To, co nás utvrzuje v tom, že je to špatně, jemu sbírá u příznivců body.
Aktuální česká politická situace
Olympijské hry Rio 2016 zahájeny
.

uf, my teda máme vývozní artikl.
Disciplína- vzpírání půllitrů ? ![]()
Řeč těla Andreje Kisky je výmluvná ![]()

A jinak, má je asi ráda, ty motýlkový šatky.

To je prostě příšerný!
Snad ještě horší, než Kléma s Martičkou.
"Řeč těla Andreje Kisky je výmluvná
"
No to jo teda
.
Jinak "reprezentativní" styl oblékání naší první dámy raději nekomentuju
.
Tak ke který instanci to ještě ta vepřová hlava požene?!
Moh by se odvolat k Putinovi.
Zatím mu před kamerama utíraj jenom soply.

Tahle fraška už vážně nemá úroveň. Prej újmu. Pche! A co působí ČR doteď
?!
Takze mame cerny na bilym, ze je to hovado ostuda republiky!! Rekla bych, ze se jedna o svetovej unikat.
No i kdybych nakrásně zapomněla na všechny jeho dosavadní úlety jakože se třeba dostavil na oficiální akci nametenej, tak jeho přesvědčení, že z titulu prezidenta stojí nad zákony téhle země, fakt nejsem při nejlepší vůli schopná zkousnout
. Jestli jsem ho před tím jen neměla ráda a přišel mi jen ubohej, po tomhle u mě nově povýšil na normální lidskej odpad.
Takze mame cerny na bilym, ze je to hovado ostuda republiky!! Rekla bych, ze se jedna o svetovej unikat.
Po všech stránkách! A bohužel, jeho úlety (málem poblité korunovační klenoty apod.), jsou nakonec jenom takové marginálie. Mnohem horší a nebezpečnější je, kým se obklopuje (a že mu to prochází, viz Mynář) a kam tuhle zemi tlačí. ![]()
Podle me je hlavne strasny, ze v lidech (svejch volicich) podporuje to uplne nejhorsi buranstvi. Dokazu si jasne predstavit, jak se placaj do kolen, jak "jim" to Milda zase nandal. Co se ma kdo courat po Hrade... proc by se omlouval, za co?!... proc by si kapku neprihnul... dyk sme jen lidi, ze jo. Na naky zjemnely dekadentni moresy nejsme zvedavy, Mano! Na to pracujici lid nema cas! Pracujici lid lze, krade, chodi v pochcanejch hadrech a krka! Tak je to spravne a tak to ma byt.
Kdepak abysme meli denne na vocich priklad cestnyho gentlemana, to by bylo k nevydrzeni!
Nejstrašnější na tom je, že už to ani není nadsázka.
Po loňské reportáži u rybníka jsem v pikantnější fotografie už ani nedoufala. A přece...![]()

Jo, kdo si počká.... také nám letos momentky z jachtičky chyběli
edit samozřejmě chyběly, díky Luciole, stydím se
Komupak patří lehátko vedle ? Já bych tipovala že Jiříkovi![]()
Bozemuj, ten tvor vypada, ze je sam se sebou spokojenej! To me dohani k nepricetnosti!
Jiřík už by možná taky potřeboval podprsenku ...
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.