Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Pafqua
79 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 17:46
Reakce na wendulka:

Nekecam...fakt! Zrovna jsme o tom mluvily po telefonu...matka je dama a sprosta slova nepouzila...tak jsem je rekla za ni!!!

Offline wendulka admin
16655 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 18:02
Reakce na Pafqua:

Je mi jí upřímně líto. Bohužel - a teď teda já taky nebudu za dámu - od takovýho DEMENTA se nedá nic jinýho čekat.

Do doby, než ho Zeman do této funkce jmenoval, jsem si myslela, že jedním z hlavních úkolů každého tiskového mluvčího je minimalizovat škody ve veřejném mínění při prezentaci nepříznivých zpráv a hájit pověst té dané osoby nebo organizace, pro které pracuje. Ale takhle naivních nás tady asi bylo víc.

Offline barbucha blogger
35828 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 21:44
Reakce na Pafqua:

Dobrá otázka - že pozdravuju paní matinku 

Ale z tý odpovědi by mě teda jeblo!!

Offline ntiti
364 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 13:41
Reakce na Pafqua:

Inu, co taky od Mluvčáčka jiného čekat......

pročetla jsem i ostatní příspěvky...co dodat...dostat tahle parta politických "špiček" a jejich oblíbených umělců prostor v pouličním kašpárkovém divadle se zpěvy, trhali by rekordy návštěvnosti nejen před vídeňskou operou.....

Offline barbucha blogger
35828 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 12:38
Reakce na Sweet Potato:

Já tomu nerozumím. Jedinej "důkaz" je ta fotka rezervovaných sedadel. No a?! To za prezidentovou manželkou nesmí nikdo sedět? Vona kouše?

Offline Sweet Potato
40334 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 12:47
Reakce na barbucha:

Obzvlášť když jiné fotky nedokazují vůbec nic. Například ta, na které je Schapiro ve Vladislavském sále.

A k tvé poznámce jinde: nemyslím, že by se podařilo dohledat, kdo a kdy měl Zemana nazývat českým Trumpem.

Už to nějak přestává být legrační.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 13:49

Kauza Schapiro je super, už k tomu něco řekl Jiří? 

Offline barbucha blogger
35828 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 14:45
Reakce na Mutziputzi:

No jistě:

Od ČT jde o mimořádnou drzost, která nemá obdoby. Chování ČT už překračuje veškeré myslitelné meze,“ vyjádřil se k žádosti televize o omluvu mluvčí Hradu.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/omluvte-se-vyzvala-ct-hrad-i-hejtmana-divadlo-protest-pd6-/domaci.aspx?c=A161109_150835_domaci_hro

Vlastně pardon, to se týká ČT... přestávám ty průsery nějak stíhat!

Offline luciole
1228 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 14:52
Reakce na Mutziputzi:

"Pan velvyslanec byl v tom případě během slavnostních okamžiků 28. října na Hradě neviditelný," reagoval mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček. Dodal, že klíčové je, že "pan prezident nyní věří v posun od ne zcela profesionálních postojů současného velvyslance".

Zdroj: http://domaci.eurozpravy.cz/politika/173648-schapiro-nebyl-28-rijna-na-hrade-prohlasil-zeman-ambasada-to-poprela-ovcacek-si-rypl/

Offline barbucha blogger
35828 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 15:05
Reakce na luciole:

Tak neviditelný... zajímavý. Ten fotograf musí mít fakt dobrej foťák

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 15:09
Reakce na luciole:

Offline luciole
1228 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 18:19

A to ještě není všechno:

Ovčáček: Odchod „nediplomata“ bude dárek k narozeninám

Na otázku iDNES.cz, zda prezident Zeman zvažuje, že se Schapirovi omluví poté, co ho nepravdivě obvinil, mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček odvětil: „V tom případě byl pan Schapiro neviditelný a zmatený. Krásným dárkem k mým lednovým narozeninám bude odchod nediplomata. Bude to významné posílení našich historicky pevných vztahů s naším spojencem, s USA. Právě tyto klíčové vztahy podpořili američtí voliči svým rozhodnutím.“

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/nemecky-velvyslanec-potvrdil-ze-zeman-nepravdive-napadl-schapira-1cm-/domaci.aspx?c=A161110_113446_domaci_kop

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 18:26
Reakce na luciole:

A to ještě není všechno:

Na otázku iDNES.cz, zda prezident Zeman zvažuje, že se Schapirovi omluví poté, co ho nepravdivě obvinil, mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček odvětil: „V tom případě byl pan Schapiro neviditelný a zmatený. Krásným dárkem k mým lednovým narozeninám bude odchod nediplomata. Bude to významné posílení našich historicky pevných vztahů s naším spojencem, s USA. Právě tyto klíčové vztahy podpořili američtí voliči svým rozhodnutím.“

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/nemecky-velvyslanec-potvrdil-ze-zeman-nepravdive-napadl-schapira-1cm-/domaci.aspx?c=A161110_113446_domaci_kop

Tvl zastřelte to, než to naklade vejce...

Offline RoSa
10164 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 18:36

To se nedá nijak zastavit? Ono to nabírá na intenzitě každym dnem!

Počítám, že má v záloze ještě před odchodem nějakej lehčí mezinárodní průser... času na to má poměrně dost

Offline Sweet Potato
40334 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 19:31
Reakce na luciole:

A to ještě není všechno:

Moment, znova a pomaleji prosím:

mluvčí prezidenta pravil, že Schapirův odchod bude dárek k Jeho (=mluvčáčkovým) narozeninám?!

Mluvčí???

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 19:58

Ja uz v podstate nedelam nic jinyho nez ctu ovcaka a jeho vyplody co by trojjedineho a snazim se udrzet tlak v norme. Nicmene choutky provest defenestraci me prepadaji tak sestkrat do hodiny.

A tak si rikam, kde ma MZ dno ? Je mozne padat jeste nize a nize?

Co musi jeste posr..., aby uz konecne vypadl? Navic ta ovcakem naznacena kandidatura..ouvej

Offline Sweet Potato
40334 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 20:30
Reakce na náťa66:

Vždycky se dokáže ještě podhrabat. A i kdyby ho náhodou konečně zavřeli někam mezi polstry, ještě pořád může kandidovat Ovčáček

Offline wendulka admin
16655 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 20:53
Reakce na Sweet Potato:

To zaplaťpámbůh nemůže, protože mu za dva roky ještě nebude zákonem stanovených potřebných 40 let. Jediná útěcha.