Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 14:20

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Milos-Zeman-rozpoutal-peklo-Herman-ven-z-vlady-Mozna-to-navrhnu-premierovi-Sobotka-je-neuspesny-politik-Babis-Je-to-jinak-mluvil-jsem-s-nim-A-Bartoskuv-festival-461567

ten chcípák....

a taky jsem ráda, že konečně objasnil, za co dal metál Hůlkovi...že je skvělý zpěvák a nedávno dostal nabídku do Vídeňské opery. Tož tak, i to stačí.

A tím se vysvětluje, proč neznal Hapku, nebyl až tak skvělý zpěvák a nedostal nabídku do VSO

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 14:33

Offline barbucha blogger
35828 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 14:01
Reakce na náťa66:

Já vyletim z kůže!!

Bartoškův snobský filmový festival! Se pominu!!! Bude to hovado označovat za snobský taky festivaly v Benátkách? V Berlíně? V Cannes?!

No, asi jo. Pro takovýho křupana je snobský všechno, kam nemůže přitáhnout v zapraný flanelce a s lahváčem v kapse.

Ale místo co by - už jenom jako hlava státu - byl rád, že máme něco na světový úrovni...

Offline Kokoska
34919 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 15:22
Reakce na náťa66:

Z.: "Nechci podléhat konspiračním teoriím, které vidí za každým krokem připravenou provokaci. "

V souvislosti s kauzou divadlo a provokace proti paní prezidentové je to zvláštní výrok. 

Offline Kokoska
34919 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 15:32
Reakce na barbucha:

Kolem Zenama jsou všechni "neúspěšní politici a druhořadí umělci" Ruml je dokonce komický neúspěšný politik s titulem z Plzně :D 

Ono těch perel je v tom rozhovoru dost. Docela mě udivuje, že prezident asi nesleduje denní tisk a zprávy, protože neví, že se Herman sešel s čínskou velvyslankyní. Ale vzhledem k tomu, že novináři a redaktoři jsou podle něj blbci, vlastně mě to ani nepřekvapuje.

Tohle je taky dobrá hláška: "Nevidím důvod, proč bych měl potom, co jsem 17. listopadu 1989 reálně udělal, vzpomínat na tento den s těmi, kdo 17. listopad 1989 vůbec nezažili."

Offline barbucha blogger
35828 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 16:54
Reakce na Kokoska:

Naprostá ztráta soudnosti... ten tvor fakt zešílel, to je velikášství jak vyšitý.

Dneska jsem někde zaslechla, že 17. listopadu se zas čeká nějaká mela - protože Hermanovi přijede tetička 

Offline Kokoska
34919 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 16:59
Reakce na barbucha:

Velikáštví + "Že jsem paranoidní neznamená, že po mně nejdou". 

A na Staroměstském náměstí nebylo protestní shromáždění, ale byl to začátek předvolebního prezidentského klání.

Člověk by se i zasmál, kdyby to nebylo k pláči.

Offline barbucha blogger
35828 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 17:35
Reakce na Kokoska:

Na Staroměstským náměstí byli hlavně občané, zneužití k nekalým účelům pražský kavárny! A k předvolebnímu boji vyhlášeného veksláka, který zbohatl na neštěstí druhých! (ještě že ho Zeman vlastně nezná)

Tohle všechno se lze dneska dočíst... já si připadám jak v ´89. Přesně stejně tenkrát informovaly sdělovací prostředky. Ještě čekám, kdy se dočtu moje oblíbený: v žoldu supů z Wall Streetu. Nepochybuju, že se dočkám.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 18:33

V úterý dne 8. listopadu 2016 v 11.30 hodin se na Pražském hradě uskuteční má tradiční tisková konference.

Jiří Ovčáček.

Proč má úředník svoji tiskovku ? Pravidelnou?

Už se těším, jak si pocvičím nervy....

https://www.facebook.com/newsroomct24/videos/1838371449733168/

trojjediná úloha...

Offline Sweet Potato
40334 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 18:48
Reakce na Kokoska:

Nevidím důvod, proč bych měl potom, co jsem 17. listopadu 1989 reálně udělal, vzpomínat na tento den s těmi, kdo 17. listopad 1989 vůbec nezažili."

