandátu).
Před 3 lety jsem byla na jedné společenské akci, kde Klaus byl taky (v roli pozvaného návštěvníka) - nikdo se s ním nebavil, max. ho ostatní pozdravili. Vypadal dost zdrble a brzy odjel.
jerry Klaus se teď děsně snaží, aby po něm někdo aspoň mňouknul, muhehe.
A neňouká ani neštěká...jeho názor pravděpodobně nikoho nezajímá![]()
andulka01 nojo, kdyz se Zeman vzepjal k podpisu dvou lejster, tak kvuli tomu ani nemohl na pietu v Lidicich, takovy prace!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.