Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 09. října 2016 10:03
Reakce na cinkja:

Fůůůůj, to jsem po ránu ani vidět neměla, 

Můj favorit je tato :

tak arogantní postoj, to se hned tak nevidí, celý strejda Miloš

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 09. října 2016 10:15

Ovčáček Shaun

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 09. října 2016 10:24
Reakce na RoSa:

totéž si myslí hoši v Respektu

Offline Lola
97 příspěvků moje polička 09. října 2016 16:32
Reakce na cinkja:

Po loňské reportáži u rybníka jsem v pikantnější fotografie už ani nedoufala. A přece...

Kristova noho, když už pominu všechno (a povšimněte si i popelníčku ultramega plus size velikosti), tak ona se nám hlava státu válí na veřejné pláži s plastovýma lehátkama zdarma?! Jako chápu, je to jeden z nás, ale když já fakt nechci, aby nejvyšší reprezentant státu byl tak úplně a doslova jeden z nás... chápete jak to myslím... 

Offline Sweet Potato
40360 příspěvků moje polička 09. října 2016 16:41
Reakce na Lola:

Popelníček bývá součástí plážového inventáře.

Tohle jsem neměla vidět, cítím návaly podobných pocitů jako v té debatě o pavoucích a přitom se nedokážu odtrhnout! Ble.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. října 2016 16:45
Reakce na náťa66:

Kdyby tak stál Dalajláma bylo by to taky arogantní?

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 09. října 2016 17:16
Reakce na Mutziputzi:

smazala jsem ten první - špatně. sorry

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 09. října 2016 17:17
Reakce na Mutziputzi:

Já tam tu aroganci vidím taky. Dajláma by takhle arogantně nikdy nestál. V jeho postoji vždy vidím spíš pokoru. A v jeho obličeji laskavost :-)

20970 příspěvků moje polička 09. října 2016 17:23
Reakce na Dadoo:

Ale jo, já jsem holt jenom věčný bojovník proti apriori přisuzování všeho špatného, Ovčáček je kašpar, ale hledat v postoji aroganci?

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 09. října 2016 17:30
Reakce na Mutziputzi:

V tom JEHO postoji. Kouzlo okamžiku :-D

Zvláště pikantní mi to přijde v kombinaci s fotkou za jeho zády.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 09. října 2016 18:59
Reakce na Mutziputzi:

Nevím, jak by stál Dalajláma, ale pravda, když se na fotku dívám déle, napadá mě, že Jiřík se vzhlédl v ochrance, tak si to hezky vyzkoušel, zvednutá brada, složené ruce....

Offline RoSa
10165 příspěvků moje polička 09. října 2016 19:26

A nehrál on třeba někdy kdysi fotbal?

Tam si ti kluci, když se střílí desítka, taky kryjou to... ehm... rozkrok...

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 09. října 2016 19:50
Reakce na Mutziputzi:

Kdyby tak stál Dalajláma bylo by to taky arogantní?

Dalajláma není komouš, co dělá mluvčáčka jinému komoušovi, který funkci nejvyššího ústavního činitele (do níž se prolhal) využívá k osobním vendetám a táhnutí země k SSSR. 

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 09. října 2016 19:53
Reakce na Mutziputzi:

Ale jo, já jsem holt jenom věčný bojovník proti apriori přisuzování všeho špatného, Ovčáček je kašpar, ale hledat v postoji aroganci?

Hmm... znáš jeho účet na Twitteru?

https://twitter.com/PREZIDENTmluvci?lang=cs

Offline VandaRybna
160 příspěvků moje polička 09. října 2016 20:43
Reakce na Dadoo:

Třeba si jen přiskříp slipy. Nikdy nevíte. Lidi se kolikrát tváří strašně a pak zjistíte, že jen tahali jazykem maso ze zubu.

Prý měl jako dítě těžký život.

20970 příspěvků moje polička 09. října 2016 21:11
Reakce na unseen:

Komouš no,to je něco podobnýho, skutečně nehájim ani jednoho, ale ani jeden není komouš, bude to nejspíš expresivita spojená s mladickou horlivostí,jinak podobná vyjádření jejich kritiku zbytečně devalvujou a to je škoda 

20970 příspěvků moje polička 09. října 2016 21:13
Reakce na unseen:

Jistě, a?

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 09. října 2016 23:44
Reakce na Mutziputzi:

Jasně, zeman ze strany vystoupil a ovčáček už pro Haló noviny nepíše, ale oba jsou rudí, až to hezký není.

Koneckonců zeman kandidoval s podorou KSČM a komunistickým haló novinám i gratuloval k jakémusi výročí, důležité spojence ignoruje, případně uráží. Jede do Ruska - setká se tam s Putinem, jede do Číny - setká se tam s Putinem, jede do Francie - setká se tam s Putinem. Zeman je Putinova děvka. Zeman v Rusku na vojenské přehlídce, které se účastní i ten knedlík z KLDR. V Číně se chce učit, jak stabilizovat společnost.

Ad Peroutka - stejným způsobem se ho snažili zdiskreditovat komunisté po r. 1945 (články Dynamický život a Hitler po lidské stránce, který ale P. nenapsal), později bylo čtení a šíření Peroutkových článků dokonce stíháno, to si zeman možná šetří až na příští rok.

Jmenoval Rusnokovu vládu bez důvěry parlamentu, čímž pro sebe dočasně získal výkonnou moc.

Popírá vpád Ruska na Ukrajinu. Po Mustafovi Džemilovi, vůdci Krymských Tatarů, který byl v r. 1969 za protest proti okupaci Československa uvězněn, zeman chce, aby uznal anexi Krymu.

Rozdává metály těm, kdo mu lezou do zadku (Renč, Slováček, Čuba...)

Je servilní k různým totalitním vůdcům, přičemž uráží každého, kdo má svůj vlastní názor a neleze mu do zadku. Toto chování nazývá "rovná páteř".

Mynářova prověrka. Několikanásobný soudem usvěsčený lhář, který soudy pohrdá a nerespektuje jejich rozhodnutí.

Mluví sprostě, lže, na veřejnosti se objevil pochc... pomočený, opilý při oficiálních příležitostech. A co se stene, když proti němu někdo protestuje? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208049445690967&set=a.1073787161936.2014142.1143873817&type=3&theater

Jednou komouš, vždycky komouš.

Reakce na unseen:

Jistě, a?

Tohle ti připadá jako profesionální práce tiskového mluvčího prezidenta? Ty jeho komenty, to je jak z diskuse na novinkách!

Offline barbucha blogger
35835 příspěvků moje polička 10. října 2016 08:58
Reakce na unseen:

Moc peknej vycet. Hned po ranu se mi zved kufr, dik! 

Offline VandaRybna
160 příspěvků moje polička 10. října 2016 13:40
Reakce na unseen:

Tedy chápu, že Zemana nemáte ráda, ale pomočený na veřejnosti? To samé se píše i o Schwarzenbergovi a Havlovi. Nějaký lidový folklór asi. Zeman je především nebezpečně inteligentní, jak tu inteligenci používá je jiná stránka věci. Každopádně jsem ochotna uznat, že TO mohlo být i horší. Nebojte, zas budou volby, objeví se jiný tatíček osvoboditel, a bude klid (pokud se tedy nesoudně nebude snažit kandidovat Dienstbier, Bobošíková a další exoti).