Eee? A cože jako udělal? Celé roky se nezmínil, najednou po čtrtstoletí začal vykládat, jak šel v první řadě... Teď už naznačuje, že to celé vymyslel. S takovou nám za rok bude tvrdit, že nebýt jeho, nebyl by listopad ani v kalendáři!

Bleeee

Offline Kokoska
34919 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 20:04
Reakce na Sweet Potato:

Mně je z toho blábolu zle, když si vzpomenu, jak váleční veteráni, kteří nasazovali život a následně je komunisti zavřeli, slavili každoročně s těmi, kteří válku nezažili. A pak někdo, kdo seděl v teple v prognosťáku, má tu drzost takhle žvanit.

Stačí kouknout na Wikipedii (ale možná to tam sepsala nějaká nactiutrhačná neúspěšná novinářská nula):

"17. listopadu 1989 a v následujících dnech se zúčastnil pražských demonstrací, ale jeho přímou účast na demonstraci na Národní třídě 17. listopadu někteří vyvrací. Jako prognostik předpověděl pád komunistického režimu v termínu jaro 1990. Sám se domnívá, že svým článkem s názvem Prognostika a přestavba, který v zásadě sepsal již v roce 1984, ale publikoval jej až v roce 1989 v Technickém magazínu, aktivně přispěl k Sametové revoluci. Během událostí z konce roku 1989 se zapojil do činnosti Občanského fóra, kam ho přivedl novinář Svobodného slova Petr Kučera"

P.S. Ty podtržené termíny to takhle přeneslo z wiki samo :)

Offline Sweet Potato
40334 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 20:12
Reakce na Kokoska:

Samozřejmě těžko někdo může dokázat, že tam nebyl. Ale řekla bych, že kdyby tam byl, určitě by o tom mluvil už mnohem dřív, než při tom nešťastném výročí. Ten jeho článek byl velký hit, to nepopírám. Ale že by režim bez něj nepadl, no...

A jinak jsi mi bohužel připomněla to svinstvo, co se děje se Svazem bojovníků za svobodu, z toho se mi fakt chce brečet vzteky, bezmocí a lítostí.

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 20:36
Reakce na Sweet Potato:

Vodička to má celkem nahnutý, provalily se na něj dluhy uznané soudy a několik exekucí, celkem přes milión, kašle na splácení a jezdí si novým fárem s řidičem. Andres, nějaký místopředseda svazu myslím, má taky nějaké exekuce, ale i další problémy.

2. reportáž
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10117034229-168-hodin/216452801101106/

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 15:04
Offline unseen
542 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 15:35

OTÁZKA (8.11.2016 11:15) RNDr. Jana Zuberova
Pane Ovcacku, stale marne cekam na omluvu pana prezidenta, kdyz se pred casem zminoval o kralovne Alzbete I. jako o Alzbete krvave. Tuto v Anglii velice uznavanou panovnici si vsak nas pan prezident pouze popletl s jeji nevlastni sestrou, bigotni katolickou Marii Tudorovnou, recenou Marie krvava, pro jeji rozsahle pronasledovani a upalovani kaciru. Take by se nam nelibilo, kdyby treba premier VB mluvil o Karlu IV jako o lisce rysave, ktera dala upalit Mistra Jana z Husi.
Jiří Ovčáček: (8.11.2016 13:54)
Dobrý den, a Vy jste Alžběta I., že se dožadujete omluvy?

http://www.lidovky.cz/zeptejte-se-jiriho-ovcacka-d0a-/odpovedi.aspx?t=O161107_155225_310_sk

Offline Pafqua
79 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 17:06
Reakce na unseen:

To psala Ovčáčkovi moje matka a jeho odověď jí málem způsobila infarkt!  To se hned pozná úroveň člověka...!

Offline Torrah
3391 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 17:30
Reakce na unseen:

Já už nemám slov a je mi z toho smutno. Jak toto může (napsat) říct soudný člověk?

Já... fakt nevím, co na to napsat. Je korunovanej.

Edit - napsat

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 17:32
Reakce na Pafqua:

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 17:33
Reakce na Torrah:

Jo, člověku úplně dochází slova...

Offline wendulka admin
16655 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 17:36