Aktuální česká politická situace
a kdybyste nemely dost :)
https://denikn.cz/1377418/studio-n-jak-se-babis-s-okamurou-dali-na-podcasty/
dzizisketa přesně tak![]()
viktorka_od splavu podle průzkumů je pro manželství pro všechny snad 70% společnosti. Přesto neprošlo.
Tady ještě k tomu průzkumu jantaru a oblíbenosti Babiše mezi mladšími voliči.

Povědztě mi, Kefalín, čo si představujetě pod takým slovom ohrozenie demokracie?

711990 Muzes prosim vyjmenovat/ukazat konkretne ktery knizky v kterych US statech zakazujou a palej?
Dru Oklahoma - tady treba. Nebo tady. Pozadi kratce tady. V Missouri kandidatka pouzila paleni knih ve svoji kampani.
Tak na Slávka podáno TO ![]()
dzizisketa V původním příspěvku jsi napsala "bych se o stav demokracie a příklon k slovenské nebo polské cestě bála spíš teď" Vzhledem k předešlé debatě, kdy byly vyjádřeny obavy z toho, kdyby volby vyhrál Babiš, z té věty vyplývá, že současná vláda je větším ohrožení demokracie. A na to jsem reagovala, protože teda opravdu nechápu, kde se bere dojem, že Babišova vláda by se k otázce manželství pro všechny, Istanbulskou smlouvou atd. postavila líp než vláda současná nebo by se to neprojevilo, jak píšeš v dalším příspěvku. Jak tyto otázky řešili jsme už viděli. Vlastně neřešili. A stačí se podívat, jak ANO teď hlasovalo.
711990 To stejné. Vyjádřila jsi se v kontextu debaty, že ohrožení demokracie je teď větší než při případném nastoupení do vlády Ano. A k tomu se podivuju. Momentálně hrozí od příštích voleb vláda ANO a SPD a toho se tu bojíme a vy napíšete, že větší ohrožení demokracie je teď.
A ještě mi přijde špatně posuzuvoat demokracii jen podle jednoho aspektu. Ale to už nechám být.
A podotýkám, jak už jsem psala předtím, že mi na současné vládě mimo jiné vadí toto kontrétní stejně jako vám. Aby nedošlo k mýlce, že snad souhlasím.
notna naprosto souhlasím a vnímám to stejně.
notna děkuji, žes to napsala, vnímám to stejně
Jako Babiš spolu s SPD - je tady snad nějaká ještě horší alternativa?! Nedokážu si představit.
notna Souhlas! Představa, že zejména SPD se postaví k manželství pro všechny nějak jinak, než dosud proklamovat Pitomio, mi připadá někde mezi naivitou a neschopností vnímat realitu ![]()
Dru Oklahoma - tady treba. Nebo tady. Pozadi kratce tady. V Missouri kandidatka pouzila paleni knih ve svoji kampani.
Ja bych k tomu jen pro uplnost podotkla, ze zakazovani a paleni knizek se deje na obou stranach, nejen na te konzervativni. Jeste nedavno to byl velky trend na TikToku - ritualne palit knihy J.K. Rowling. Treba.
Ja takove praktiky samozrejme neschvaluju, ale priznam se, ze mi zacina vadit, kdyz se v Evrope mluvi o ojedinelem incidentu nekde v Missouri jako o "takhle to chodi v Americe". Spojene Staty jsou pomerne siroky pojem a to, jak to tady chodi, fakt zalezi na tom, kde se clovek demograficky nachazi. Ze jsou v konzervativnich statech nektere knihy zakazane ve skolnich, a leckde i veverejnych knihovnach, to je (bohuzel) pravda, ale proc se nemluvi i o tom, ze uplne tu samou cenzuru dela i druha strana!? Ja sama jsem jeste na NIU podepisovala petici, kdyz tamejsi liberalni studentsky vybor trval na tom, ze v univerzitni knihovne nemuze byt "Jih proti severu" ![]()
Clanek na dane tema, sice uz starsi, ale dle meho nazoru porad aktualni zde
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články