Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 15. února 2017 17:33
Reakce na barbucha:

čím zchátralejší, tím lidu blíže... hele mámo, on je taky takovej chudák, má cukrovku, bolí ho hnáty, ten ví, co potřebujeme.....

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 15. února 2017 17:35
Reakce na náťa66:

Jasně že ví! Platit za hospitalizaci potřebujou! 

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 15. února 2017 17:42
Reakce na barbucha:

...kdoví jestli by vydržel celý období.

V to jsem doufala už toto volební období ...... a pořád nic!

Offline Kokoska
34906 příspěvků moje polička 15. února 2017 20:42
Reakce na Ginevra:

Já panu Z klidně popřeju dlouhej život, ale ať ho tráví v objetí se stromem na Vysočině!

Offline wendulka admin
16655 příspěvků moje polička 15. února 2017 23:57
Reakce na barbucha:

Mynářová!  Já se fakt už pominu, nestyděj se fakt ani trošku?!

Ale jinak kampaň ten blb zahájil moc dobře!  Neodolala jsem a podívala se i na diskusi pod článkem... věrní voliči nemají velkou radost, ne ne...

https://www.novinky.cz/domaci/429429-stovka-za-den-v-nemocnici-nikoho-nezabije-nebudete-o-zebracke-holi-vzkazal-zeman-duchodcum.html

Jeho píáristi asi trošičku zaspali...

Jj, tohle mě taky dneska pobavilo. Vůbec bych se nezlobila, kdyby v tomhle duchu školáckých chyb pokračoval. Ale jsem realista, je to teprve první vlašťovka, tak si raději nechci dělat plané naděje.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 17. února 2017 09:51

https://www.novinky.cz/komentare/429590-komentar-levicovy-prezident-haji-poplatky-za-hospitalizaci-jiri-pehe.html

a doufám, že tento " předvolební " majstrštyk  bude jeho voličům připomínám dosti dlouho, aby věděli, co opravdu obdivují, s čím souhlasí, já navíc navrhuji, aby jeho voliči dobrovolně platili dvě stovky. A hladovějící a klepající se zimou dumali, kdo že to s nimi myslel tak dobře.. 

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 22. února 2017 16:38

To impotentní hovado se kochá už jen ubohejma prasečinkama... za chvíli si začne na veřejnosti stahovat kalhoty. Klasická demence.

Offline Dadoo
11683 příspěvků moje polička 22. února 2017 19:10
Reakce na barbucha:

JO!

Offline Lilly_Ku
4532 příspěvků moje polička 24. února 2017 07:29

omg sexisticke prase. to je humor tak ctvrta cenova, kdo se tam tomu proboha smeje?

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 09. března 2017 17:21

ČT 24 - Slovo ve čtvrt na devět. Zeman večer oznámí, zda bude znovu kandidovat .

Myslím, že slovo zda, lze vyměnit za slovo že.

Zítra držím tryznu a jdu si na zmnamení smutku koupit Mon Guerlain.

V případě, že se naplní 0,1%,  tak držet tryznu nebudu, ale Guerlaina si koupím stejně.

Offline Pafqua
79 příspěvků moje polička 09. března 2017 18:06
Reakce na náťa66:

Mas hezky program a obavam se, ze tryznu nas bude drzet hodne...bohuzel

Offline Sweet Potato
40305 příspěvků moje polička 09. března 2017 21:07
Reakce na Dadoo:

To je ale překvapení. A další bude za rok, až vyhraje. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. března 2017 21:34
Reakce na Sweet Potato:

nestrašte! babiš a zeman. jdu přemýšlet, kam emigruju.

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 10. března 2017 09:33
Reakce na Dadoo:

Ten mě teda zaskočil 

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 10. března 2017 09:44

Škodolibě doufám, že mu někdo pořádně natrhne prdel. Pardon..

Offline janas
9 příspěvků moje polička 11. března 2017 16:32

Je to trapné divadlo pro voliče - jakože musí být přemlouván, aby kandidoval, no přece když má tolik příznivců, kteří ho přemlouvají, tak se on přece musí obětovat. Viděli jste to národe v televizi, jak všichni plácali a jásali ve Španělském sále ne?Volební kampaň ani nepotřebuje, má ji permanentně za peníze daňových poplatníků, už běží sama samospádem. Výjezdy do krajů, kdy potřásá rukou občanům a blahoskloně potřásá hlavičkou a utrušuje bonmoty a laciné vtípky, aby jim porozumněl i poloviční idiot.

Hrůza je, když se podíváte na jeho preference - 80%, tak si ho asi zasloužíme. Strašné je pomyšlení, že ve druhém volebním období už nebude mít vůbec žádné zábrany, to budeme koukat!

Musel by se stát zázrak, nějaký "deus ex machina".

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2017 18:22
Reakce na janas:

ve druhém období bude už totálně cukrovkově dementní. ovšem je otázka, zda to bude spíš záchrana nebo katastrofa.

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 11. března 2017 21:01

Pevně doufám, že se jeho demence projeví už v rámci předvolebního boje.

I když se jako (bez odpuštění) pravej sráč vymlouvá, že se toho boje nebude účastnit (žádný debaty, žádný vystoupení)... aby měl alibi pro případ, že neuspěje: "však jsem ani nebojoval!" Hroznej ksindl podrazácká!

Ale jistě nezaleze na celou dobu do díry, bude muset přece jen nějak fungovat jako prezident - což nám skýtá naději, že nějaká ta vostuda proběhne. I když "nevolební".