Sweet Potato na me vzdycky pusobil jako slusnej nouma, kterej se nechal zblbnout.
Aktuální česká politická situace
Kokoska Já ho jednou viděla v rozhovoru s Veselovským na DVTV a to bylo reálně na šaškec![]()
nerolix Bartha v tom rozhovoru říkala, že předtím delala pro Bakalu a že si stejně práci našla
Sweet Potato Jj, na ten mulet jsem koukala nekde na tiskovce jestli se mi to nezdá...hrůza, hrůza. nerolix O tom jsem taky přemýšlela, ale myslím, že práci si najde hned, jen třeba někde ne tolik na očích.

Uživatel Kuba Goldmann na Twitteru
A nejen to - vyjadřování na vysoké úrovni všeobecně![]()
Eskalátor! ![]()

Sweet Potato A myslí si, jak je vtipný, že?![]()
Koukám, že jablko nepadlo daleko od stromu.
Pokud to jeste nekoho zajima, tak neco k atmosfere v Karline
Tak pápá dělají i Thunde a Vořechovský.
Bylo by zajímavé vědět, jestli pápá udělali sami ze své vůle nebo jestli jim pápá udělal Bureš.
Pokud to půjde tímhle tempem, tak mu zůstane akorát Dlužena, Havlíček a Juchelka....a s těmi to fakt na jejich stranickém sjezdu nevytrhne.
Tak pápá dělají i Thunde a Vořechovský.
Fakt by mě zajímalo, kdo je teď zaměstná. I Prchala. Nemyslím tím, že práci nenajdou, ale komu nevadí, co dělali. Takových bude asi plno. Otázka je, jestli jejich styl marketingu už není vyprchalý.
Sweet Potato Na chvíli se uklidí na nějakou pěknou dovču a pak je korporáty nebo největší zdejší podnikatelé budou platit zlatem. Věřím tomu, že už maj všichni další působení jistý. Jsou schopní a všehoschopní.
Kokoska Mě to zajímá. :D Včera jsem si k četla o nestrannosti novinářů, někdo tam kritizoval úroveň jejich práce, určitou slabost a nadržování při kampani, to bylo taky dobrý.
andulka01 Jsou schopní a všehoschopní.
![]()
Salónní komunista Matěj poslední dobou zase perlí koukám...
Sweet Potato Na chvíli se uklidí na nějakou pěknou dovču a pak je korporáty nebo největší zdejší podnikatelé budou platit zlatem. Věřím tomu, že už maj všichni další působení jistý. Jsou schopní a všehoschopní.
No s korporaty se zahraniční matkou někde v civilizaci nevím, nevím. Už se všude dost tlačí na společenskou odpovědnost a toto není úplně v souladu s očekáváním.
Lidi, kteří mají nějaký etický škraloup, o kterém víme, nebereme ani my a to jsme docela malá firma.
continuity Přesně! I já si nejsem tak úplně jistá jejich snadným uplatněním jinde na adekvátních postech. Během kampaně a hlavně po ní jsem zaznamenala velký zájem zahraničních médií právě z toho důvodu, že ta společnost je podobně rozdělená všude. A všichni jsou plni očekávání, jak se to bude u nás vyvíjet dál. ![]()
Vidím to úplně stejně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.