Nekecam...fakt! Zrovna jsme o tom mluvily po telefonu...matka je dama a sprosta slova nepouzila...tak jsem je rekla za ni!!!
Aktuální česká politická situace
Je mi jí upřímně líto. Bohužel - a teď teda já taky nebudu za dámu - od takovýho DEMENTA se nedá nic jinýho čekat
.
Do doby, než ho Zeman do této funkce jmenoval, jsem si myslela, že jedním z hlavních úkolů každého tiskového mluvčího je minimalizovat škody ve veřejném mínění při prezentaci nepříznivých zpráv a hájit pověst té dané osoby nebo organizace, pro které pracuje. Ale takhle naivních nás tady asi bylo víc.
https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=420124&sznu=4lS2kBjWmJvw1mry
DEBILOVE ( myslím duo Ovčák a ten druhej)
a ještě jeden od Trojjediného :
Inu, co taky od Mluvčáčka jiného čekat......
pročetla jsem i ostatní příspěvky...co dodat...dostat tahle parta politických "špiček" a jejich oblíbených umělců prostor v pouličním kašpárkovém divadle se zpěvy, trhali by rekordy návštěvnosti nejen před vídeňskou operou.....
Já tomu nerozumím. Jedinej "důkaz" je ta fotka rezervovaných sedadel. No a?! To za prezidentovou manželkou nesmí nikdo sedět? Vona kouše? ![]()
Obzvlášť když jiné fotky nedokazují vůbec nic. Například ta, na které je Schapiro ve Vladislavském sále.
A k tvé poznámce jinde: nemyslím, že by se podařilo dohledat, kdo a kdy měl Zemana nazývat českým Trumpem.
Už to nějak přestává být legrační.
Kauza Schapiro je super, už k tomu něco řekl Jiří? ![]()
No jistě:
„Od ČT jde o mimořádnou drzost, která nemá obdoby. Chování ČT už překračuje veškeré myslitelné meze,“ vyjádřil se k žádosti televize o omluvu mluvčí Hradu.
Vlastně pardon, to se týká ČT... přestávám ty průsery nějak stíhat! ![]()
"Pan velvyslanec byl v tom případě během slavnostních okamžiků 28. října na Hradě neviditelný," reagoval mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček. Dodal, že klíčové je, že "pan prezident nyní věří v posun od ne zcela profesionálních postojů současného velvyslance".

Tak neviditelný... zajímavý. Ten fotograf musí mít fakt dobrej foťák ![]()

A to ještě není všechno:
Ovčáček: Odchod „nediplomata“ bude dárek k narozeninám
Na otázku iDNES.cz, zda prezident Zeman zvažuje, že se Schapirovi omluví poté, co ho nepravdivě obvinil, mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček odvětil: „V tom případě byl pan Schapiro neviditelný a zmatený. Krásným dárkem k mým lednovým narozeninám bude odchod nediplomata. Bude to významné posílení našich historicky pevných vztahů s naším spojencem, s USA. Právě tyto klíčové vztahy podpořili američtí voliči svým rozhodnutím.“
A to ještě není všechno:
Na otázku iDNES.cz, zda prezident Zeman zvažuje, že se Schapirovi omluví poté, co ho nepravdivě obvinil, mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček odvětil: „V tom případě byl pan Schapiro neviditelný a zmatený. Krásným dárkem k mým lednovým narozeninám bude odchod nediplomata. Bude to významné posílení našich historicky pevných vztahů s naším spojencem, s USA. Právě tyto klíčové vztahy podpořili američtí voliči svým rozhodnutím.“
Tvl zastřelte to, než to naklade vejce...
To se nedá nijak zastavit?
Ono to nabírá na intenzitě každym dnem!
Počítám, že má v záloze ještě před odchodem nějakej lehčí mezinárodní průser... času na to má poměrně dost ![]()
A to ještě není všechno:
Moment, znova a pomaleji prosím:
mluvčí prezidenta pravil, že Schapirův odchod bude dárek k Jeho (=mluvčáčkovým) narozeninám?!
Mluvčí???
Ja uz v podstate nedelam nic jinyho nez ctu ovcaka a jeho vyplody co by trojjedineho a snazim se udrzet tlak v norme. Nicmene choutky provest defenestraci me prepadaji tak sestkrat do hodiny.
A tak si rikam, kde ma MZ dno ? Je mozne padat jeste nize a nize?
Co musi jeste posr..., aby uz konecne vypadl? Navic ta ovcakem naznacena kandidatura..ouvej
Vždycky se dokáže ještě podhrabat. A i kdyby ho náhodou konečně zavřeli někam mezi polstry, ještě pořád může kandidovat Ovčáček![]()
To zaplaťpámbůh nemůže, protože mu za dva roky ještě nebude zákonem stanovených potřebných 40 let. Jediná útěcha
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.