Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Sweet Potato
40334 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 20:57
Reakce na wendulka:

Ale jednou bude... Teda možná...

Offline Torrah
3391 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 22:07

Já se přiznám, že už fakt nemám slov. To je něco tak ubohýho, tak šílenýho... tohle jsme si snad proboha nezasloužili. A pořád jsou lidi, co jásají nad každým tím výrokem, jak "jim" to zas natřel. Proboha, komu? Já se fakt za toho exota stydím. Vlastně za oba. Ach jo.

Offline Kokoska
34919 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 22:13
Reakce na Torrah:

Manžel tvrdí, že ho lidi zvolí zase. Že ve flanelce objede kraje, bude horlit proti imigrantům a korupci a lidi mu na to skočí.

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 13:18
Reakce na náťa66:

Reakce Tamary Newberger, manželky Andrewa Schapira, na "kauzu":

Tamar Newberger ‏@newberger  6 hod.  
Some people are asking if my husband @andyschapiro has the power to become invisible. Yes -- but only when there is housework to do.
https://twitter.com/newberger/status/796957890179371008?lang=cs  

Offline barbucha blogger
35828 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 13:39
Reakce na unseen:

To je naprosto luxusní reakce!!

Akorát že pro to hovado je to škoda, stejně to nepochopí.

Offline Kokoska
34919 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 13:41
Reakce na barbucha:

Ale  za blbce je samozřejmě zase někdo jinej...

Offline barbucha blogger
35828 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 13:43
Reakce na Kokoska:

Jo, všimla jsem si, jak se sofistikovaně vyjádřili. Ale co, hlavně že museli vůbec promluvit. Už to bere ovar určitě jako velkou újmu.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 13:51
Reakce na Kokoska:

podmíněná omluva.... ani omluvit se  neumí čestně

Jo a oslovení Jindříšek  a můj viceprezident vypovídá o mnohém ne ?

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 13:54

Mluvčáček a Forejt Gump v nemilosti.

Zeman se omluvil, koho to bude stát místo: „Jindříšek" a „viceprezident" v ohrožení

Zpožděné letadlo + Brady + Schapiro. Tři průšvihy ohrožují hradního ceremoniáře Forejta a částečně také mluvčího Ovčáčka. Oblíbenci Miloše Zemana, každý večer s ním sledují televizi, teď jsou překvapivě v nemilosti, protože hlavu státu přivedli do trapných situací.

https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/proc-se-zeman-musi-omlouvat-jindrisek-a-viceprezident-v-ohrozeni-3672

Offline Sweet Potato
40334 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 15:18
Reakce na Kokoska:

Manžel tvrdí, že ho lidi zvolí zase. Že ve flanelce objede kraje, bude horlit proti imigrantům a korupci a lidi mu na to skočí.

Bohužel to tak taky vidím. Stačí nahlédnout do diskuzí. Kauza neviditelný Schapiro mi třeba přijde naprosto jednoznačná, bez možností různých interpretací a kliček: řekl že nebyl - doopravdy byl - měl by se rychle omluvit a nepatlat to víc. A i pod články o ní je plno názorů, že dobře Zeman, hanba Schapiro. Protože mu onehdá kecal do vládnutí, protože fuj USA, protože je tráva modrá.

Offline Malvin
1648 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 15:22
Reakce na Kokoska:

Také si myslím, že by ho lidé zvolili znovu. Zbývá doufat, že vzhledem k zdravotnímu stavu už kandidovat nebude.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 16:58
Reakce na Malvin:

Chachacha, rozhodne bude, Ovcak uz to koneckoncu zminil, takze jen smrt.

Offline Torrah
3391 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 18:50
Reakce na unseen:

Ta reakce maželky p. Schapira je kouzelná :). Jenže, jak už bylo výše psáno, já se obávám též, že stačí vytáhnout flanelku, zamávat flaškou, típnout cigaretu a pronést pár bonmotů o přistěhovalcích a pod., a je vymalováno, hele, von je to náš člověk, že jo.

Tak uvidíme, v jaké kondici se dožije dalších voleb. Můžem doufat.

Offline Sweet Potato
40334 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 18:55
Reakce na Torrah:

Navíc zatím široko daleko nevidět pro širší veřejnost přijatelného protikandidáta. Při vší úctě k Horáčkovi, jeho šancím moc nevěřím.

Offline Torrah
3391 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 19:14
Reakce na Sweet Potato:

Navíc zatím široko daleko nevidět pro širší veřejnost přijatelného protikandidáta. Při vší úctě k Horáčkovi, jeho šancím moc nevěřím.

Já se obávám, že pro valnou většinu společnosti má nálepku vekslák a hráč, a to nepřekousnou.

Offline Sweet Potato
40334 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 19:19
Reakce na Torrah:

Což je koneckonců pravda A kdyby bylo nejhůř a jeho vozový park nedostatečně pobuřoval, určitě vyhrabou třeba nějaké ty fotky z jeho fortuňáckých večírků s "lajfkou."

Offline Kokoska
34919 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 19:36
Reakce na Sweet Potato:

No pozor, fuj USA? Náš hradní pán se chce kamarádit! Ovšem jestli si Donald přečetl tu poznámku o českém Trumpovi, tak se smíchy válí na zádech a pochybuju, že by se tu ukázal.

Všimli jste si, že Zeman celkem nikam nejezdí a nikdo nejezdí sem? Nedávno byl dokument o Havlovi, kam všude ho zvali a kolik lidí bylo u nás - panu Z. zbyli holt jen Číňani a Moskva.

Offline barbucha blogger
35828 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 19:52
Reakce na Kokoska:

Proto na nich taky tak lpí. Jsou jediný, který se s ním ještě (víceméně) bavěj.